Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнение м/у Субару Легаси, Ауди А6, Пасат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сравнение м/у Субару Легаси, Ауди А6, Пасат

Пасата и аудито е по-вероятно да с с 2,5 TDI, а този двигател не му се носи добра слава

Коментар

Чакай ако искаш Субару дизел

only 4 x 4,sim AWD

Коментар

ха! кога се пръкна тоя Субару Боксер Дизел???
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Дизела го обмислят от доста време още 2004 се говореше че го потготвят... Но обикновенно първите опити са несполучливи... Поне 2-3 годинки трябват за да се направят заключения от гаранционните ремонти и да се измислят решения на проблемите - така че Субару дизел ???

Коментар

От тази година вече е в серийно производство.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
              Дизела го обмислят от доста време още 2004 се говореше че го потготвят... Но обикновенно първите опити са несполучливи... Поне 2-3 годинки трябват за да се направят заключения от гаранционните ремонти и да се измислят решения на проблемите - така че Субару дизел ???
              При Субару не е така. 6-8 месеца, и се изчиства всичко.

Серийно не е пуснат това е панаирна мостра. Но скоро скоро.
              only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Здравейте всички Вие от този хубав форум. Притежател съм на Ауди А4 2.5tdi 1999г.quattro автоматик , което карам повече от 2 години и мога да споделя мнението си за него- това което виждам от клипчетата /на ролките/ чак ме учудва тъй като моята кола никога не ме е предала така дори когато вземам завой по-рязко почват блокажите да тракат и колата си е стабилна . Случвало ми се е да карам в 30 см сняг по черен път и там не съм закъсвал. Карал съм на алед и съм нямал проблеми, дърпал съм камион със общ товар около 6 тона и много други тестове и не ме е предала никъде.
                Но има едно голямо НО. Действително колата е ниска за да и се доверите за черен път.
                На състезанието Ендуро 2007 в София при пристигането ми камион бе изсипал скална маса на пътя за пистата. Тогава Видях Еди с Джип да се насочва към черен път през близкия черешарник- съответно последвах го. На колата бе закачено ремарке с атв-то ми отгоре та там срещнах малък проблем като колата провлачи пода на през едни дълбоки коловози. След около седмица се счупиха скоростите/ от притиснат картер/ и двигателя изтропа. Колата бе в бокса 2 месеца и срещу сумата от 9000 лева за ремонт пак я карам/Ако знаех цената отначало мисля че нямаше да я правя/.
                Като я купувах много хора ми казваха че 2.5 двигател е беля ама аз като съм решил само това търсех.
                На всеки бих препоръчал кола която да може да и се застраховат двигателя и скоростите.Мисля че възраст до 3 години беше изискването на Булстрад.
                Поздрави на всички.

pills11.com )
                Взимат ли ти - бегай, гонят ли те давай.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                  до момента незнам японците да са се излагали с двигатели те си,били те дизел или бензин.ауди А-6 и А-8 изобшто не са евтини за подръшка,мой приятел доволно потрива с раце,когато влезне в бокса ауди

Коментар

правилно си го замислил,субаро е много добър избор,нямаш ли приятел,който да ти внесе от щтатите,там са много разпостранени и за 15000 можеш да имаш доста добро и хубава година

Коментар

Много проблемни са тия А 6 да му се не види.Иначе скоро движих едно такова дизелово куатро из снеговете.Има превъзходно пътно поведение.Голям кеф.Стои като залепено за пътя.Може би бензиновия вариант е по-добър,защото са на относително по-малко километри.Дизелите са юркани здраво и дават мн. дефекти.Може би и оттам е лошата слава на 2.5 двигателя.Пък субару е корава техника,но е много семпла като визия.И там проблема с частите може би не е за подценяване.

Коментар

Като цяло когато японци правят нещо и го произвеждат в тяхната Мила Родино няма смисъл да се чака да видим какво ще излезе, та да го отстраним. Нали говорехме за Субару все пак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X