Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предлагам на вашето внимание последното руско творение УАЗ Патриот.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предлагам на вашето внимание последното руско творение УАЗ Патриот.

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    "Царя на тайгата" заслужава уважение. Това е доказана с десетилетия машина, има огромни райони в далечния изток, където само тази машина се движи, и където всеки закъсал чака именно нея !!

[ATTACH=CONFIG]882041[/ATTACH]
    И моите уважения,ама това да се движи там,не е че е най-доброто.Други са причините,и карат това което имат.
    Как от цял автопарк,не видях един такъв да върви нормално,да му работи всичко,и да не пушу като комин на тец?Един!

Как се оправят по останалият свят,като не карат сделани?Всичко в могучая е по-по-най от всичко останало
    Последно редактирано от FiveFinger; 10-09-16, 14:16.

Коментар

Съгласен съм, не бива да се подхожда с агресия към колега, който просто е решил да сподели впечатления от новия си автомобил...грозно и некултурно е, дискусията може да се води на друго ниво...

"Ниво", за имащите! Иначе, така може и така скача(дрънгели-мрънгели), тая песен съм я слушал. Брата беше набрал на абзаца, тук в една тема. Мина му!

Колега, много безаварийни километри. Правиш ги с желание. Споделяй относно Т0, ремонти и свързани, ще е полезно! Най-лесно е да ти счупят стомните на чешмата....

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
        И моите уважения,ама това да се движи там,не е че е най-доброто.Други са причините,и карат това което имат.
        Как от цял автопарк,не видях един такъв да върви нормално,да му работи всичко,и да не пушу като комин на тец?Един!

Как се оправят по останалият свят,като не карат сделани?Всичко в могучая е по-по-най от всичко останало
        Това ти какво си видял, няма отношение към истинността на материята..И тоя сиромах ли кара неговия дъргел щото "нема друго какво" :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:028_prev_0.jpg
Прегледи:1
Размер:57.6 КБ
ID:5727650
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнение
          "Ниво", за имащите! Иначе, така може и така скача(дрънгели-мрънгели), тая песен съм я слушал. Брата беше набрал на абзаца, тук в една тема. Мина му!Колега, много безаварийни километри. Правиш ги с желание. Споделяй относно Т0, ремонти и свързани, ще е полезно! Най-лесно е да ти счупят стомните на чешмата....
          Мерси.... Малко ме бърка това че таблета не е напълно съвместим с форума явно...но ще му хвана цаката

Коментар

Това ти какво си видял, няма отношение към истинността на материята..И тоя сиромах ли кара неговия дъргел щото "нема друго какво" :

[ATTACH=CONFIG]882045[/ATTACH]
            Това което кара,само името му е Камаз.И се видя,че без него,нищо не става.Това би трябвало да ти отговори на въпроса колко е добър дръгела Камаз.

Коментар

Първоначално публикуван от Roskoboy Преглед на мнение
              Аз нещо не разбирам.... Форума ли не ще да се разбере с моя таблет или някой ме гърби? Къде се дянаха половината ми снимки и линкове?
              Ще разбереш!.....Ама ще мине време.Сложи една лъскава емблема на предния капак...дето е политически коректна и си фен!
              И влизай в други форуми.....
              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Това ти какво си видял, няма отношение към истинността на материята..И тоя сиромах ли кара неговия дъргел щото ...
                Е, този КАМАЗ не е от масовите, определено.ЕЖК, че има и доста не-руски чаркове вътре.
                Иначе, наистина АКО се постараят руснаците могат.Лошото при тях е, че един ден продукцията е качествена, втория е читава, трети ден "работи', а в петък е за брак.И друго, което ме дразни при тях е, че не внимават в детайлите, не им дреме за разхода на енергия, но пък вместо това тежи тройно на аналога, но пък носи по-малко...А за технологична култура не ми се говори - на прекрасните иначе Су-та така ме дразнят тези нитове .... като на подводница.
                Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
                0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Тази снимка откъде откъде е :-). Чист фотомонтаж, зщото нито един нов Патриот не се произвежда с хромирани дръжки, а са с цвета на колата....
                  Фотомонтаж викаш:
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                    А на "старите колеги" с хиляди постове някой дава ли им право да пишат кой кое къде да си завре:

