Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какво да избера между Chevrolet Captiva, Nissan Quasqai, VW Tiguan

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: новото Cherokee '08

Първоначално публикуван от VoiD Преглед на мнение
    за момента колебаниято ми за нов автомобил се свежда до следните варианти:
    1. новото чероки (много ме кефи като цяло, но ме притеснява високия разход, а и не знам как вози все още);
    2. тигуан - не ми каресва особено на външен вид, но пък има добра возия и динамика; не ми харесва прекалено високата цена - 67 000лв. с ддс, което ми се вижда прекалено за малко по-голям голф (тигуана е базиран на платформата на голф 5);
    3. някаква съвсем нормална кола (например Mercedes C220) - излиза колкото тигуана (е, вярно, с по-малко екстри, но пък не е голф в края на краищата ) или Toyota Corolla Verso или пък нещо друго и аз не знам...

та аз продължавам да се колебая и да избирам... успех на другите колеги, пред които стои подобен избор!
    Колега, като гледам т. 2 и т.3... "Аутлендър" пробвахте ли?

Коментар

• До: какво да избера между Chevrolet Captiva, Nissan Quasqai, VW Tiguan

аутлендъра беше отхвърлен още в първия кръг - не ми харесва на външен вид... поразително ми прилича на лека кола, някак си няма излъчването на един джип иначе отговаря на останалите критерии, но все пак не си го представям като МОЯ джип

Коментар

• и все пак ИЗБРАХ !

колеги само да споделя - най-после избрах VW TIGUAN. въпреки че не е идеалния автомобил, мисля че за градска КОЛА ще върши работа (поне докато не намеря по-сериозна сума за ДЖИП). очаквам го да пристигне към края на август по твърдения на дилъра, но аз си го чакам към средата на септември... ами това е. благодаря на всички, включили се по темата

Коментар

И ще чакаш 6 месеца ......
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Не бих чакал толкова за автомобил, напомня ми времето на развития социализам.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
              И ще чакаш 6 месеца ......
              ще чакам САМО 6 месеца, понеже колата вече е поръчана, но човека се е отказал да я чака, така че аз влизам на негово място - по тази причина не можах да си подбера всички екстри, които исках (пак че почти 90% от това което искам, го е поръчал човека...)
              ако исках да правя нова поръчка трябваше да чакам до ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ 2009!?!? понеже "се били изчерпали предвидените за БГ бройки".... тука наистина ни вземат за по-зле и от 3тия свят
              точно като на времето - цял живот спестяваш за някоя лада и тъкмо ти идва реда, социализма да вземе да се срине и ......

Коментар

И аз бях решил да се отказвам след новината че вместо април може да дойде най-рано юни.А поръчката ми е по коледа 2007.Но след testdrive-то при това в пороен дъжд Тигуана се държа перфектно и реших че това е колата за градско каране.Абсолютно никакви забележки.Ще го чакам и това е.Обяснението на дилъра за забавянето е че все още този модел няма производство извън Германия.И учудващо има страшно много заявки въпреки цената.
                Абе щом и германеца почва да не спазва срокове - не знам.Но бъди сигурен че няма да съжалямаш за избора си.

Коментар

Първоначално публикуван от hardevil Преглед на мнение
                  И аз бях решил да се отказвам след новината че вместо април може да дойде най-рано юни.А поръчката ми е по коледа 2007.Но след testdrive-то при това в пороен дъжд Тигуана се държа перфектно и реших че това е колата за градско каране.Абсолютно никакви забележки.Ще го чакам и това е.Обяснението на дилъра за забавянето е че все още този модел няма производство извън Германия.И учудващо има страшно много заявки въпреки цената.
                  Абе щом и германеца почва да не спазва срокове - не знам.Но бъди сигурен че няма да съжалямаш за избора си.
                  дано да не съжалявам на края - и аз все това си повтарям след всички огледи и testdrive, които направих тигуана май е най-подходящата градска кола...
                  П.С. аз понеже обичам да питам проверих и на място в Германия как стоят нещата (не лично, а чрез приятел германец) - оказа се че дори и там ако се поръча сега тигуан ще се чака поне до ноември все си повтарям че толкова хора няма да се набутат с кола, която не струва (това просто така, малко да "поддържа огъня" докато дойде поръчката )

Коментар

То може да бъде скрит, че аз пиша за една година, но мисля, че някой полезни. Горните тест Autoreview - чисти лъжи. Персонализирано приказка, за които спонсорите са платени. Истината може да бъде намерена ТУК. В допълнение, Patriot SUV отличен, може би НАЙ-ДОБРИЯТ в своя клас. има изключителни ХАРАКТЕРИСТИКИ и между другото, ПОСТОЯННА пълна пробег: задната ос не е свързан, въртящ момент на двигателя е винаги около 20% до 60%.
                    Съжалявам, но не знаят bg език.

Коментар

колега аз ти предлагам toyota landcruiser. ще останеш много доволен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X