Коко точно ходовата част му е голям проблем.Имам приятел с такова
и вече два пъти размазва редуктори.Къса и полуоски-не знам колко
пъти/научи се да си ги сменя сам и не ме вика да помагам вече/.
Това нещо никога не е карано офф,и го кара основно жена му.
Около 7-800 метра черен път във вилната зона по който си вървят и
леки коли.Това е създадено за еднократна употреба.
Един познат има такова. И той чупеше редуктори докато не замени някакви колела с прави зъби (били такива в редукторите) с наклонени зъби и се оправил. Май не го обясних както трЕбе ама нейсе....
Един познат има такова. И той чупеше редуктори докато не замени някакви колела с прави зъби (били такива в редукторите) с наклонени зъби и се оправил. Май не го обясних както трЕбе ама нейсе....
Самата истина е-с прави зъби е обаче като ги направиш с правилните
почва чупене на всичко друго.Имам чувството че е направено да се
чупи умишлено
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
приятел си купи такова от едва ли не първата партида, която внесоха;
пътувах от София до Варна да си го вземе, при докарването на ход се беше запалило, но го спасили; като го завличат до гаранционния сервиз - още 6 изгорели в различна степен
караха си го на вилата до Лакатник и бяха доволни; после го зарязаха да се вкопава в един двор в центъра на София;
рекох да му звънна - да го дари на форума за експерименти - ето това е изненада: откраднали са го как са отнесли кола, която не е местена 5 години, нямам идея ...
забравих същественото - хвалеше си го, че катери страхотни наклони поради ниския център на тежест;
Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.
Правилно се знае ,че това е "няколкодневка".По замисъл е десантен джип.След десанта старшината изписва по ведомост 5000 патрона,200 гранати и 10 джипки.И отива в склада да получи нови ,за следващия десант.Примерно.
Тия кво, да не са ходили всеки с по един джип? Кажи да старшината да не се втелява, ми да изпише патрони и бомби, не по една шепа. Тия не стигат за нищо.
А иначе е горе долу така. По-скоро те чакат в склада да им докарат нови войници и нов старшина вместо убитите, ама това е технологична подробност. Планирано е било, през особения период (3 - 6 месеца) ЛуАЗ и ЗАЗ да произвеждат само тях. Десетки хиляди. Чак да го доядее човек, че не се приближихме толкова до войната. Сега щеше да има много да си купим и ние.
Коментар