Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги препоръчайте ми някакъв джип.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги препоръчайте ми някакъв джип.

Здравейте.Колеги моля ви кажете някакъв джип след 97 ,автоматик,
    всички екстри , да е над 140 коня без значение бензин или дизел!Най - важното е да може да дърпа платформа за 2 коли (max товар 3500 кг) и да не се счупи кутията!

До: Колеги препоръчайте ми някакъв джип.

За тази цел,не е ли по-подходящо да се ползва бус?
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Колега, тук има доста подробни обяви , прегледаи ги може да ти хареса нещо , успех
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        Колега, тук има доста подробни обяви , прегледаи ги може да ти хареса нещо , успех
        Колега аз съм си харесал но искам да е автоматик.Затова питам за авоматик който става и за тази цел!Патрола тоя дето е 2000-2002 3.0тди автоматик дали става за тази цел???

Коментар

Ще ти свърши работа но до колко ще е надежден за такъв товар?
          Но почти всички джипове с толкова тежък товар ще ти дават проблеми и то сериозни.

Коментар

А в Америка като теглят по над 4 тона яхти и предимно ги теглят със големите двигатели на Гранд Чероки , Рейнджър 4.6 и по - новите , Доджове и разни такива.Абе с почти всички!

Коментар

Даааа .... Ти мини с к'во да е автоматик с платформата с две коли отгоре през Игуменица .... Пък после разказвай!!!!!!!
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

"отгоре през Игуменица" колега ето това не го разбрах

Коментар

Първоначално публикуван от Hristo'123 Преглед на мнение
                  "отгоре през Игуменица" колега ето това не го разбрах
                  игуменица , е близо 300 километра на втора предавка ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ше го разбереш като минеш

иначе правилно си разбрал , и правилно търсиш автомобил, предавката е едно, но истината е кубатурана тогава конете са истински , виш шефа на саита какво си е взел тези дни , кола за балъци 150 конски сили , на 3400 кубика, А, къ, мислиш дали конете са истински според мен това и яка кола не само въртящ момент ,

на теб ти трябва микрубус ,кубатура , кола предназначена за тази деинаст ,

с уважение Юли
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

http://www.jeep.bg/grand_cherokee/fe...ty/towing.html Колеги тази функция предния модел на Гранда с 4.7 двигател има ли я?

Коментар

Първоначално публикуван от Hristo'123 Преглед на мнение
                      http://www.jeep.bg/grand_cherokee/fe...ty/towing.html Колеги тази функция предния модел на Гранда с 4.7 двигател има ли я?
                      Няма я.

Коментар

Пфффф вече немам желание за джип!

Коментар

Хората които съм виждал да теглат лодки ползват само големи дизелови мотори и задължително са с ръчни скорости. Теглиш ли нещо тежко забрави за автомат.
                          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

По тукашна спецификация за да теглиш нещо около 4 тона ти трябва осмак мотор,300 коня с 4Х4 опция както и пакет за теглене.Това за последните модели и като отправна точка само.Пример Нисан Титан.

Ако е за теглене брата е прав - никой не се напьва на автоматици,всеки натиска на рьчката.Вьпреки това има изключения - ФОРД и трансмисиите им които влачат и на автомат.

http://www.fordvehicles.com/help/guides/towingguide/

Кликай долу в дясно и гледай по таблица.Големия клас са еднакви и на рьчка и на автомат.

На 4 тона опашка тук минимума е Ф350,с малки машинки никой не рискува,както и никой не се пробва с автоматика.Или поне е така на рампата през която минаваме всеки ден
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Колеги последно въпросче и ако това не става отивам да се гърмя ! Това става ли http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...107&f1=details ???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X