Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ще си купувам явно Hondа CRV ...но?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ще си купувам явно Hondа CRV ...но?

След дълго умуване и четене се спрях на този автомобил 1999 - 2001 147 кс . Днес пообиколих автокъщите в Бургас ......ама то било екзотика всеки вдига рамене .......няма Хонди камо ли пък crv / то не че Бургас е критерий за автопазар ама все пак/
    Ей богу накарая - намерих накрая една ......отвън добре вътре малко кухее /куха пластмаса/ Досега не бях се качвал в crv . Не че не ми хареса ама .... простее ми някак си а иначе все хубави работи четох.
    Моля за малко помощ
    на 7 май отивам в Пловдив и /или София да си купувам за предпочитане да е някакъв SUV

Бюджет 15000 - 16000 лв
    насоящ автомобил Ауди 80 в4
    семеен месечен доход - около 2500-3500 лв
    ръст 170

да е 4х4 и
    предимно за шосе ,ама разбито до вилата всяка седмица
    да има клима
    да не е много старо около 1999 насам
    да събира багаж и жена с две деца
    бензин /дизел не съм имал и нямам наблюдения колко ще спестя с него/

молбата ми е ако има някой колега от Пловдив със сервиз или вещ в дебрите на сувовете и джиповете да ми помогне със съвет и оглед в сервиз след като набележа нещо

хонда ли ще е ,Кия ,Сузуки гранд Витара или нещо друго насочете ме

ще питате що в Пловдив ами там имам човек който да ме разнася по автокъщите а в София нямам такъв

благодаря ви
    [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Викайти линейкътъ дукът е времи[/B][/SIZE][/FONT] :D!!

До: ще си купувам явно Hondа CRV ...но?

Има един в Дупница, ако не са го продали вече. Видях го като си търсех фронтера преди 2 седмици.

Новичък е, ама нещо ми се видя малък за мен.
    [URL="http://www.spritmonitor.de/en/detail/306263.html"] [IMG]http://images.spritmonitor.de/306263.png[/IMG][/URL][URL="http://ss7.dupnica.net/?p=632"]
    [/URL]

Коментар

Хондата е кола.С независимо окачване,по мое мнение доста слабичко.Не може да го сравняваш с КИА или с Гранд Витара,които за годините,които си посочил,поне са цял мост отзад,на шаси и с доста по-масични части по предното окачване.Хондата можеш да я сравняваш с Голф,Форестър или Ауди куатро...Аз лично съм си взел Голф Синхро за цел подобна на твоята,но лошото при мен е че съм почитател на "Хард"-а и докато си направя джипката подходяща за собствените си разбирания третирам Голф-чето като...cool:
      Иначе виж за какво говоря:
      ...В началото беше това.Стандартно нек'во:

А след това се "превърна" в

Сравнение с нормален Голф:

0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Соти, ти си извратен, то твоето е болестно състояние. Колега, защо точно Хонда. Това наистина си е лека кола.За тоя бюджет ще си вземеш прекрасна витара или джип

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Соти, ти си извратен, то твоето е болестно състояние. Колега, защо точно Хонда. Това наистина си е лека кола.За тоя бюджет ще си вземеш прекрасна витара или джип
          Ми да,Витарата не е жип....

Коментар

Ама КИА-та е...
            П.П. Така казва Джамбазов,ей...

Коментар

И Киата става разбира се. Ти па да не кажат нещо лошо за Киака. Ето пиша с големи букви, И КИА СТАВА.

Коментар

Поразгледай в интернет за RAV4 1998 или 1999. Това е първата генерация, но с лек фейслифт. Произвежда се от 1994 до 2000, но 98 и 99 правят малки незначителни промени. Двигателят е 3S-FE бензинов 2 л. Пред Honda CRV това по моему е по-добро. Full-time 4x4, което е по-добро според мен от 4X4 on demand, но може да гори малко повече. Колата е "женска", но много благодарна колица, потърси инфо от нета и виж.

Коментар

Абе както го мъчиш това голфче така, сложи една тръбна рама отдоло като на Голф 2 Кънтри и да заприлича малко на джип
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                    Абе както го мъчиш това голфче така, сложи една тръбна рама отдоло като на Голф 2 Кънтри и да заприлича малко на джип
                    Не става.Рамата на Кънтри-то,според мен, е недоумица.Ни риба,ни рак...

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                      Не става.Рамата на Кънтри-то,според мен, е недоумица.Ни риба,ни рак...
                      Поне ще има повече вид на джип
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Е,ама ще е само на вид...

Коментар

вече се сдобих с това............имам пред вид такова чудо дзвер !!
                          [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Викайти линейкътъ дукът е времи[/B][/SIZE][/FONT] :D!!

Коментар

Ами честито да ти е и с радост да си го караш.
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

благодаря направо се влюбих

нищо общо няма с старото ми ауди в4

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X