Защо захапахте човека?
                    Харесва си Уаз-ката и какво от това.
                    Ако човека караше собствената си УАЗка, беше си направил разходката и беше пуснал пътепис, сигурен съм,че тона в темата щеше да бъде друг . За търговци нямаше ли други правила?
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

• От: Предлагам на вашето внимание последното руско творение УАЗ Патриот.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Такаа, открываем уаз.ру и читаем
                      ... Евро-4
                      И вярваме на теб или на тях?
                      Както винаги, за износ отива нещо друго, а не същото което за вътрешния пазар.

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                      Ми, честно казано сме виждали доста "нови колеги" от твоята "категория" с 5 поста на кръст, ... Явно твоите връзки на маратонките са вързани по правилния начин та още никой не те е пратил при теляците в руската баня.
                      Спокойно, без връзки е човекът.

И къде тука виждате реклама....просто такъв е израза...
                      Не си нито първия, нито втория, нито третия влязъл с бутонките в някоя тема да пише за своето си.

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                      ... Защо захапахте човека?
                      Харесва си Уаз-ката и какво от това.
                      Криво тръгна човекът в другите теми. И аз си харесвам Ужаската ама не я предлагам ни в клин, ни в ръкав там където се колебаят между жип и фронтера.

Ами представи си вече има.... И не ми говори че коли които са три пъти по скъпи от Патриота, като нови, не се купят и всичко им е тип топ...
                      Засега наблюденията са че коли три пъти по-евтини от УАЗ Патриот, на старо, са в по-добро състояние и изкарват повече от нов УАЗ Патриот.

Твоят може да е правен в сряда. Тук сме видяли не един и два. Също сме грамотни и позачитаме понякога и Уазбука, и други неща.
                      Впрочем, цената на Патриот в ЕС (в периодите, в които той е законен за внос, които са 4-6 месеца годишно) е съизмерима с неща правени в ЕС.

Тук като гледам не оценяват по реални факти, а на принципа руско лошо, не руско хубаво.... И в политиката е така, затова още дълго ще се мотаме на последно място в Европа....
                      В политиката всичко руско ПО ОПРЕДЕЛЕНИЕ е лошо за България. Но за политиката има друг раздел.

И като гледам по аватарките повечето от вас харесват по нещо руско.... Какво ви е направила УАЗката не разбрах, че така ме осрахте....?:-)
                      Уазката не знам, ама в нормален руски форум ако влезеш в няколко теми така досега да са те изхвърлили. На нас ни е интересно какво още ще направиш.

Ами какво им е на рашките?
                      Всеки си има свои виждания по въпроса.

Аз нещо не разбирам.... Форума ли не ще да се разбере с моя таблет или някой ме гърби? Къде се дянаха половината ми снимки и линкове?
                      За съжаление интерфейсът изисква леко свикване.

Това ти какво си видял, няма отношение към истинността на материята..И тоя сиромах (Чагин)
                      Тоя сиромах не го мисли. С какво си кара семейството не знам, но от това което караше по работа руска е предната половина на кабината (без таблото и без надписа).

Коментар

• От: Предлагам на вашето внимание последното руско творение УАЗ Патриот.

При цялото ми уважение към колегата Scrapheap и съчувствие към приключенията му с въпросната машина - въпросните не оправдават тон като в първото му мнение в темата.

При цялата ми доброжелателност към всеки новодошъл участник - ако колегата Roskoboy не прекрати детинските си уазочетканици в този форум ще се наложи според моментния ми мързел или да му прекратя форумния достъп, или да огранича достъпа му до нов раздел достъпен само за него и за колегата Scrapheap.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X