Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Santa Fe / CR-V / Outlander / 4007 / Captiva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Santa Fe / CR-V / Outlander / 4007 / Captiva

hyundai e на едно от челните места по-качество в световен мзщаб, като го изпреварва тойота единствено, и има най-добра гаранция /надявам се, че не бъркам някъде/

Коментар

Много са ми смешни някои, като почнат да дават такива оценки по слухове.
      Не забравяйте, че всеки се мисли за експерт и че той най-добре кара и подържа един автомобил, а не е така. Винаги има някой, който разбира и го прави по-хубаво от теб !

Ако експлоатираш един автомобил неправилно ( в каране или подръжка), разбира се, че ще започне рано да дава дефекти.

Аз правих тест драйв на три от посочените марки и като най-комплексен автомобил ми хареса каптивата. Такъв си взех и съм много доволен от него !
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Mitsubishi Outlander 2.0 DI-D Intense+

Коментар

Съседа ми има Santa Fe от година и половина,на около 20 000 км,в гаранция смени съединител и си плати смяната-около 1200 лв,понеже съединителя и притискателния диск са "консуматив"....
          0+

Коментар

Съединителя е с гаранция 50000 км

Коментар

Ако се гледа комфорта за мен Пежото е №1! На мен Каптивата не ми се стори комфортна, доста твърдо вози, иначе дизела добре изтегля и този с ръчни скорости е значително по икономичен от автоматика, иначе за проходимост... кола с предно предавне /и задно on demand/. Santa Fe - един два пъти съм се возил, нямам особени впечатления, като че ли беше малко по-просторно.
              Иначе за външния вид коментара е излишен - който ще купува да го харесва
              ONROAD & OFFROAD ONLY WITH ALLWHEEL PERMANENT DRIVE

Коментар

Взимай Santa Fe-то и не питай повече, че от много чудене ......
                Ама да е автомат - т.е. той е с Тип-троник кутия
                LZ1VYI --- Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Re: Santa Fe / CR-V / Outlander / 4007 / Captiva

Митсубишито е с помпа-дюза мотора на VW, което лично за мене е минус. Освен това, ако се счупи, ще трябва да ходиш в балкан стар, а те не се славят с добро обслужване. Аз там съм се зарекъл да не стъпвам вече.

Каптивата съм я оглеждал внимателно, но не предизвика никакъв интерес у мен и даже не съм я карал. Дилърите на GM обаче са по-добре.

Пежото уж е като мицубишито, но с по-добър дизел.
                  Пежо джип не са правили досега, май. Сервиза на Пежо също не е добър. И е по-скъпо от санта-фе.

От мене още един глас за Санта Фе дизел автоматик.

И друго - според мене не слушай кои какво ти говори, а ходи направи тест-драйв и си избери
                  "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Едно време на Пежо дизелите бяха едни от най-добрите, сега не знам как са. Кой прави мотора на това СантаФе?
                    ONROAD & OFFROAD ONLY WITH ALLWHEEL PERMANENT DRIVE

Коментар

Първоначално публикуван от mslavchev Преглед на мнение
                      Кой прави мотора на това СантаФе?
                      Т.е. как кой?! Естественно че Хюндай си го прави!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Според мен най-добрият от посочените е Mitsubishi Outlender. С Peugeot 4007 са на практика едно и също, само външния дизайн е различен. До колкото сам запознат платформата е на Mitsubishi, а двигагеля е на Peugeot-Citroen Group. В сравнение с Captiva и Santa fe, Outlander ще задържи по-висока цена на вторичнния пазар, което може да се наблюдава още от сега в mobile.bg . Колкото по-висока е цената на автомобила и близка като на нов в mobile.de , толкова по-добър е , защото се търси поради качеството си.

Коментар

Първоначално публикуван от Sk8`nammed Преглед на мнение
                          Според мен най-добрият от посочените е Mitsubishi Outlender. С Peugeot 4007 са на практика едно и също, само външния дизайн е различен. До колкото сам запознат платформата е на Mitsubishi, а двигагеля е на Peugeot-Citroen Group. В сравнение с Captiva и Santa fe, Outlander ще задържи по-висока цена на вторичнния пазар, което може да се наблюдава още от сега в mobile.bg . Колкото по-висока е цената на автомобила и близка като на нов в mobile.de , толкова по-добър е , защото се търси поради качеството си.
                          А цената на Санта Фе как е?
                          ....Това е странен критерий за избор.

Коментар

Здрасти,

като един бъдещ собственик на аутландер, ще се изкажа в негова полза

принципно няма абсолютно никаква разлика между него и пежото освен в предната броня/решетка, но странно защо пежото е по-скъпо с едно и също ниво на обоудване и двигател.

Всъщност разликата в двигателите е, че аутландера може да се поръча и с 3те двигателя (2.0 на vw, 2.2 на пежо и 2.4 бензин на митсу), а пежото е без двигателя на vw.

Относно цената, ако ги съпоставите с еднакви двигатели и оборудване, ще видите че уж пежото е по-ефтино на пръв поглед.. а после се вижда, че разни нещица като навигация, люк и пр, ги няма в най-високия пакет, а се доплащат.. и става по-скъпо.

Според мен on-demand системата е именно като за хора като за нуждите на хора като колегата vortx... и моя милост... или поне аз се надявам, че за едно качване до алеко в снежни условия виското няма да прегрее

Иначе аз си чакам бензиновия аутландер

Поздрави
                            Mitsubishi L200, 2.5 TDI (2006) Intense, Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC CVT ( 2008 ) Instyle +

Коментар

И Пежо и Оутландер се произвеждат в един и същи завод в Япония. Даже на някои от частите по купето на Пежото имало надписи Митсубиши. Но дизеловите двигатели на двете коли са различни. На Пежо е комън рейл дизел, а на Митсубиши е с помпа дюза на Фолксваген. Естествено комън рейл дизела е много по-добър и по-модерен двигател от трактора на германците. Факт е, че самите Фолксваген вече разработиха и започват да монтират комън рейл дизели, (на Тигуана например) и да приключват с помпата-дюза.
                              От тук нататък, кой имал люк, пък кой нямал... Въпрос на вкус...Както казала котката, когато я попитали, защо си ближе лапите...
                              Постинга ми прозвуча нещо много в защита на Пежо. Изобщо не съм фен на тази марка, просто такива са фактите за тези две джипки.
                              Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                              Златомир Попов - Forry

Коментар

Не бих искал да се повтарям с предишния ми пост, но все пак искам да поправя колегата ВладиЧ, тъй като той казва че дизеловите двигатели на двете коли са различни.

Всъщност Аутландера може да се поръча и с 2та дизелови, а пежото само с техния си..

Допускам, че митсу оставят като възможност и vw-я двигател, за хора за които 3000 лв по-малко като цена и 1л/100 по-малко като разход биха натежали при избора пред по-мощния френски дизел.

Поздрави.
                                Mitsubishi L200, 2.5 TDI (2006) Intense, Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC CVT ( 2008 ) Instyle +

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X