Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ще си купувам явно Hondа CRV ...но?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ще си купувам явно Hondа CRV ...но?

Първоначално публикуван от indiglo Преглед на мнение
    благодаря направо се влюбих

нищо общо няма с старото ми ауди в4
    Честито колега!Иаз карам същата от7-8 месеца!Не ги слушаи маниаците дето само търсят някоя 2метрова локва,та да се бухнат право внея!
    Един съвет:смени маслото на задния диферинциал.
    Ето и един линк: http://forums.hondabg.com/index.php?act=idx
    Аз карам това:

Коментар

А ето и един линк за това как се справя количката извън пътя
      http://www.youtube.com/watch?v=_LyimRnoeBk

Коментар

Първоначално публикуван от bate_em4o Преглед на мнение
        А ето и един линк за това как се справя количката извън пътя
        http://www.youtube.com/watch?v=_LyimRnoeBk
        Ето ти още един http://www.youtube.com/watch?v=t09Ex...eature=related

наистина супер се справя.Като си помисля че и аз исках да си взема такава.

Коментар

Много ми е интересно, как така си направи извод за Хондата от....едно клипче в Интернет!!!Давате го за пример...

Ваша воля, какво ще си купите...
          Винаги ми е интересно, как може да заклеймявате ..или да възхвалявате нещо което не сте използвали по-дълго време...в реални ситуации.

Да , че моделът от 2008г. все още е екзотика..и не се е доказал..или провалил е факт.Нужно е време и масовост на становищата от реалните собственици..
          Старият модел не е за гората и хард оффроуд!!! Той не е произвеждан за там!! Всичко останало....са само плюсове...
          Минали са през ръцете ми различни моделчета...та да Ви кажа, че за съвременният начин на живот- предимно каране на асфалт и в града и магистралите, и уйкенд излети до язовирчета и села...този СЮВ не бих го сменил с никой-друг..
          Да ви кажа и още, че разход от около 8на сто среден разход на гориво.. си е мечта за конкуренцията...
          За здравината му...е отделна тема.Тя зависи от това какво купуваш в началото!!! Аз ползвам екземпляр от половин година, на който съм му навъртял..около 23 хил. километра, сменяйки само маслото ..и филтрите...!!! За недостатъци...има монополист на пазара на авточасти - това е Бултрако!! Там не купувайте - ако уважавате парите си!!Търсете , от чужбина...или от втора ръка/ морги и магазини /

Мисля си, че си зависи и от шофьора .... колко време ще има нещо ..
          СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Втората генерация е много добра според мен.
            Третата и следващите се прави в Англия. Чао, чао хубава хонда.
            Но тия са супер. Аз си карам такава в града. Почти не съм я водил на лов но в града няма грешка. Нито е голяма нито е малка, пъргава е и е много маневрена. Возията и не може да се сравнява въобще с джип с рама. Имам и един голф дето си го обичам ама сори, нищо общо нямат колите. Все едно да сравняваш лагерна количка с велосипед.
            Жена ми и тя много я харесва.
            Освен това е много здрава от към двигател и всякакви други части /не съм я тормозил за offroad/. Чел съм, че ресурсите на двигателя са над 700 000 километра. Имам познат които кара такива от години и с кола купена на 180 000 е минавал още 150 000 само с смени на консумативи.

Та ако човек иска да си купи кола за в града и за да ходи на вилата, на ски на планина и да си пътува комфортно с семейството без да дава 4-5 пъти повече за нова кола това е перфектен избор.

Честито на печелившите които са си я купили вече.

Коментар

Старият модел не е за гората и хард оффроуд!!! Той не е произвеждан за там!! Всичко останало....са само плюсове...
              +1

Освен това е много здрава от към двигател и всякакви други части /не съм я тормозил за offroad/. Чел съм, че ресурсите на двигателя са над 700 000 километра.
              Мисля, че ако минеш 700000 км по нашите родни пътища с една кола, то всичко по ходовата част ще й бъде сменено поне няколко пъти. Тая Хонда наистина има добро двигателче и поведение на пътя. Като се кача от нея на Витарата V6, която карам от време на време, имам чувството, че се качвам на малко земеделско тракторче за оране. Просто колата с предно си е в порядъци по устойчива от тая със задно, когато става въпрос за каране по шосе, особено мокро такова.
              Vitara 2.0 V6
              Honda CRV (Gen 1)
              Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
              ВАЗ 2131

Коментар

За стария модел не знам дали става за хард офроуд или въобще става за офроуд Него не го коментирам.
                Новия обаче се вижда , че не става даже и за заледен път малък наклон.
                Коментарите са излишни, който има очи ще види и.......ще си направи съответните изводи.

Коментар

Пууу,то бива,бива ама тез пък от Хонда са големи хамсалаци да правят тоз модел от 97 г. дет за нищо не става.Особено новия дет не може да превали баира,нищо,че
                  хамериканците го обявиха за най приятен автомобил за каране.Тез патоци от Хонда,кой ли им налива манги 11 години да го праят тоз модел.Чудна работа мама му стара.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan ivanov Преглед на мнение
                    Пууу,то бива,бива ама тез пък от Хонда са големи хамсалаци да правят тоз модел от 97 г. дет за нищо не става.Особено новия дет не може да превали баира,нищо,че
                    хамериканците го обявиха за най приятен автомобил за каране.Тез патоци от Хонда,кой ли им налива манги 11 години да го праят тоз модел.Чудна работа мама му стара.
                    Ами явно са балъци. Не могат да направят една кол дето да се чувстваш се едно си седнал в щайга и са те качили на виброплот.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X