До: какво да избера между Chevrolet Captiva, Nissan Quasqai, VW Tiguan
На мен ми допада Nissan X-Trail, той се води и много икономичен с двг. на рено. Имах Рено лагуна 2 и съм очарован от двигателя 1.9 dci 120 к.с., но там турбото е консуматив. И Нисана поне малко прилича на джип. Мои много добър приятел си купи антара и е много, много доволен, на не можа да я регистрира 6+1 места.
На мен ми допада Nissan X-Trail, той се води и много икономичен с двг. на рено. Имах Рено лагуна 2 и съм очарован от двигателя 1.9 dci 120 к.с., но там турбото е консуматив. И Нисана поне малко прилича на джип. Мои много добър приятел си купи антара и е много, много доволен, на не можа да я регистрира 6+1 места.
постоянно придърпваше (дори когато превключвах от 3 на 4та) - дори успях да го изгася
(нещо което не ми се беше случвало от шофьорския курс). скоростите като цяло (6 степенна ръчна кутия) - страшно къси. на първа може единствено да тръгнеш и веднага се налага да превключиш, понеше оборотите се вигат страшно (няма и 20км/ч, а оборотите вече са на 3000
) според дилъра било нормално да превключвам скоростите на 3500 оборота, което ми е малко странно, при положение че макс обороти са 6000 на 2.0 литров дизел (той твърдеше, че било нормално за 6 степенните кутии).
))
))

Коментар