Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой джип да избера Паджеро спорт или Шевролет Каптива,моля за съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой джип да избера Паджеро спорт или Шевролет Каптива,моля за съвет

Здравейте,изправен съм пред следния сложен въпрос какво да избера- Мицубиши Паджеро спорт 2005 2.5дизел на 44000 км.все още гарнционо или чисто новия Шевролет Каптива,все пак е нов.Прочетох доста противоречиви мнения в нета и незнам накъде да поема,не ми трябва за никакъв тежък офроуд,моля за съвета ви

До: Кой джип да избера,моля за съвет

прочети още и още,които и да е твой ще си е
    ПАВКО
    0888802068

Коментар

До: Кой джип да избера,моля за съвет

Знам,че всичко е и въпрос на късмет,но все пак единия е нов а другия втора ръка.Сложна дилема стои пред мен,ни напред ни назад

Коментар

До: Кой джип да избера Паджеро спорт или Шевролет Каптива,моля за съвет

ОК, да те отърва от "родилните" мъки, взимай Паджеро Поне едно такова беше изкачило Априлци - вр.Ботев .... Което е НЕЩО. Успех.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ако ще караш офроад Поджерото, ако го взимаш да караш спокойно по българските дупки и да не ти пука, каптивата.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Въпроса е сложен с оглед на поддръжката - колко още остава от гаранцията на Паджерото и колко е гаранцията на Каптивата? Колко струват консумативите - филтри, ремъци, семеринги, карета? Ако гледаме офф роуд способностите, наши хора( Близнаците и компания) отидоха до Мавритания и обратно на Рали Дакар без проблеми със същото Паджеро Спорт и отзивите им бяха доста добри.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Аз имам такъв въпрос: Това истински Шевролет ли е, или е Деу-Шевролет?

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                Аз имам такъв въпрос: Това истински Шевролет ли е, или е Деу-Шевролет?
                Деу.

Коментар

Ауууууу! Няма какво да ги сравняваш тогава!

Коментар

Някой със каптива,да сподели мнение за слабостите и така наречени фабрични дефекти,че четох публикацийте на един колега,който боготвореше този автомобил а сега май е против всичко предлагано от тази фирма

Коментар

Каптивата е от скоро на пазара , така че трябва повече време за да покаже плюсове/ако има/ и минусите - когато леко застарее.Все още не е широко разпространена - та за личен опит и мнение , мисля че трябва време.Имай в предвид че , това не е Американски "Шеви" , а бившото Деу - фалирало и закупено от "Щевролет"
                      sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Първоначално публикуван от Stela Преглед на мнение
                        Каптивата е от скоро на пазара , така че трябва повече време за да покаже плюсове/ако има/ и минусите - когато леко застарее.Все още не е широко разпространена - та за личен опит и мнение , мисля че трябва време.Имай в предвид че , това не е Американски "Шеви" , а бившото Деу - фалирало и закупено от "Щевролет"
                        Много точно казано
                        Всеки нов модел като излезе на пзара, заслепени от еуфорията забелязваме само хубавите му страни и качества(то няма и как иначе), но след третата-четвъртата година нещата придобиват истинският си облик, дали положителен или отрицателен
                        sigpic УАЗ-452

Коментар

Лично доста се замислих,какво бих избрал аз,и колкото и да мислих,не се сетих за лош мотор или кола,мейд ин джапен.Поправете ме ако греша,но за мен лично,изброра е предрешен,отсвен,ако няма двойна разлика в цената
                          TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                          Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                          Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                          Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Съвсем сериозно ли го казваш?
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Абе Дима той човека,явно не е много на ти с техниката,виж къв ник си е избрал ОООООТЕЛЕФОН

п.с.колегата с възклицанието към телефона,да не се обиди,много смешно ми стана
                              TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                              Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                              Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                              Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X