Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за Мерцедес W210 Е300 ТD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Информация за Мерцедес W210 Е300 ТD

Вени, сигурен ли си, че в новите сфери няма масло? В моите имаше. Купих ги в Мерцедес тук в града.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Здравейте, да взема да дам отчет! Не било писано това комби да е моето работно конче. Днес отивам и в момента в който слизам пред автокъщата колата я виждам да заминава по улицата. Влязох да питам все пак и ми казаха, че човека дошъл от Франция и тъкмо си заминал с нея за там... абе Мишоци да не си ти? А иначе колата била само с двама собственици от нова и с пълна сервизна история и фактури за това. Предполагам че някой арабин я е грабнал за износ по Африката или пък някой за донор за нещо, защото иначе във Франция с десния волан едва ли ще е много практично. Темата се получи информативна и ще е полезна и на някой друг който се интересува от модела.
      Поздрави.
      Subaru Legacy 2.5
      Suzuki GS500 E

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
        Вени, сигурен ли си, че в новите сфери няма масло? В моите имаше. Купих ги в Мерцедес тук в града.
        Мишо, сигурен съм по две причини.
        Аз на комбито сменях два пъти сфери, и двата пъти отварях новите, за да меря. Ако имаше масло, щеше да ми направи впечатление.
        (Мери се с шублер - на дълбокомер - разстоянието от присъединителния отвор до мембраната. Ако е над 65 мм, тази сфера е за брак.)

И втората - по-убедителна, е, че сферите се монтират с дупката за маслото отдолу ( сиреч гледано отдолу нагоре - системата е масло-мембрана - газ ).
        И ако е имало масло вътре, то ще изтече, при опита за монтаж на хидравличната линия.

Пък за смяната - те са не повече от десет-дванайсет самонарезни болтчета, дето държат тапицерията в багажника, и тавата, над сферите. не са чак толкова много.

На колегата - бъдещ мерсовод, му пожелавам успешно да си намери НЕГОВАТА кола - тая явно не е била неговата, и тя да се окаже в перфектна кондиция. Дълги години само да помпи гуми, и да чисти пепелника.

Ако мога да съм полезен с нещо - на едно ЛС разстояние съм

Коментар

Да поизтупам малко темата от прахта. Същото комби с 320 ЦДИ само мотора ли е различен или има и друго? И ако знаете някой в Плевенско със диагностика за тези коли да чете какви са им болежките. Другата седмица съм в БГ и трябва задължително да си купя някакво голямо комби, като предпочитам дизел заради предполагаемо по-ниския разход, но и бензин няма да откажа. Общо взето ще зависи основно от състоянието на конкретния автомобил. Поради краткия срок който имам за избор не се ограничавам само с Мерцедес, а ще гледам и БМВ серия 5 и други комбита от този клас. Някой ако има за продаване или знае да се продава конкретен автомобил който си заслужава да свирка да видим може ли да измислим нещо.
          Subaru Legacy 2.5
          Suzuki GS500 E

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X