Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги препоръчайте ми някакъв джип.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Колеги препоръчайте ми някакъв джип.

Колегите са ти отговорили .... Определено става, ама ..... все пак е автоматик.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

що така отчайвате човека ?!?
      имах ГЧ 1999 4,7 - теглеше 2200 кг двуосна каравана на бързи, без да се усеща и тръгваше плавно като му пуснеш спирачката без тая екстра towing mode; отделно си има температурен датчик за маслото на автомата и светва, ако загрее; продават се и по-големи радиатори за скоростите - точно за теглене !
      относно Игуменица - вече с новата жипка - ЛК 120 къса, тя е 4,0 V6, тегли платформа с една кола на бързи отново без да се замисля, дадеш ли газ - дърпа; а имаш и всичките бавни ! и отново лампа за прегравяне на автомата;
      та ако колегата е готов да дава 30 К евро, изборът е порядъчно голям; а понякога изпадат РАМ-ове с 5,9 Cummins дизел и двойна гума
      забравих нещо много важно: на ГЧ при включване на бавните се блокира централният диференциал, при ЛК - не - при тоя тонаж ще ти е полезно да можеш да си ползваш бавните на асфалт ! гледай за такива "подробности", когато си избираш
      ето такова:
      http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...036&f1=details
      хем е и с ръчка, да ти е спокойно този конкретно го продават повече от една година ...
      Последно редактирано от ivanik1978; 15-03-08, 13:31. Причина: важно допълнение
      Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
        Хората които съм виждал да теглат лодки ползват само големи дизелови мотори и задължително са с ръчни скорости. Теглиш ли нещо тежко забрави за автомат.
        Само не разбрах защо да забрави за автомат???
        Понеже виждам от къде пишеш (поне какво си въвел като адрес) ти би трябвало да знаеш по-добре от нас, че наистина големи лодки (за Щатите явно говорим) се теглят САМО с автомати с двигатели от 6 литра нагоре. Бензин или дизел вече при тая кубатура няма значение... Мотор има дето се казва...

Аз също съм привърженик на "ръчката", но забравете за ръчни скорости при такива приложения!

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
          Колегите са ти отговорили .... Определено става, ама ..... все пак е автоматик.
          Румба, ти такъв пикап с ръчни скорости виждал ли си?
          Или с други думи, двигател с подобна кубатура с ръчни скорости?...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
            Понеже виждам от къде пишеш (поне какво си въвел като адрес) ти би трябвало да знаеш по-добре от нас, че наистина големи лодки (за Щатите явно говорим) се теглят САМО с автомати с двигатели от 6 литра нагоре. Бензин или дизел вече при тая кубатура няма значение... Мотор има дето се казва...

Аз също съм привърженик на "ръчката", но забравете за ръчни скорости при такива приложения!

Точно от там/тук/ пише,на 3 преки е от мен,брат близнак ми е та гарантирам поне за това.

Та не ги знам кой кьде и какво предпочита,но тук им е писнало от проблеми сьс скоростите и големите бензинови мотори.Всичко живо натиска на дизели от 6 и горница по 8 и 10 цилиндрови и рьчка,не сьм срещал някой да предпочита бензин и автомат за теглене.

И говоря за теглене,а не за 2 тона дето с Нисан Патрол ги теглих и то с 3.3 мотор без турбина.Говорим като я закачиш от тук и трьгнеш с лодка 6 тона и спираш в Кабо или БАХА 1000 ама по пьтя,не през пустинята.Сервизи няма,пьтища кофти,жега.............кой ти играе с бензинки - ДИЗЕЛ И РЬЧКА,дизела поне 300 коня за начало.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Румба, ти такъв пикап с ръчни скорости виждал ли си?
              Или с други думи, двигател с подобна кубатура с ръчни скорости?...
              И 350,че и 550 има с рьчка,много то Доджовете идват с 6 степенна на Хеми Дизела.Те са обаче малко по-друга категория
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

MUSSO с двигател мерцедес направи десетина,че и повече курсове от Италия с двоина платформа.Единия от курсовете беше с натоварени ГРАНД ЧЕРОКИ и АУДИ Б4,и така не се знае колко още щеше да изкара ако собственика на това желязо не го беше счупил на сила.Та имаше някакъв проблем с включването на предния мос. Веднъж като му се наложило да го включи след това не е могъл да го изключи и умника така си го кара в продължение на няколко дни-докато накрая "роди"-РК. P.S забравих да спомена,че през цялото време Муссото беше карано без перка
                на сушата и град помага

Коментар

http://nissanbg.com/newforum/viewtopic.php?f=6&t=8530

Примерно ?

