какво ви е мнението за луаз?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
мнение за луаз
Свий
X
-
До: мнение за луаз
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеНакратко, за да ти спестя мъките по търсене и четене забрави за тая глупост. След 2-3 часа прекарани в това нещо изкарах 10 дни на легло и на косъм се разминах от трайни увреждания.
Използвай такси за ТПК.
Коментар
-
Първоначално публикуван от DUGHENRY Преглед на мнениенай- вече ме интересува проходимосттаЗа заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от DUGHENRY Преглед на мнениекакво ви е мнението за луаз?
Коментар
-
Първоначално публикуван от DUGHENRY Преглед на мнениенай- вече ме интересува проходимосттаЧовека обясняваше, че проходимост има, но максималната скорост е ниска! Нещо около 60-70 км/ч - не съм съвсем сигурен. Сина на собственика казваше, че го кара лятото по ски пистите.
За двигателите само да добавя - има такива като на таврия с водно охлаждане. На другите с въздушно, освен всички други "екстри" и отоплението е кът.По-добре късно, отколкото по-късно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениедобра проходимост за 13 цола.леко купе.слаб мотор .много гори .няма части.трудно се чупи ходовата част.не стават части ат заз.само мотора.не комфортно возене.торсионно окачване носи на блъскане.
2000лв.кофти от към цена.
и вече два пъти размазва редуктори.Къса и полуоски-не знам колко
пъти/научи се да си ги сменя сам и не ме вика да помагам вече/.
Това нещо никога не е карано офф,и го кара основно жена му.
Около 7-800 метра черен път във вилната зона по който си вървят и
леки коли.Това е създадено за еднократна употреба.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеТова е създадено за еднократна употреба.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Като стана дума за концепцията на това чудо,то наистина е създадено
за еднократна употреба.За Афганистан-меткаш десанта заедно с това
ходи където ходи с него свършва работа после на бегом към хеликоп-
тера и чудото го зарязваш естествено.Е за какво да го правят здраво.
В едновремешният СССР едно от цивилните му приложения беше
транспорт на изтрезвителяА тук имаше едно при стария сервиз на
Севдалин с присаден двг.от Форд 1.6 дизел-продаваше го човекът но
му искаше някакви луди пари.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар