До: какво да избера между Chevrolet Captiva, Nissan Quasqai, VW Tiguan
много ти благодаря за информацията за 2.0 двигателя!
ще опитам да намеря съответния брой на аутобилд.
а дилъра точно за него ме навиваше - отдавна бил на пазара. нямало никакви проблеми с него и т.н., а новото чероки още никой не го бил карал, много ново било и не му се знаели "детските болести" и такива работи...
като цяло се опитва да ме убеди да си купя патриот (което ми се струва малко странно, понеже за първи път ми се случва в магазин да ме убеждават да си купя нещо по-евтино
)
много ти благодаря за информацията за 2.0 двигателя!
ще опитам да намеря съответния брой на аутобилд. а дилъра точно за него ме навиваше - отдавна бил на пазара. нямало никакви проблеми с него и т.н., а новото чероки още никой не го бил карал, много ново било и не му се знаели "детските болести" и такива работи...
като цяло се опитва да ме убеди да си купя патриот (което ми се струва малко странно, понеже за първи път ми се случва в магазин да ме убеждават да си купя нещо по-евтино
)
.Колега Voip според мен Каптивата е добра колица(а и сам каза че не излизаш извън пътя,зна4и един паркетен сув ти върши идеална работа)аз имам каптива и ве4е и направих към 10000хил. и в общи линя съм доволен(щом си чел форума в дир.бг 100% си попаднал и на моите мнения които никак не бяха положителни за каптивата името ми там ми е Rewi 26+единствено което съм писал там и още подкрепям 4е е малко по шумна по паважи)и ако решиш да си вземеш каптива задължително си сложи ксенон от представителите на марката,35-ци са крушките 4200 но нямат равни оня ден си взех Мазда БТ-50 сложиха ми 55-ци(пак около 4хил+с две думи възможно наи бялото което може)с ръка на сърцето мога да кажа че на Каптивата ксенона е два+пъти по силен от на Маздата а като я поръчвах избрах 55-ците(не знам дали не е зареди лупите на кампивата но пък чак такава разлика да има+а и пък и маздата е малко по висока което би следвало да е по благоприятно за нея но уви не е)Според мен си вземи това което ти харесва и което ти е наи на сърцето(не се влияи от чужди мнения,всички коли си имат недостатъци въпроса е на теб какво ти харесва)Аз до никои не съм се допитал като си купувах колите и вобще не съжалявам за покупките си,с каптивата стана по бързо гледах я и след два дена я взех но за маздата трябваше да чакам близо месец и половина(което е наи омразното,така че колкото по бързо се спреш толкова по скоро ще и се качиш)успех в избора
).
все пак съм пристрастен към марката (имал съм вече 2) и може да се каже, че съм й свикнал. това не значи, че на всяка цена ще го взема, обаче. няма да се откажа и да покарам тигуана (вдигнал съм му мерника
Коментар