Е приятел, незнам как го виждат другите ма за 1500лв няма да направиш нищо, независимо от къде ще купиш уазка и каква просто няма. И да намериш за 1500-2000 пак пари ще хвърчат, да не говорим за разхода-ако си с бензин при тая експлоатация дето я разправяш-натоварен по каляви пътища 20те на сто литра няма ти се разминат. Аз си взех уазка 469 за 4000лв и като я дъна в планината за няколко часа издухва 40литровия резервоар, а на тежък път на газ е все едно си с двигател от трабант Но все пак се опитай-това е най-доброто в твоя случай, ако не стане си вземи един москвич, та и да се скапе да имаш пари за още един два С проходимостта обаче си остава проблема. Каквото и да си вземеш ще трябва да го ремонтираш малко или много а за това пак трябват пари и/или умения. Сорри ако съм ти развалил очокванията, но смятам че заслужаваш да знаеш истината. Успех и да знаеш че УАЗ RULEZ
А! Верно бе, да се таковам у специалисто, това е вариант! 452 е Буханката - фургончето като линейките. И то и Головастика - бордовия УАЗ май се продават много по-евтино, никой не ги иска.
Точно така, това ти е пътя!
izvinqvai oba4e mojeli da popitam ne6to da znae6 nqkoi da prodava bordova yazka
А! Верно бе, да се таковам у специалисто, това е вариант! 452 е Буханката - фургончето като линейките. И то и Головастика - бордовия УАЗ май се продават много по-евтино, никой не ги иска.
Точно така, това ти е пътя!
izvinqvai oba4e mojeli da popitam ne6to da znae6 nqkoi da prodava bordova yazka
Головастика - бордовия УАЗ май се продават много по-евтино, никой не ги иска.
Стефане не е така Тази есен обиколихме1/3 България с приятeл, който си търси бордова-евтина , да ама не.....такова животно нема
Всичките "читави" бяха около 3700,4 и...., а по-евтините направо за НАДИН.
Всъщност нещата са като при джиповете или читаво и 4000лв, или евтин боклук
снимките в линка ти са страхотни - действително си заслужава да дойдеме
4х4 автомобилите са скъпо удоволствие за БГ-стандарта на живот но ако събереш за 1500-1600Е може да си докараш от чужбина, което да те вози 1-2 години без големи ремонти...
3. УАЗ 452 - сходен с ГАЗ-ката, само че не е толкова проходима, и при по големи наклони е склонна към обръщане. Обаче товари повече.
Уаз 452(3303) е напълно идентичен с 469 от технич. гледна точка и няма нищо общо с Газ-ките
Притежава уникална проходимост(напълно равна с 469,дори и повече на отделни места-многократно пробвано), габаритите й са сходни с тези на джип, а полезният товар спокойно може да бъде 1500кг по черно
но ако събереш за 1500-1600Е може да си докараш от чужбина, което да те вози 1-2 години без големи ремонти...
Паджеро от 1983 на 61500 км?!? Вярваш ли го?
Няма какво да се залъгваме! Читаво 4х4 за много малко пари (човекът е посочил сума около 1500 лв) просто няма.
А ако се наложат по-сериозни ремонти, каквито ние с тебе сме изпитали на собствения си гръб и то при доста по-нови возила ...
За съжаление, при такъв бюджет аз по-скоро бих се присъединил към мнението на Цанко:
Първоначално публикуван от Цанко
Другия вариант е Жигула са разходка до града, и кон за дървата.
Re: Пред важен избор съм, помогнете /4x4 под 5000лв./
Първоначално публикуван от Ludmil
Значи ситуацията е следната: от ... планинска местност с лоши пътища с камъни и коловози. ... 1300 лв. (.... Нямам много пари, най-много да добавя още 200 лв. към парите от Опела. ....?
Е, гледам много съвети получаваш, та мисля един повече ... няма да ти е в повече.
Значи аз имам Самурая от месец и нещо и не искам да го хваля. Но преди да го купя (не че е много добър) за 2 год. съм гледал какво ли не! Както казват и другите за 1500 лв. - мисията е невъзможна.
Все пак има една възможност, която може би е близо до целта - ЛУАЗ.
Ако го намериш (щото не са много) ще е 2 - 2500 лв. Не съм карал такова чудо, но казват, че е доста проходимо. А и има къде да слагаш товар, май е на торсиони, т.е. би трябвало да носи доста.
Успех! Ако все пак успееш да се надскочиш - Самурай дълъг е твойта кола.
Първоначално публикуван от Жоро
Все пак има една възможност, която може би е близо до целта - ЛУАЗ.
Ако го намериш (щото не са много) ще е 2 - 2500 лв. Не съм карал такова чудо, но казват, че е доста проходимо.
Кой казва че е проходимо, тия дето не са го карали ли? Май само те. Това е боклук който не става за нищо. Няма по тъпо нещо на света от него.
Първоначално публикуван от Yordan Kolev
Кой казва че е проходимо, тия дето не са го карали ли? Май само те. Това е боклук който не става за нищо. Няма по тъпо нещо на света от него.
Йори е напълно прав
Освен,че като замисъл е лош, то и качеството на отделните детаили е под всякакви стандарти.Не може от скъсана полуоска като я наклониш от сърцевината й да падат пърченца пясък ,сгур и какво ли там още, но човека щастливо се отърва от него
Коментар