Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка УАЗ/Исузо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка УАЗ/Исузо

Интересува ме информация относно два модела офроудъри. Тъй като ми предстои покупка на джип. Колебая се между УАЗ 469 и Исузу Трупър. Ясно ми е кой от двата има по голяма проходимост, но на кой от двата поддръжката му е по евтина относно резервни части и за кой от двата по лесно се намират в търговската мрежа. Също така ме интересъва и разхода на двата автомобила, то вярно че от икономия на гориво забогатял няма, но все пак...

Благодаря предварително
    поздрави от Габрово

До: Покупка УАЗ/Исузо

заложи на руския

Коментар

уаз;
      интересно как може да ги сравняваш.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
        уаз;
        интересно как може да ги сравняваш.
        +100
        sigpic УАЗ-452

Коментар

отговарям на тоя дето ми сложи червено.въпроса му е защо.
          та отговора.щото исузото е боклук.не БОКЛУК надали има друга такава кола.говоря от опит не празни приказки.много са работите дето не са направени като хората.
          а УАЗА не че имам но поне частите ги има навсякъде и са евтини.и всеки може да си го ремонтира. и не му гние шасито.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
            отговарям на тоя дето ми сложи червено.въпроса му е защо.
            та отговора.щото исузото е боклук.не БОКЛУК надали има друга такава кола.говоря от опит не празни приказки.много са работите дето не са направени като хората.
            а УАЗА не че имам но поне частите ги има навсякъде и са евтини.и всеки може да си го ремонтира. и не му гние шасито.
            Брат ми е военен, тоест беше. Така им съкратиха и поделението. Завърши военното като специалност двигатели и отговаряше по наличните машини, та той ме стресна че съм щял да бера ядове с УАЗ-а относно горивни системи, но не му се доверявам на 100%, защото много малко се е занимавал с тоя вид машини. Той ми каза да погледна другите марки и за това питах за Исузуто. и да питам още нещо: Гледах един ползван незнам за какво, но без регистрация с по широки от стандартните гуми, но много изтъркани, цени долу горе да ме ориентирате за гумите и дали има възможност по някакъв начин да премахна задните врати

Коментар

За сравнение може да говорим когато има два автомобила в едно и също състояние, което трудно може да се случи на пазара втора употреба. Като чисо нова руската техника отстъпва според мен. Покажете ми 10-12 годишно Исузо с изгнило шаси това, че искаме да караме една кола 20-30години без проблеми е само наше изискване защото май повечето сме принудени. Ресурса за което е проектирано Исузото мисля ,че в повечето пъти е преизпълнен .

Коментар

Да подам ръка на КОКО11, освен всичко казано от него добавям в полза на УАЗика, че УАЗ е на 2 твърди моста, а Трупъра отпред е на А рамена, демек независимо окачване, отстъпва по проходимост в сравнение с УАЗа.

УАЗа е направен за калта и за горите, другото е малко по за асвалта според странични наблюдения.

Хубавото на Исузитата са дизеловите двигатели, нещо което липсва при УАЗ, та ако го влече нафтата колегата да скача на дизелово Исузу, обаче за гората все пак УАЗа доминира.

Колегата ТРОЛ, може да докаже със снимки и клипове, че и Трупъра си го бива но в сравнение с УАЗ...

Исузуто като Азиатец от готината част все пак е по-рядко ремонтно но все пак рядко се товарят Трупъри с тонове дърва в калта и даянат с години

Много поздрави,
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

...Хубавото на Исузитата са дизеловите двигатели, нещо което липсва при УАЗ, та ако го влече нафтата колегата да скача на дизелово Исузу, обаче за гората все пак УАЗа доминира....
                  Колега, честно да си кажа съм заклет бензанджия, така че нафтата не ме блазни

А относно въпроса ми за гумите

Коментар

Първоначално публикуван от Радой Мянков Преглед на мнение
                    Брат ми е военен, тоест беше. Така им съкратиха и поделението. Завърши военното като специалност двигатели и отговаряше по наличните машини, та той ме стресна че съм щял да бера ядове с УАЗ-а относно горивни системи, но не му се доверявам на 100%, защото много малко се е занимавал с тоя вид
                    Чак горивна система при Уаза е малко пресилено,точно обратното много проста от техническа гледна точка, ремонтно пригодна във всякакви условия
                    sigpic УАЗ-452

Коментар

гуми нови средно 120 -150 лв.руски или регенерат.

Коментар

хммм, току що прегледах няколко теми относно разхода на автомобилите, та забелязах че Patrol 3.3 дизел не давал такъв голям, също гледах и Pajero в нета, за тях инфо да дадете нещо, щото не съм запознат особено с джиповете

Коментар

Уазика с едни ФЕдима или Малатеста, по-широчки кърти чисти извозва както се казва

Цените от 130 -180 лева регенерат и пей сърце

Много поздрави,
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Радой Мянков Преглед на мнение
                            хммм, току що прегледах няколко теми относно разхода на автомобилите, та забелязах че Patrol 3.3 дизел не давал такъв голям, също гледах и Pajero в нета, за тях инфо да дадете нещо, щото не съм запознат особено с джиповете
                            имам 3 паджерота.доволен съм от тях.
                            но по съм доволен от патрола.3.3тд.разход 12 нафта.но тя е вече скъпа.така че мисли за бензинов.
                            уаз.патрол.тойота.самурай.чероки и гран чероки.вранглер на цели мостове.
                            зависи за какво ти трябва.
                            и най вече какви пари си заделил за машина.

Коментар

ами 4000-5000 съм заделил максимум. Преди това се замислих за лека 4х4 (Audi Quattro), но се отказах заради поддръжката, не мисля че на един джип ще е по евтина, ама като ще е гарга да е рошава. За паджеро какъв двигател бензинов ще ми препоръчаш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X