Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предлагам на вашето внимание последното руско творение УАЗ Патриот.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предлагам на вашето внимание последното руско творение УАЗ Патриот.

Според мен не е редно да се правят заключения на базата от автомобил 2007, тука става въпрос за 2016, все пак това са 9 години. Аз не съм съгласен че всичко сделано е боклук, вярно е че има мн по-добри автомобили от сделаните, но все пак и цените им са съвсем различни. А дали новия патриот е добра машина само времето ще покаже. Ако руснака пожелае има възможности и потенциал да сътвори найстина нещо добро, но за жалост автомобилостроенето не им е приоритет. Всички знаем, че всичките им сили и умове са впрегнати в оръжейната индустрия, където имат мн добри разработки не само на оръжие но и на високо проходими машини. Нека сме обективни и изчакаме времето да покаже качествата и надежноста на новият Патриот.
    NISSAN PATROL Y61 ZD30
    HUYNDAI GALLOPER 2 2.5td

Коментар

Досега една сделана машина 4х4,или ако щеш 8х8 да е,на която да не и изключва раздатката,да няма проблеми с кашкавалените си диференциали,да не тече като лейка още от ново,да не гние за 2г,водителите и да не мъкнат един сервиз с части и инструменти,да и работи нещо по електрониката,да няма проблеми с всякакви гумени изделия,изобщо нещо да и работи повече от 5ч непрекъсната експлоатация,и да не изисква 100 човека да го обгрижват.Няма значение ново/старо прозиводство.
      Да не си продава чалъмите тук.И да ми разправя,че бялото било черно!
      Да си кара медарката....

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
        Досега една сделана машина 4х4,или ако щеш 8х8 да е,на която да не и изключва раздатката,да няма проблеми с кашкавалените си диференциали,да не тече като лейка още от ново,да не гние за 2г,водителите и да не мъкнат един сервиз с части и инструменти,да и работи нещо по електрониката,да няма проблеми с всякакви гумени изделия,изобщо нещо да и работи повече от 5ч непрекъсната експлоатация,и да не изисква 100 човека да го обгрижват.Няма значение ново/старо прозиводство.
        Да не си продава чалъмите тук.И да ми разправя,че бялото било черно!
        Да си кара медарката....
        Ами представи си вече има.... И не ми говори че коли които са три пъти по скъпи от Патриота, като нови, не се купят и всичко им е тип топ.... В края на краищата за каквото плащаш такова и получаваш... А Патриота приятно продължава да ме изненадва...

Коментар

Първоначално публикуван от мото 1 Преглед на мнение
          Според мен не е редно да се правят заключения на базата от автомобил 2007, тука става въпрос за 2016, все пак това са 9 години. Аз не съм съгласен че всичко сделано е боклук, вярно е че има мн по-добри автомобили от сделаните, но все пак и цените им са съвсем различни. А дали новия патриот е добра машина само времето ще покаже. Ако руснака пожелае има възможности и потенциал да сътвори найстина нещо добро, но за жалост автомобилостроенето не им е приоритет. Всички знаем, че всичките им сили и умове са впрегнати в оръжейната индустрия, където имат мн добри разработки не само на оръжие но и на високо проходими машини. Нека сме обективни и изчакаме времето да покаже качествата и надежноста на новият Патриот.
          Благодаря колега....
          Тук като гледам не оценяват по реални факти, а на принципа руско лошо, не руско хубаво.... И в политиката е така, затова още дълго ще се мотаме на последно място в Европа....

Коментар

Досега една сделана машина ....

Начи представи си..... Че има. И УАЗ-ове на 33-ки/35-ци. Чак и "Соболь" на 35-ци с оригиналните си мостове....

Да не прекаляваме с генералните изводи.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

някой колега от Хасково да сподели- бялата Тойота на плажа дали е на работещ в НАР?
              За да се разсеят всякакви съмнения.

Коментар

И като гледам по аватарките повечето от вас харесват по нещо руско.... Какво ви е направила УАЗката не разбрах, че така ме осрахте....?:-)

Коментар

Първоначално публикуван от i208 Преглед на мнение
                  някой колега от Хасково да сподели- бялата Тойота на плажа дали е на работещ в НАР?
                  За да се разсеят всякакви съмнения.
                  Какви са ти съмненията бе колега?

Коментар

Досега една сделана машина...
                    "Царя на тайгата" заслужава уважение. Това е доказана с десетилетия машина, има огромни райони в далечния изток, където само тази машина се движи, и където всеки закъсал чака именно нея !!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Truck-Ural.jpg
Прегледи:1
Размер:48.1 КБ
ID:5727646
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Roskoboy Преглед на мнение
                      И като гледам по аватарките повечето от вас харесват по нещо руско.... Какво ви е направила УАЗката не разбрах, че така ме осрахте....?:-)
                      Ти пък върза ли се бе!Остави ги да пасат!Завиждат!Завиждат!А и са некадърни!Могат само да ги карат в сервизи и после да пускат теми:некоректен търговец,некоректен сервиз,некоректна пишка,защо ми прекъсва,защо ми придърпва.....не си ли ги разбрал досега?
                      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от Roskoboy Преглед на мнение
                        Благодаря колега....
                        Тук като гледам не оценяват по реални факти, а на принципа руско лошо, не руско хубаво.... И в политиката е така, затова още дълго ще се мотаме на последно място в Европа....
                        Tъй тъй! Там ни е грешката! Ако бяхме карали по инерция след 1989-та - щяхме да сме първенци в Европа. Гледам - рашките дават личен пример

Коментар

Аз самия все още не мога да повярвам че за месец изминах повече от 13000 километра, зад кормилото на тази кола, без да изпитам някаква умора. Може да се каже почти две седмици живяхме в нея, като в кемпер... И не мога да позволя на някой, който само е чувал за нея, да прави такива изводи, още по малко да се изказва по мой адрес какво да правя....

Коментар

Ами какво им е на рашките?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Terziev Преглед на мнение
                              Tъй тъй! Там ни е грешката! Ако бяхме карали по инерция след 1989-та - щяхме да сме първенци в Европа. Гледам - рашките дават личен пример
                              А бе да кажа не са зазлели съвсем!Добре си живуркат....по целия свят!Че и ги уважават,ухажват и се съобразяват с тях!
                              Забраниха си КПСС със закон/ние не забранихме БКП/БСП и затова ядем още постна попара/,произвеждат нещо,продават,ембаргото на Еврогейския съюз нещо май ще пада,рашките си го преместиха в другия крачол,в Сирия показаха какво трябва да се прави.....Лавров взел на квартира Кери....Думай , а не плямпай!
                              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Аз нещо не разбирам.... Форума ли не ще да се разбере с моя таблет или някой ме гърби? Къде се дянаха половината ми снимки и линкове?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X