След дълго умуване и четене се спрях на този автомобил 1999 - 2001 147 кс . Днес пообиколих автокъщите в Бургас ......ама то било екзотика всеки вдига рамене .......няма Хонди камо ли пък crv / то не че Бургас е критерий за автопазар ама все пак/
Ей богу накарая - намерих накрая една ......отвън добре вътре малко кухее /куха пластмаса/ Досега не бях се качвал в crv . Не че не ми хареса ама .... простее ми някак си а иначе все хубави работи четох.
Моля за малко помощ
на 7 май отивам в Пловдив и /или София да си купувам за предпочитане да е някакъв SUV
Бюджет 15000 - 16000 лв
насоящ автомобил Ауди 80 в4
семеен месечен доход - около 2500-3500 лв
ръст 170
да е 4х4 и
предимно за шосе ,ама разбито до вилата всяка седмица
да има клима
да не е много старо около 1999 насам
да събира багаж и жена с две деца
бензин /дизел не съм имал и нямам наблюдения колко ще спестя с него/
молбата ми е ако има някой колега от Пловдив със сервиз или вещ в дебрите на сувовете и джиповете да ми помогне със съвет и оглед в сервиз след като набележа нещо
хонда ли ще е ,Кия ,Сузуки гранд Витара или нещо друго насочете ме
ще питате що в Пловдив ами там имам човек който да ме разнася по автокъщите а в София нямам такъв
благодаря ви
Ей богу накарая - намерих накрая една ......отвън добре вътре малко кухее /куха пластмаса/ Досега не бях се качвал в crv . Не че не ми хареса ама .... простее ми някак си а иначе все хубави работи четох.
Моля за малко помощ
на 7 май отивам в Пловдив и /или София да си купувам за предпочитане да е някакъв SUV
Бюджет 15000 - 16000 лв
насоящ автомобил Ауди 80 в4
семеен месечен доход - около 2500-3500 лв
ръст 170
да е 4х4 и
предимно за шосе ,ама разбито до вилата всяка седмица
да има клима
да не е много старо около 1999 насам
да събира багаж и жена с две деца
бензин /дизел не съм имал и нямам наблюдения колко ще спестя с него/
молбата ми е ако има някой колега от Пловдив със сервиз или вещ в дебрите на сувовете и джиповете да ми помогне със съвет и оглед в сервиз след като набележа нещо
хонда ли ще е ,Кия ,Сузуки гранд Витара или нещо друго насочете ме
ще питате що в Пловдив ами там имам човек който да ме разнася по автокъщите а в София нямам такъв
благодаря ви

Коментар