До: какво да избера между Chevrolet Captiva, Nissan Quasqai, VW Tiguan
Вземи се обади в някоя от фирмите дето с това се занимават, от типа на Вашингтон Моторс или V8 моторс, координатите им можеш да намериш в мобилето - продават разни Кадилаци и Линкълни, или в Автобазар или нещо от тези списания. За техните коли те поемат ангажимент за регистрация. Само си плащаш - от тях всичко останало.
Първоначално публикуван от VoiD
Преглед на мнение
малко се отече работата, но нямаха до сега регистриран тест автомобил и затова едва вчера ходих (след някакви журналисти, които бяха обсебили колата в понеделник и вторник
)
(голям минус!) - по-ниска е от моето чероки'98, но все пак е по-висока от нисан кашкай например (не става дума само за клирънса, а и за позицията на водача спрямо пътя);
). тогава вече ще тегля чертата и ще трябва окончателно да избера нещо.
). тестовия маршрут беше предложен от дилъра и беше по околовръстното в посока пловдив и на първото кръстовище в дясно и нагоре към витоша и обратно (общо било 5км. и им бил стандартен тестов маршрут). колата беше стандартната тигуан-а: 2.0 дизел, автомат, базово оборудване за най-нисък клас (+кожен волан и кожен скоростен лост).
, което според мен е страшно много за един такъв автомобил.
). няма и възможност за 7 места (дори "маломерни") и съответно те товарят с ДДС-то
) или Toyota Corolla Verso или пък нещо друго и аз не знам...
Коментар