Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е най-добрия джип до 50К, 100К, 150К?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Мда. Е точно така са си мислели и идиотите над Сопот. По-добре да се бяха занимавали само с гъби, може по да са го можели ...
    На баира не се кара с 200 ако нямаш спирачни парашути и катапулт. На баира изобщо НЕ се спира със спирачки!!!!!!!!!!!!!!, прочети барем някой учебник за военни шофьори.
    И изобщо вземи да четеш внимателно, не туряй в един кюп изисквания за разни типове коли, отдавна няма универсален джип. Даже кънките за хокей и за бягане са различни, ти искаш трамвая да може квото и парахода. А в туй време единственото общо между тях е че могат да возят много хора.
    Като искаш да видиш кой къде ще е в класирането - къв ти е проблема? Направи се на спонсор, и ще има УАЗ в тройката на което ти хареса състезание. Хак ти български екипаж, хак ти руски. Може литовски, финландски, английски, украински, навсякъде има хора, които познават машината. Навсякъде това са бедни хора които гладуват всяко състезание, а после плачат профи отборите с верно безумни бюджети... Айде, оставяме настрани няколко екстравагантни руски милионери, ама и те си ги правят сами и се гордеят с това. Не за по 100 000, можеш да си сигурен.
    Що не питаш гелендите за последнoто Бухово, а? И що така Вушев беше дисквалифициран, ама още се хили вместо да се сърди?)) Тая кухня няма нужда от проветряване, и надявам се никога да няма, и не ми беше да съм съдия за пръв път

Коментар

изобщо ама изобщо не разбрах какво искаш да кажеш

всеки кара каквото може да си позволи вкл. и аз за съжаление, но да казваме на бялото черно...

тия трофи тръкове от баха са толкова отвратителни и така за нищо нестават, направо ако го изкараш на баира в троян и край умрял си задължително. вътре са едни неудобни, неможе да си го правиш сам с чука и няма ресьори за него никаде из българия, а и не са бързи ... абе гадна работа, толкова гадна, че само меже да мечтаем да го имаме, а някой даже и това немогат
      drive alive

Коментар

Нищо секретно не казах. Чети първо теория на автомобила, второ - техника на пилотажа, топлата вода е измислена отдавна. В библиотеката на МЕИ-то има сума нещо като за начало. Па и не само за начало ... И е без пари.

Коментар

diavol koleda

Ей, а ма сте бе, всяка тема, в която става въпрос за цени и джипове и кой е най-добрия ви избива до конфронтизъм на тема дали УАЗ или другите най-често американски машини са по-добри. Все тая е бе хора, казвал съм го и пак го казвам всеки се простира според чергата, едни карат УАЗ други Вранглер и тн. Има ли значение.? Друго, защо сравнявате два съвсем различни вида състезания? БАХА си е Баха и е пустинно крос кънтри рали и машините, които участват там са си машини за такъв тип рали и те нямат и не биха имали място в състезания като Ладога както и никога, а ма никога няма да видите в състезание от типа на БАХА машините от Ладога. Няма да има, ама никакъв смисъл според мен! Грешката беше още в самото формулиране на темата, щото няма най-добро, всичко е според зависи. Най-добрия джип си е твоя джип, щото си го познаваш знаеш му козовете и знаеш добре какво може. Вече всеки прави по него неща според това с какви средства разполага и според това дали дадено нещо има смисъл да се прави, а за спирачките на „go go go” май сигурно са 10 000 долара, щото са внос от САЩ... просто толкова си струват. Не се хващайте за веждите хора пийте си бирата и оффроуд купон да става
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

След горното мнение което е много разумно и аз подкрепям напълно, заключвам темата защото тя изгуби особен смисъл... И да напомня че този портал е за обмяна на идеи, технически знания и обсъждане на офроуд-а като цяло а не за сравнения кой колко пари има или иска да има...
            VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X