Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кола до 20000лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кола до 20000лв.

Съгласен с Михаил за купуване от немско. Дори и на нова кола. Турана тука излизаше с близо 15000 отгоре за тая окомплектовка...
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Виж,...виж там субару-то!
      Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

И аз да се включа. За Октавията: 1.Като поддръжка ще е най-евтина от всичко изброено и то в официалния серви;2.Като комфорт е добра, но на задния ред има малко място за краката, въпреки това е доста по-добра от предния модел; 3.По ирония на съдбата на един колега с 1.9тди 105кс му замина турбината малко след 100хил. км (колата е купена нова), иначе с този двигател аз лично съм виждал 200к на голф и 350к на пасат без оплаквания, но това с турбото нищо не значи, мисля че не е масово; 4.Относно 2.0тди и в сервиза на шкода даже не го препоръчват, когато говорим точно за коли около 2007г., дали е така нямам представа; 5. В крайна сметка можеш да търсиш и на бензин..........6. За подобна сума има и от новия Супърб - комбито особено доста ми допада, но поддръжката скача; 7. Пасата също се вписва; 8. Карал съм Йети и във версията 2х4 си е идеална кола за нашите усовия с приемлив разход и доста удобства заложени фабрично, единствения недостатък е малкия според мен багажник, но за сметка на това всички имат рейлинг; 9.Лично аз не бих взел волво, защото не са дори близко до това, което са били преди като качество и т.н. Ауди може би А4, ако е от първи собственик тук в БГ и е на малко километи, а А6 не бих взел, прекален скача поддръжката, ако исках подобна кола щях да се спра на БМВ-5, поне са доста по-здрави. При А6 и БМВ-5 ще е доста трудно да намериш нещо, което си струва, да има много от тях, но.....За мен оптималния вариант е Октави комби с феислифт дизел (реално икономични са, а не като някои други само по книга и като дигнещ 160км/ч по магистралата - мяу над 10 си)

Коментар

Аз съм с Октавия 4Х4-2005 ТДИ.Като подръжка нямам грижи. Тук колегите са казали най необходимот Ако мога бих си взел Octavia Scout и то автоматик.
          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X