Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предлагам на вашето внимание последното руско творение УАЗ Патриот.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предлагам на вашето внимание последното руско творение УАЗ Патриот.

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
    Още преди много години са внедрили автоматично отваряне на авариен изход при опасност. И то на стария модел ....

https://youtu.be/LNXCD0k3_7U
    Майтап.... Къде си тръгнал с тези плешиви гуми.....

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
      Това го разбрахме, няма защо да викаш....

Коментар

Специален поздрав за Скрапа

http://www.uaz.ru/company/press/grya...subishi-pajero
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

90% от хората тук, които си решил да "ограмотяваш" ще ти кажат какво точно е на снимките. След като не можеш да определиш, явно техническата ти култура е силно под въпрос. Впрочем, маркетинговата също...
          Ограмоти ме мен, неукия.... Не мога да бая по куп железа....

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Специален поздрав за Скрапа

http://www.uaz.ru/company/press/grya...subishi-pajero
            Изчерпателно и лаконично....

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Един беСплатен съвет от мен. Хубаво си зел некой рубль, ама поне го направи като хората.
              Те ти руски(!) пример как се праи
              http://otrip.livejournal.com/475665.html
              То хубав пример, ама тука ми скочиха сякаш съм им счупил джипките.... Догодина като я премоделирам както ми се иска, ще има и офроуд и мерене на пи...ки. А тука по късно ще пусна още снимки от пътуването....

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                Ми, честно казано сме виждали доста "нови колеги" от твоята "категория" с 5 поста на кръст, които се отнасят за точно определено "чудо на техниката". Обикновено след такива изказвания като твоето, вече са с червено правоъгълниче под "заглавието". Явно твоите връзки на маратонките са вързани по правилния начин та още никой не те е пратил при теляците в руската баня.
                Ами късметлия съм си....

Коментар

Аз няма да кажа нищо.... Вие сте майсторите...

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                    На това НЕЩО не му се чупи само това, което го няма! Вярно, даже от Дефендър е по-гадно. Дъртата УАЗ-ка е къде-къде по-здрава и поне се прави с три гаечни ключа. На това му дефектират такива невероятни неща, не знам коя е по-вярната дума ЖАЛКО , или КОМИЧНО...
                    И колко време и километри сте зад кормилото на Патриота? Или сте на принципа "чух един да разказва"?

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                      Ми, честно казано сме виждали доста "нови колеги" от твоята "категория" с 5 поста на кръст, които се отнасят за точно определено "чудо на техниката". Обикновено след такива изказвания като твоето, вече са с червено правоъгълниче под "заглавието". Явно твоите връзки на маратонките са вързани по правилния начин та още никой не те е пратил при теляците в руската баня.
                      А на "старите колеги" с хиляди постове някой дава ли им право да пишат кой кое къде да си завре:

Това неръкотворно творение, надявам се знаеш къде да си го завреш!
                      Защо захапахте човека?
                      Харесва си Уаз-ката и какво от това.

Коментар

Първоначално публикуван от Roskoboy Преглед на мнение
                        Ами късметлия съм си....
                        Чудя се, колко ли време ще се задържиш в този форум......
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                            А на "старите колеги" с хиляди постове някой дава ли им право да пишат кой кое къде да си завре:

Защо захапахте човека?
                            Съгласен съм, не бива да се подхожда с агресия към колега, който просто е решил да сподели впечатления от новия си автомобил...грозно и некултурно е, дискусията може да се води на друго ниво...
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

....
                              Последно редактирано от Roskoboy; 10-09-16, 13:09.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                                Защо захапахте човека?
                                Да продължава да си я харесва. Ама не да се вре във всяка една тема с нея......
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X