Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Патрул" или "Паджеро".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "Патрул" или "Паджеро".

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    За тоз Патрул песни се пеят но човека най-вероятно ще иска нещо по-ново, малко по-комфортно и с базови екстри поне, напр. климатик. Повечето от тези доста трудно налично при 3.3, пък и от годините ще има доста вероятни сериозни проблеми с корозията. Казват, че и за двигателя трудно се намират (оригинални) части.
    Аз затова му казах Витара или нещо от сорта Фронтера например.А относно теглото на караваната аз имам 6-метрова и съвсем спокоино си я маневрирам сам на ръка.Говорим за на равно разбира се но общо взето хич не е тежка.Неговата най-много да е тон и половина така че въобще не му трябва чак толкова яка машина.
    0896-85-69-86
    0876-38-17-17

Коментар

Зависи и каква сума е отделена за джипа
      Има много приятни Патрули 99-2000г. и нагоре с доста екстри

Коментар

Първоначално публикуван от mistral Преглед на мнение
        Зависи и каква сума е отделена за джипа
        Има много приятни Патрули 99-2000г. и нагоре с доста екстри
        Мдааааа определено.
        0896-85-69-86
        0876-38-17-17

Коментар

Патрула е ПИЧ,паджерото е постоянния ухажор-Бандерас-against Лио Ди Каприо,друго е да си "МАЧО"dont't you think????

Ако си пред такава дилема ,ела,ще пробваш всичките джипни,които имам,не са малко и си избери.Моля да ми се свържат писанията като еднои цяло,не зная как става като редакция.Благодаря Ви.
          Последно редактирано от Паджеровод; 29-02-08, 22:25. Причина: Сливане...

Коментар

добре ще е да разберем и смисъла на писанията ти, ТУНИ...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              добре ще е да разберем и смисъла на писанията ти, ТУНИ...
              Метафори по литературному им се вика

Коментар

Явно Туни има автокъща или нещо подобно. Ако иска да предложи тест-драйв, добре, но за рекламата си има правила.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ами нещата са прости,сменил съм 3 Патрула,като почнеш от 2.8 карбуратор от '84,през 3.3 атмосферен,до 4.2 с турбонадув-всичките К160 къса база,веднъж взех един К260(дългия) 3.3ТД,около 6 месеца по ловния сезон ми отрови живота -в най лекия сняг почваше да върти и да буксува,в калта направо се заравяше като прасе,не е за нашата работа-иначе е огромен камион,но не е проходим.Колкото до Паджерото(едното беше Хюндай-Галопър 2.5ТД)-вече трети случай имам на лов как чисто ново му остава някоя предна полуоска в калта на коловозите,направени от камионите за трупи и то там ,където отдавна вече бях изгазил с късия Патрол.Та Бандерас е Патрола-грубичък,без екстри с твърда возия,но безкрайно здрав и проходим,Митсубиши-то е като Лио-красиво,напудрено и нежно,според мен поне-паркетник.Иначе е дълговечно,ако не го тормозиш в баира.Мнението ми е лично и не ангажирам никого с него.Колкото до Патрулите от 2000 година -много са приятни,но и цените са солени.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                    Явно Туни има автокъща или нещо подобно. Ако иска да предложи тест-драйв, добре, но за рекламата си има правила.
                    Нямам автокъща,понеже се занимавам с доста по-различни дейности,но джипове определено не ми липсват.И не смятам,че правя реклама на каквото и да е,понеже публикувам само случки от собствен опит.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X