Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RAV4 , Pajero/късо/ или Южнокорейско !?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: RAV4 , Pajero/късо/ или Южнокорейско !?

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
    Как Рав 4.Я да видим цените,защо ли тези рав4ета не държат цена.Много евтинки,значи нещо не върви...Има коли,които държат цена.Те са хубавите.Другото е МПС...
    виж ги хубаво цените, ама не на 10-годишните, а на 2001г +
    много са "евтини"
    Жената офроуд няма да кара и това, че Паджерото е сериозен джип няма да е от голяма полза...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Като допълнителен източник на информация бих ти препоръчал и http://www.parkers.co.uk

Имат прегледи за доста автомобили, плюсове, минуси и т.н. Едва ли може на 100% да се вярва, но все пак е ориентир.

Обаче да знаеш, че както споделиха колегите по-горе най-надеждния източник си ти - качваш се, караш и ако ти доставя удоволствие, значи си е твойта.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Само ще допълня че е ненадмината като пътно поведение на мокра хлъзгава и заснежена настилка - кара се като приятен спортен автомобил. Единствената ми претенция е липсата на бавни.
        PS. Честит нов аватар
        Благодаря ти Пропуснах да кажа, че поведението на заснежен и мокър път наистина е впечетляващо за шосейна джипка ! Друг недостатък е, че няма опция за изключване на ESP, като по този начин трудно влизаш с вратите по завоите Но за дамата няма да е проблем, едва ли ще шурмува с вратите...

Коментар

Извинявам се за офтопика, но не се ли изключва с по-продължително натискане на бутона? Или работи само с ръчните скорости. Защото съм бил свидетел как с включено ESP на сняг не можа да издърпа друга кола от преспата - електрониката не позноли, а после я изключи и с яко боксуване я издърпа.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Няма бутон въобще, има само блокаж(електронен) на диференциала- shift look !

Коментар

Здравей!

Бих ти препоръчал RAV, ако... вече не бях безнадеждно хлътнал по моето си "Джимни". (То обаче със сигурност друса повече от "Тойота". )

Все пак би могла да го добавиш към списъка. И мисля, че мястото, което заслужава, е преди корейците.

Поздрави и сполучлив избор!
              Искам България чиста!

Коментар

Не съм се докосвал до корейски автомобил, но мога да споделя впечатления, когато си търсих SUV. Пиша за старото паджеро до 2000 г. и Рав 4 по-стария модел от този на джипара. За по-новите нямам наблюдения.
                Паджеро:
                +По-добър за офроуд защото: 1. има бавни ск., 2. къса база малко разстояние м/у преден и заден мост, 3. най-голям клиренс, 4. най много прилича на джипка от трите.
                -Вози много твърдо в сравнение с Рав4, Най малък конфорт на пътниците, малко багажно отделение, при по-мощните двг. съм чувал, че лесно дефектират ск. и раздатка.
                РАВ4
                +по-градски и онроуд автомобил, и по-дамски автомобил защото: 1.вози по-меко, 2. много стабилен на пътя, 3. по-красив /заоблен/ дизайн, повече и добре разпределено вътрешно пространство.
                -не е офроуд става за нормални черни пътища и полянки тъй като е много ниска само 20 см. клиренс, няма бавни ск.

Но пък според мен РАВ4 втора употреба държи цена, като всички Тойоти, и тук адвоката не е прав. Имат много продажби, има ги на вторичния пазар и запазен 7 г. екземпляр не се намира под 25 000 лв в никакъв случай.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Айде всички да зарязват Г класите и да скачат на Рав4. Това в рамките на шегата.
                  Аз бих заложил на мицошиби.

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                    Аз съм за Паджерото, доводи хиляда и един, аз никога не бих го сравнил със Санта Фе или Рав-а
                    С какво двете марки са по-добри от Паджерото
                    Че се карат по-лесно ли, пътното поведение ли, или наличието на виско съединители

Или по-скоро НЕналичието на такива. Омръзна ми да чета глупости. Аре ако не знаете да не пишете. А е повече от ясно,че СФ и Рав4 не могат да се сравняват като ДЖИПове със Паджерото,но като КОЛИ са мноого по-добри.
                    Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
                    Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
                    Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
                      Или по-скоро НЕналичието на такива. Омръзна ми да чета глупости. Аре ако не знаете да не пишете. А е повече от ясно,че СФ и Рав4 не могат да се сравняват като ДЖИПове със Паджерото,но като КОЛИ са мноого по-добри.
                      Аре като знаеш толкова много - пиши в актуалните теми, а не такива от преди две години.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X