Коментар

Аз го дадох за пример тоя модел,става и още как,много добра кола се води тук.

Сега да не ми скочи някой,от сьседния форум знаят,че с Уили пихме бира тук в Сан Диего като идва да вземе колата,но вьпреки това аз реклама не и правя.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Писах да забрави за автоматик защото това съм видел тук, хората които наистина се занимават със сериозно теглене го прават само с ръчни скоростни кутии. Чета за некаква Гуменица и 2 часа на 2ра, на 40 градуса жега ще намалиш живота на автоматика наполовина само на този баир. Не казвам че не става, става и още как , въпроса е за колко километра става. Пурвото нещо което ще грамне е скоростите. Това горе не са мои мнениа, аз лодките ги карам по вода. Колегите които дурпат ползват ручки. Това знам , това пиша. Автоматика при теглене си е таралеж в гащите, живота на такива трансмисии не е голем.
                      Извинете за правописа но програмата толкова може.
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Аз го дадох за пример тоя модел,става и още как,много добра кола се води тук.

Сега да не ми скочи някой,от сьседния форум знаят,че с Уили пихме бира тук в Сан Диего като идва да вземе колата,но вьпреки това аз реклама не и правя.
                        Да не си "намесен" с покупката на конкретния пикап
                        Не се усетих, сори !

Коментар

btw, загледах цените на ЛК 100 - излизането на модел 200 ги е побутнало надолу доста приятно
                          това е комбинацията лукс/здравина, както аз ги разбирам
                          Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                            Да не си "намесен" с покупката на конкретния пикап
                            Не се усетих, сори !
                            Не,познавахме се задочно от форума на Мерцедес и като дойде колегата тук се почерпихме по бира.Спомена,че ще тьрси пикап от тия и толкова,нямам прьст аз в тая работа.

Сериозно си пиша аз - реклама не и правя,даже и не бях наясно какво е купил колегата,просто го дадох за пример като добра кола за целта.Е ако ще теглих ЯКО има и по-добри,но на много по други цени.

Яко за мен е от София до Париж в 40 градуса жега,да сецаш 2 тона по магистралата сьм го правил с каравана 7 метра с отказали инерционни спирачки и пьлна с простотийки вьтре.Патрол 3.3 си я влачеше и спираше,макс. скорост около 110 с педал в ламарината,Патрола беше 115 коня май / по спомени /.

Нисана тия ще ги размята като ммммм да,но погледни рекламен клип на Ф350 да речем как се теглят багери из пустинята и ще разбереш какво е теглене за нас с брата.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Яро ... виждал съм много автомобили ....
                              Даже и с такива кубатури ... и с "ръчка" ....
                              По- горе писах ... за Игуменица .... тоест 300 км. на втора предавка ...
                              Ако не си го минавал ..... никога не е късно ....
                              Според мен няма автомобил с двигател 3-4 литра и автоматична трансмисия, който да не си "хвърли" маслото при 40 градусова жега с платформа с два автомобила отзад.
                              А ако има клима... нали се сещаш, че и там е на макс.
                              Дори и да премине теста ... тази кутия НЯМА да живее дълго!

А и не мога да разбера защо искате да слагате в един кюп ТИР (влекач - мощен дизел ... примерно 400 к.с и ръчна трансмисия) и някакво 4х4 ....
                              Униврсални приложения няма (или почти)

А ако погледнем, цена на придобиване и експлоатационните разходи ..... май хората на Вили Бец ... знаят решението много отдавна ....
                              Последно редактирано от CarTest™; 17-03-08, 01:36.
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                                Не,познавахме се задочно от форума на Мерцедес и като дойде колегата тук се почерпихме по бира.Спомена,че ще тьрси пикап от тия и толкова,нямам прьст аз в тая работа.

Сериозно си пиша аз - реклама не и правя,даже и не бях наясно какво е купил колегата,просто го дадох за пример като добра кола за целта.Е ако ще теглих ЯКО има и по-добри,но на много по други цени.

Яко за мен е от София до Париж в 40 градуса жега,да сецаш 2 тона по магистралата сьм го правил с каравана 7 метра с отказали инерционни спирачки и пьлна с простотийки вьтре.Патрол 3.3 си я влачеше и спираше,макс. скорост около 110 с педал в ламарината,Патрола беше 115 коня май / по спомени /.

Нисана тия ще ги размята като ммммм да,но погледни рекламен клип на Ф350 да речем как се теглят багери из пустинята и ще разбереш какво е теглене за нас с брата.

малко офф, но ако вие сте близнаците, за които се сещам - очаквам малко да се изявите и в местния ни рибарски подфорум, че ни е постничък.........
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X