Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомобил-евридейка за 1000-1500лв.???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Автомобил-евридейка за 1000-1500лв.???

2 ZX-а съм имал, куче голямо е, няма грешка. Е, моите бяха Волкан, дизел, ама щом колегата е решил бензин ...........
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Тойота Ярис имаме 2002г. 1,3 бензин. Двигателят е с верига, купето поцинковано, простичка от всякъде. Ще трябва газов инжекцион. Харчи градско 5,9 - 6,4л/100км бензин с три глигана в нея.
      Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
        Това Вектра А ли е или В и с кой мотор да гледам? А Омега?
        Вектра Б, 1,8 115 к.с., по-оперативна кола от тая не съм имал, ползва се всеки ден градско и изключително рядко напомня за себе си, търпи до 80км на ден по софийските улици без да се оплаква.
        Всеки трети е шести

Коментар

Astra F. За Ситроена мисля, че беше някаква моноинжекция, но утре ще го питам за по-сигурно.
          Благодаря!

2 ZX-а съм имал, куче голямо е, няма грешка. Е, моите бяха Волкан, дизел, ама щом колегата е решил бензин ...........
          Наистина предпочитам бензин, но ако има добра оферта за дизел, ще помисля... За жалост като цяло има много малко оферти за ZX. На доста години е модела...

Тойота Ярис имаме 2002г. 1,3 бензин. Двигателят е с верига, купето поцинковано, простичка от всякъде. Ще трябва газов инжекцион. Харчи градско 5,9 - 6,4л/100км бензин с три глигана в нея.
          Яриса е добра оферта, но цената му е над бюджета

Вектра Б, 1,8 115 к.с., по-оперативна кола от тая не съм имал, ползва се всеки ден градско и изключително рядко напомня за себе си, търпи до 80км на ден по софийските улици без да се оплаква.
          Ще ги погледна...

Коментар

градската кола според мен трябва да е максимум 4 метра дълга... То зависи и за кой град де
            За 1000лв кола не се избира по марка и модел, а коя е най-запазена /доколкото може да е запазена/... Малките сякаш по държат цена...
            Преди 2 години купих една примера дизел с фул екстри за тъста ми в мн. добро състояние и с 2 комплекта нови гуми за 2000лв Но от познат... иначе няма как да се намери... най-малкото ще си замълчат за гумите...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Моето предложение е Suzuki swift модела до 2003 година хечбек има и с 2 и с 4 врати .Версията JLX е с ел.стъкла и климатик ,отпред е много широко аз съм 1.90 и ми е идялно .Двигателите са два 1.0 и 1.3 ,ако ще ходиш извънградско 1.3 е мотора ,ако ще е само за къси разстояния 1.0 .Това сузуки е неразрушимо ,просто и много здраво !Нашето е 2003 и го имаме от 7 години ,като преди това е било фирмена кола .За този период нищо не е сменено по окачването ,като се има предвид ,че се кара само по лунни пеизажи ,всеки ден и без да се жали ,двигателя работи безотказно въпреки ,че е 1000 кубика и през целия си живот е бил на газ .За 7 години се наложи само да се позакърпят гърнетата ,че бяха изгнили от газта .Хаха май добра реклама му направих на сузукито ,но просто съм много доволен и за мен това е изключително здрава кола .Поздрави и успех !

Коментар

Фиат Брава или Пунто. Лично аз бих ти препоръчал Брава с газова уредба. Успех!

Коментар

Ще ги погледна...
                  Не бе, аз ти я предлагам с половин уста тая да ти я продам.
                  Всеки трети е шести

Коментар

А за Ситроен Ксара какви са мненията, че брат ми си търси кола за около 2000лв. и това му харесах като модел, също и Рено Меган?
                    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                      А за Ситроен Ксара какви са мненията, че брат ми си търси кола за около 2000лв. и това му харесах като модел, също и Рено Меган?
                      Имали сме и ксара 1.9тди комби .От към двигател дизелака е железен за 9 години само масла и филтри и турбината работи супер .Окачването първите няколко години нищо не сме сменяли ,докато беше с оригиналните чарколяци ,после през година ,две почна да се прави ,но се кара по-много разбити пътища .Иначе возията е супер .

Коментар

Загледай и Рено Туинго,отвътре е учудващо широко,идиотоустойчив,и е с верига двигатела C3G.Частите са на цени като на Лада...

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                          градската кола според мен трябва да е максимум 4 метра дълга... То зависи и за кой град де
                          За 1000лв кола не се избира по марка и модел, а коя е най-запазена /доколкото може да е запазена/... Малките сякаш по държат цена...
                          Преди 2 години купих една примера дизел с фул екстри за тъста ми в мн. добро състояние и с 2 комплекта нови гуми за 2000лв Но от познат... иначе няма как да се намери... най-малкото ще си замълчат за гумите...
                          Съгласен за размерите. Примерата е била 6-ца от тотото...

Първоначално публикуван от GeToVvV Преглед на мнение
                          Моето предложение е Suzuki swift модела до 2003 година хечбек има и с 2 и с 4 врати .Версията JLX е с ел.стъкла и климатик ,отпред е много широко аз съм 1.90 и ми е идялно .Двигателите са два 1.0 и 1.3 ,ако ще ходиш извънградско 1.3 е мотора ,ако ще е само за къси разстояния 1.0 .Това сузуки е неразрушимо ,просто и много здраво !Нашето е 2003 и го имаме от 7 години ,като преди това е било фирмена кола .За този период нищо не е сменено по окачването ,като се има предвид ,че се кара само по лунни пеизажи ,всеки ден и без да се жали ,двигателя работи безотказно въпреки ,че е 1000 кубика и през целия си живот е бил на газ .За 7 години се наложи само да се позакърпят гърнетата ,че бяха изгнили от газта .Хаха май добра реклама му направих на сузукито ,но просто съм много доволен и за мен това е изключително здрава кола .Поздрави и успех !
                          Благодаря зъ съвета и пожеланията! За жалост дори до 2000лв. няма Суифт с климатик...

Първоначално публикуван от Балканджи Пламен Янков Преглед на мнение
                          Фиат Брава или Пунто. Лично аз бих ти препоръчал Брава с газова уредба. Успех!
                          Кои години и с кои мотори?

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                          Не бе, аз ти я предлагам с половин уста тая да ти я продам.
                          Усетих аз! Ще помисля още малко на какво да се спра. Комби ли е или седан? Прати ми някое фото на лс...

Първоначално публикуван от mdn Преглед на мнение
                          Загледай и Рено Туинго,отвътре е учудващо широко,идиотоустойчив,и е с верига двигатела C3G.Частите са на цени като на Лада...
                          Кои години и с кои мотори?

Коментар

Усетих аз! Ще помисля още малко на какво да се спра. Комби ли е или седан? Прати ми някое фото на лс...
                            Седан е, ама се бъзикам, не съм решил да се отървавам от нея, щото наистина е много надеждна и все има нужда от такава кола, най-малкото като се счупи някоя друга.
                            Всеки трети е шести

Коментар

Изисквания:
                              1. Климатик/Климатроник;
                              2. Ел. стъкла;
                              3. Здрава;
                              4. Проста, евтина...
                              ...няма.
                              made in Japan - Ярис или Корола...

Коментар

Още един глас за Вектра Б 1.8
                                След 6 години и 160000 км при мен никакви сериозни ремонти освен окачване 1-2 пъти.
                                Мойта бе комби и е возила 1 кубик сурови нацепени дърва + 4 чувала въглища
                                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                                VW Golf VI variant
                                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X