Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнение за луаз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• мнение за луаз

какво ви е мнението за луаз?
    Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

До: мнение за луаз

Че е зелен.
    Обикновенно.
    Виж в архивите, има писано много.

Коментар

Накратко, за да ти спестя мъките по търсене и четене забрави за тая глупост. След 2-3 часа прекарани в това нещо изкарах 10 дни на легло и на косъм се разминах от трайни увреждания.
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

най- вече ме интересува проходимостта
        Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
          Накратко, за да ти спестя мъките по търсене и четене забрави за тая глупост. След 2-3 часа прекарани в това нещо изкарах 10 дни на легло и на косъм се разминах от трайни увреждания.
          След 10 минути във въртолета тогава ще те затворят в цинков ковчег. Мирясай. Не всички коли трябва да са за твоя вкус.
          Използвай такси за ТПК.

Коментар

Първоначално публикуван от DUGHENRY Преглед на мнение
            Не знам каква му е проходимоста. Но мотора е слаб. Иначе е на редуктори, но хода на окачването е цели 2 см.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

какво ви е мнението за луаз?
              ЛуАЗ-а е с слаб двигател-все пак си е ЗАЗков мотор.Липсват части за ЛуАЗ и трябва да се чака от Русия да докара някой.Иначе според мен е проходима машина,Дори някой слагат двигател от голф и са доволни

Коментар

Преди време гледах едно такова, но не се продаваше (за добро или лошо) иначе все се бях метнал.Човека обясняваше, че проходимост има, но максималната скорост е ниска! Нещо около 60-70 км/ч - не съм съвсем сигурен. Сина на собственика казваше, че го кара лятото по ски пистите.

За двигателите само да добавя - има такива като на таврия с водно охлаждане. На другите с въздушно, освен всички други "екстри" и отоплението е кът.
                По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

добра проходимост за 13 цола.леко купе.слаб мотор .много гори .няма части.трудно се чупи ходовата част.не стават части ат заз.само мотора.не комфортно возене.торсионно окачване носи на блъскане.
                  2000лв.кофти от към цена.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                    добра проходимост за 13 цола.леко купе.слаб мотор .много гори .няма части.трудно се чупи ходовата част.не стават части ат заз.само мотора.не комфортно возене.торсионно окачване носи на блъскане.
                    2000лв.кофти от към цена.
                    Коко точно ходовата част му е голям проблем.Имам приятел с такова
                    и вече два пъти размазва редуктори.Къса и полуоски-не знам колко
                    пъти/научи се да си ги сменя сам и не ме вика да помагам вече/.
                    Това нещо никога не е карано офф,и го кара основно жена му.
                    Около 7-800 метра черен път във вилната зона по който си вървят и
                    леки коли.Това е създадено за еднократна употреба.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

интересно.тука има две такива.сичко досега са чупили ама без ходовата част.май само един торсйоон.и като се има на впредвид че ги карат само на балкан.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                        Това е създадено за еднократна употреба.
                        +100. Подписвам се под това
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Като се има в предвид че през 1995г имаше оферта два чисто нови в магазина за 6000лв познайте за какво става въпрос
                          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                          Дий Снайдер

Коментар

Като стана дума за концепцията на това чудо,то наистина е създадено
                            за еднократна употреба.За Афганистан-меткаш десанта заедно с това
                            ходи където ходи с него свършва работа после на бегом към хеликоп-
                            тера и чудото го зарязваш естествено.Е за какво да го правят здраво.
                            В едновремешният СССР едно от цивилните му приложения беше
                            транспорт на изтрезвителя А тук имаше едно при стария сервиз на
                            Севдалин с присаден двг.от Форд 1.6 дизел-продаваше го човекът но
                            му искаше някакви луди пари.
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Аз знам за какво става въпрос. Ако имах пари - щях да имам такова. А вие щяхте да виете от завист.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X