Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Посъветвайте ме за първа количка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Посъветвайте ме за първа количка

Хора, не забравяйте качеството на шофьорските курсове в наше време.Просто на тях не може да се научиш да караш, камо ли да паркираш.
    И съответно набирането на опит го отнася първото возило...
    Човек е ~70% вода. Ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Първоначално публикуван от kartechar Преглед на мнение
      Надявам се последното да не е насочено към мен!
      Не е насочено към никого, просто изразявам моето мнение.
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от I.Guberkov Преглед на мнение
        Хора, не забравяйте качеството на шофьорските курсове в наше време.Просто на тях не може да се научиш да караш, камо ли да паркираш.
        И съответно набирането на опит го отнася първото возило...
        Тук си много прав. На времето имаше три месеца курс и ни залепваха задниците на полигона, докато се научим да паркираме и караме правилно.
        Сега за 25 учебни часа ги правят шофьори и то на учебен автомобил с размери на средноголям телевизор.
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Еее, вие па егаси и драмата го напрайхте.
          Курсове изкарах 90-та, книжката ми я дадоха на следващата година, че нямах 18. По тва време пловдивско градско беше 5 коли на кръст. Нищо общо с движението сега в първите 6-7 града на Републиката.
          И сега се изкарват книжки, и за в бъдеще ще се случва. И Светът няма да пропадне.

Коментар

Колко спортна ти беше първата кола и колко време я кара???
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Всички съвети, за по "разумен" избор на първата кола са резултат от проверена житейска "аксиома",че първият автомобил в голяма степен е "учебен", с всичките последствия от това.
              -Да,някой могат да си позволят първи автомобил за хиляди евро,но това не променя "учебната" му функция. А шофьор, не се става без "километри". Както, когато вървим или бягаме не мислим за равновесието и центъра на тежеста,така и при шофьора управлението трябва да стане изграден условен рефлекс и интуиция.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                Всичко е строго индивидуално. Зад волана съм над 25 години, включително и няколко години международен транспорт. Към личните си автомобили винаги съм се отнасял като мащеха /не че е аз хвалене/ но просто аз съм си такъв. Точно за това гледам да карам проста кола, за да не ми пука, като дойде време да я хвърлям. Винаги колите ми са приличали на манерки, никога не ми е пукало как изглеждат. За мен автомобила е като чифт джинси- върши работа, като се поизноси се изхвърля и се взема следващия, малко по-читав от предишния. Това че някои си обичат колите повече от самите себе си си е техен проблем.

Напълно подкрепям.
                Автомобилът е за да ти върши работа, а не за да му робуваш.
                Точно така се отнасят с автомобилите из Европата.
                Разбирам мерака с първата кола. Всички сме минали.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ммм,даааа......
                  Първата ми количка-голф 2,два пъти остава без броня в гората,като втория път въобще не се върнах за нея
                  Последно седна на един дънер,пак там....
                  С втората и до сега нямам премеждия.
                  Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Като първата жена.......ма да не навлизам в темата,гледай да държи на екшън.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      Колко спортна ти беше първата кола и колко време я кара???
                      Мен ако питаш -покарвах от дъжд на вятър семейния двутактов Вартбург
                      Иначе първата, която аз си купих, 95, беше Кадет Е 1,6 75кс. Иии, ся кат са сета си беше бая спортен - имаше Рекаро салон, АБС, тонирани стъкла, капандура и въобще мноу вървеше
                      Ходил е и за риба и на лов, най е ходил в Студентски град, но го продадох след 3-4 години в изряден вид - едно по сериозно проишествие по вина на пиян военен, оправено добре и тва е. Никви немски очукани канчета, манерки и прочие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                      X