Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предлагам на вашето внимание последното руско творение УАЗ Патриот.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Предлагам на вашето внимание последното руско творение УАЗ Патриот.
Страхотно, колега, би ли споделил повече за автомобила, всичко стандартно ли е, както идва от завода или сте попрепипали някой неща?
Как се държеше на толкова дълъг е сигурно не много лек път?
А и един палав въпрос, смяташ ли да пуснеш пътепис)
Бъдете живи и здрави!
-
Първоначално публикуван от Roskoboy Преглед на мнение..."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Що така бе Скрапе? Разбирам,, че си отвратен от твоето, но това все пак е усъвършенстваная модификация. Най малкото за едно лято е надминало пробега на твоето за 10 години. Може да са се поправили братушките, от 1997 г насам ...
На мен са ми интересни подробности за машината. И без друго в наши дни, джипките на шаси и с бавни предавки се броят на пръстите на едната ръка. Щем нещем, след някоя година ще купуваме Дувари, Тата и Уазки.
Роско, дай малко повече подробности - двигател, скорости, раздатка, предно и задно окачване. Снимки отдолу и на интериора. Тази модификация не съм я виждал в България. Дали покрива новите евростандарти? Каква и е цената?Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Евро 4 са моторите - демек тотален кенефИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнениеЩо така бе Скрапе? Разбирам,, че си отвратен от твоето, но това все пак е усъвършенстваная модификация. Най малкото за едно лято е надминало пробега на твоето за 10 години. Може да са се поправили братушките, от 1997 г насам ...
На мен са ми интересни подробности за машината. И без друго в наши дни, джипките на шаси и с бавни предавки се броят на пръстите на едната ръка. Щем нещем, след някоя година ще купуваме Дувари, Тата и Уазки.
Роско, дай малко повече подробности - двигател, скорости, раздатка, предно и задно окачване. Снимки отдолу и на интериора. Тази модификация не съм я виждал в България. Дали покрива новите евростандарти? Каква и е цената?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнениеЩо така бе Скрапе? Разбирам,, че си отвратен от твоето, но това все пак е усъвършенстваная модификация. Най малкото за едно лято е надминало пробега на твоето за 10 години. Може да са се поправили братушките, от 1997 г насам ...
Роско, дай малко повече подробности - двигател, скорости, раздатка, предно и задно окачване. Снимки отдолу и на интериора. Тази модификация не съм я виждал в България. Дали покрива новите евростандарти? Каква и е цената?
Старата Уазка уважавам, и въпреки кусурите си, с известни уговорки става за употреба. По това няма едно нещо, направено както трябва и е редно продуктовото му позициониране да се инкриминира. Дори руснаците го недолюбват. Троши се сутрин, обед и вечер - все различни неща. Това, че като вали се пълни с вода е най-безобидният кусур. Няма нещо, което да работи безотказно повече от два пъти. От дръжките на вратите и бравите им, до диференциали, ЕКУ, хидравлика и т.н.
Тече отвсякъде, където има течност. Болтовете не са завити а заБити.. Материалите са под всякаква критика. На 7 години, по него има ръжда, колкото по 30 годишен Опел.
Изобщо идеята че нова кола=безпроблемна кола, тук категорично не работи.
Единственото руско изделие, което ми е попадало и работи безупречно е един тирбушон. Ама там имат серозни традиции и технологична култура."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Много интересни варианти на едно и също изречение на руски и английски според уляновците:
Renewed UAZ Patriot demonstrates bold contemporary design, compact and laconic exterior.
Главные отличительные особенности обновленного Патриота — это стильный дизайн и широкий выбор комфортных опций
Сега, що е то лаконичен екстериор оставям на по-умните да кажатИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеМного интересни варианти на едно и също изречение на руски и английски според уляновците:
Renewed UAZ Patriot demonstrates bold contemporary design, compact and laconic exterior.
Главные отличительные особенности обновленного Патриота — это стильный дизайн и широкий выбор комфортных опций
Сега, що е то лаконичен екстериор оставям на по-умните да кажат
Просто трябва да побързаш, защото ще дойдат да го вдигнат.
Подписът ми важи с особена сила за това изделие.Последно редактирано от Scrapheap; 09-09-16, 11:04."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеАко тръгна да обяснявам защо, няма да ми стигне форумът. Не се плаша от никакви дръгели, и за да се откажа от нова (от магазина) кола, вероятно има защо...
Старата Уазка уважавам, и въпреки кусурите си, с известни уговорки става за употреба. По това няма едно нещо, направено както трябва и е редно продуктовото му позициониране да се инкриминира. Дори руснаците го недолюбват. Троши се сутрин, обед и вечер - все различни неща. Това, че като вали се пълни с вода е най-безобидният кусур. Няма нещо, което да работи безотказно повече от два пъти. От дръжките на вратите и бравите им, до диференциали, ЕКУ, хидравлика и т.н.
Тече отвсякъде, където има течност. Болтовете не са завити а заБити.. Материалите са под всякаква критика. На 7 години, по него има ръжда, колкото по 30 годишен Опел.
Изобщо идеята че нова кола=безпроблемна кола, тук категорично не работи.
Единственото руско изделие, което ми е попадало и работи безупречно е един тирбушон. Ама там имат серозни традиции и технологична култура.
Даже гледам и руснаците и бившите републики не ги карат много много, сигурно не е случайно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kartechar Преглед на мнениеИнтересно ми е колко ли е платено на собственика на Тойотата за общата снимка?
Този УАЗ с много шосейни гуми, май целият "автопоход" по асфалт е бил?България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kartechar Преглед на мнениеИнтересно ми е колко ли е платено на собственика на Тойотата за общата снимка?
МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеМоже някъде УАЗ-за да го е извадил от кереча......България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеСнимката е от Царево, "Тойотата" е с търговищка регистрация, да вземе да се обади собственикът й?
Този УАЗ с много шосейни гуми, май целият "автопоход" по асфалт е бил?Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар