Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Посъветвайте ме за първа количка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Посъветвайте ме за първа количка

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    А да си карал / возил се малко по-дълго в такова ?
    В подписа на Борко фигурира Еклипс, тъй че най-вероятно е карал
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

За тинейджъри
      Е аФтора на темата да не е на седна възраст я
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Е аФтора на темата да не е на седна възраст я
        Борко_Русе и той ли ?
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Борко_Русе и той ли ?
          Зависи дали си е пил хапчетата
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Кола с малък разход /може би газ/, евтина поддръжка и ниски цени на всички части и позната на кварталните майстори.
            Ето това е разумно предложение.
            -На синовете, като взеха книжки връчих по един дизелов голф за обучение и днес съм убеден ,че постъпих правилно.
            Големия син, неговия за 3г. го направи, като "немска" каска от "офроуд" изпълненията ,но стана добър водач.
            Друг плюс на масовия автомобил са частите във всяка "морга".
            -А когато прецените,че вече сте готови за по "висок клас" автомобил,просто се освобождавате от "учебния"!

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
              Друг плюс на масовия автомобил са частите във всяка "морга".
              -А когато прецените,че вече сте готови за по "висок клас" автомобил,просто се освобождавате от "учебния"!
              Стига да не се създаде навика, че и по-високият клас е като гоУф: джаскай-праскай, да н`ти пука, к`во толкова, части има у сека морга.

Коментар

Голфче е добро решение. Само не си вземай някой опел. Имал съм две вектри - и с двете е имало проблеми от тия екотеци.

Коментар

Вземи си кола,че ще стане на манерка е ясно ма пак - вземи си кола която да става за всичко,да ти е кеф да я измиеш,да ти е кеф да седнеш в нея,да ти е кеф да се качите 5 човека с багаж за морето или пикник на Боровец.

Голфа не го знам кола ли е,карал съм 3 и не съм го смятал за кола,а за средство за придвижване.Даден беше съвет за МБ202 с чука при дизеловите мотори 250 - много добро решение,евтин за каране,сравнително малко харчи,вози и сравнително сигурен,не те е гнус да го миеш,вътре изглежда нормално,а и ще ти е кеф да го караш и да возиш с него.
                  Последно редактирано от BENZBOSS; 17-06-15, 20:42.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

От: Пичове,посъветвайте ме за първа количка

Първоначално публикуван от DriveNLife Преглед на мнение
                    Момчето наскоро е зело книжка , вие го хвърляте по върбите с някакви кораби..
                    В корабите е истината. Научиш ли се да караш кораб, надуваемата лодчица няма да ти бъде проблем.
                    Това:
                    Първоначално публикуван от DriveNLife Преглед на мнение
                    БМВ Е46 с бензинов двигател е твоята кола , за бюджета който имаш по-добро решение няма!
                    ...великодушно го отдаваме на собствената ти младост Макар, че гледаме - добре си се ориентирал.
                    Хубаво има някакво движение в интернет за забрана на тези автомобили ама няма кой да слуша.

Коментар

В корабите е истината.
                      Хубаво има някакво движение в интернет за забрана на тези автомобили ама няма кой да слуша.

Кое па му е хубавото,БМВ им виновно,че нямат акъл.

Забранете Голф,че първия ми беше 1.6 дизел и едва се влачеше ма втория беше 1.8 Камей ГТИ и до 100 вървеше заедно с на брата БМВ 325И.Аз оцелях за разлика и от двата Голфа ма те не са виновни.

Да се забранят и Голфовете тогава,баси УФСИте и овчото мислене имат тия забраняващите
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Кое па му е хубавото,БМВ им виновно,че нямат акъл.
                        Селянинът с BMW-то

Коментар

Пич, щом мечтата ти е да караш Еклипс- купи си Еклипс! Мечтите са, за да се сбъдват. Кога ще караш Еклипс, като станеш чичка на 60? Сега ти е времето. Вярно, амортесьора му не е 50 лв, но пък какво от това? Един ден ще се задомиш, ще имаш деца и тогава бъди сигурен, че следващите 30 години няма начин да имаш Еклипс. Така че или сега, или след 30 години ти си решавай
                          Голф може да караш винаги. Сменил съм над 15. От единица, до 4ка. Уникална колица, проста като бурдюр, прави се с комплект гаечни, части има на всяка бакалия... Е, щайга била- нека да е щайга, не напразно италианска кола от същия клас е два пъти по-евтина .
                          На сърбела майката му е чесането.
                          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Еклипса ма за втора кола,това ще го издъни на първия бордюр при проба Я да видим........

Пьрвата кола трябва да е близо до танк,да не ти кляка при първа или втора грешка,че да имаш в ръцете си нещо с което да се учиш.Еклипса лошо няма ако го можеш малко,но при първа малка грешка и си до там,а тук идеята е каране за учене било на карането,подрьжката и ремонтите.Като се ошлайфаш малко го пускай возилото на друг и търси Еклипса или каквото там ти е на душа,за права кола забрави душата и следвай логиката.

Как казах - първа кола Голф единица 1.6 дизел,не оцеля дълго,втора кола Голф 1 Камей 1.8 ГТИ,това ако да е тройно по-бързо и двойно по-ниско и доста различно - в смисъл трудно / да се кара ми издържа тройно на първата,ако го бях взел за първа кола ммммммммврприя месец и до там.

Аз съм говедо в някои случаи обаче,както и повечето 18 годишни де.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

В корабите е истината. Научиш ли се да караш кораб, надуваемата лодчица няма да ти бъде проблем.
                              Това:

...великодушно го отдаваме на собствената ти младост Макар, че гледаме - добре си се ориентирал.
                              Тва старите ора сте си евали капаците
                              Кви кораби, кво чудо. Деца ли ша вози стях, цимент ли или пък разхода ще им е по малък?
                              Докат чиляк е млад, колата се подбира да радва, че после излизат така или иначе хиляда изисквания, и се мяташ на корабите
                              В тоя ред на мисли, Еклипси, БМВ-та и прочие са си съвсем на място.

Коментар

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
                                Тва старите ора сте си евали капаците
                                Кви кораби, кво чудо. Деца ли ша вози стях, цимент ли или пък разхода ще им е по малък?
                                Докат чиляк е млад, колата се подбира да радва, че после излизат така или иначе хиляда изисквания, и се мяташ на корабите
                                В тоя ред на мисли, Еклипси, БМВ-та и прочие са си съвсем на място.
                                Убу, де - давам мнение, че за първа кола е по-добре full-size (ама по нашенски стандарт, не по хамерикански, че почти си немаме тука такива, нещо като евро D-сегмент). Ма който си е фен на тротинетките, си остава такъв за цял живот. Всъщност, защото придобива страх да се качи на истинска кола - страх от габарити, страх (често неоснователен) от разходи за поддръжка и за гориво. Тротинетките са хубаво нещо да се мушиш из града с тях. Но не и да ходиш на море или на "gran turismo".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X