Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Посъветвайте ме за първа количка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Посъветвайте ме за първа количка

Здравейте ,
    Наскоро взех книжка и сега умувам за кола , тъй като нашите не ми дават Outlander-а
    Бюджетът ми е около 5500 Насочил съм се към Mitsubishi Eclipse.Знам,че това е форум за офроуд,но се надявам да помогнете.

От: Пичове,посъветвайте ме за първа количка

Вземи си някоя стара /евтина,но технически изправна кола,щото това че наскоро си взел книжка значи само едно-каквато и кола да вземиш след година ще прилича в най-добрия случай на войнишка манерка.След като мине тая една /две или колкото години ти трябват да се ошлайфаш си вземи вече каквато кола ти тегли душата и ти позволява джоба.

Коментар

Да спомена само,че в бюджета трябва да е за колата+ всичко дето ще излезе след това.Тоест ако са 5500 мисли за 4000+ лева и другото за последващо обслужване и ремонт да стане кола.Мисли за нови гуми,нова спирачна течност,масла,филтри,антифриз,дискове,накладки,водна помпа,термостат и радиатор ако е нужно.
      За данъци,гражданска,преглед не споменавам.И да еклипса отдавна му мина времето та даже и по яростните филми не ги пускат вече.
      Няма страшно в умирачката...
      Страшното е да си жив!...

Коментар

Вземи си "пълноразмерен" автомобил. Като свикнеш с паркирането, завирането по гаражи, завиването в тесни улички и т.н., после никоя кола няма да те притеснява, като седнеш зад волана. Ако свикнеш с някоя оса-тротинетка, ще има да се плашиш "що не спира това гоУемо живото" и "тука дали ще мина".
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

MB 202, 250TD, 1995 - 1998

Коментар

Първоначално публикуван от maks 1962 Преглед на мнение
            MB 202, 250TD, 1995 - 1998
            Не е лоша идея. Задно предаване също е препоръчително - изисква повече внимание носи повече рискове, но пък е добра "житейска школа" за овладяване на пътното поведение на колата.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Мондео дизел 2003- 2005 tddi
              42

Коментар

Момчето наскоро е зело книжка , вие го хвърляте по върбите с някакви кораби..Пък за ФОРДА въобще не коментираме...БМВ Е46 с бензинов двигател е твоята кола , за бюджета който имаш по-добро решение няма!

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                  Мондео дизел 2003- 2005 tddi
                  И това става. С "Еклипса" бързо ще установи неудобството да може да вози само 1 бр. гадже в колата. Ще открие колко малко хора от обкръжението му (макар и на пръв поглед да е изглеждало обратното) имат книжки и коли, и колко по-ценен и уважаван във всяка младежка компания е собственикът на "автобус" или "камион" (т.е. оня с голямата, макар и стара и грозновата кола) отколкото гъзарят с малката бегачка.

Коментар

Ааааааа Боголюбе, няма да обиждаш Мондеото- хич не е грозновато.
                    42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                      Ааааааа Боголюбе, няма да обиждаш Мондеото- хич не е грозновато.
                      Абе, според младежките странни вкусове, със сигурност е неактуално. Синът ми обаче един ден заяви, че е много щастлив, че е имал възможност да се учи на стар "Пасатор Б3", комби. Хем нормални габарити, хем може да вози още 4-5 човека, хем да им закара багажите до някое място за купон или излет. Веднага станал "душата на компанията", пък кисели съученици-гъзета с нови двуврати бегачки били принудени да се мъкнат покрай или след "Пасатора" и да се съобразяват с неговото темпо, щото нали голяма част от групата неизменно се возела там.

Коментар

От: Посъветвайте ме за първа количка

Аз си имам едно гадже,ама ако реша да ги увелича,ще взема на тате Sharan-a ��

Коментар

Първоначално публикуван от DeTony Преглед на мнение
                          Здравейте , ...
                          Насочил съм се към Mitsubishi Eclipse...
                          Уникален автомобил е. Един от най-красивите автомобили, създавани някога.
                          На сърбела майката му е чесането.
                          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                            Уникален автомобил е. Един от най-красивите автомобили, създавани някога.
                            А да си карал / возил се малко по-дълго в такова ? Щото аз се мъчих с едно такова тук:
                            Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            ...а онази под дървото - за баба :
                            [ATTACH=CONFIG]489375[/ATTACH]
                            За тинейджъри и за ... американски бабички става. За друго...

Коментар

Кола с малък разход /може би газ/, евтина поддръжка и ниски цени на всички части и позната на кварталните майстори.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X