Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрите коли за последните 25 години

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-добрите коли за последните 25 години

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    А, чудесен пример. На запад от... Суботица колко "Пасат Б3" ще видиш ? Аз понеже имам такъв, винаги съм се заглеждал Някакви единични бройки, вероятно карани от... живеещи там българи или други имигранти. Просто у нас живеят по-дълго, щото си ги гледаме, а "на Запад" ги изхвърлят.
    Не ме изкушавай да ти сканирам няколко страници от Ауто Билд Класик да видиш дали ги изхвърлят! Каним те на гости тука у френско, тука па да видиш колко Ситроени 2CV /по-известен като монахинята в атака/, Рено 4L и Фауве Т3 се разхождат гордо, лъскави и в отлично състояние.
    Старо злато нема, брат, ми! Нема!
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
      Не ме изкушавай да ти сканирам няколко страници от Ауто Билд Класик да видиш дали ги изхвърлят! Каним те на гости тука у френско, тука па да видиш колко Ситроени 2CV /по-известен като монахинята в атака/, Рено 4L и Фауве Т3 се разхождат гордо, лъскави и в отлично състояние.
      Старо злато нема, брат, ми! Нема!
      Това са класики. А и франсетата са пинтиЙ или айде "брикольори" си падат. Ама "Пасат Б3" = злато? Дай да ти продам моя?
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Ааааа! Па като стана дума за Renault 4L нека да ти кажа, че имах такова в началото като дойдох Тука 2000-та година. Силно се съмнявам, че което и да е от сегашните тамагочита на марката може да го бие по здравина, проходимост, безотказност и идиотоустойчивост. Бати кучето е тва!
        Само DIESEL !!!

Коментар

Това са класики. А и франсетата са пинтиЙ или айде "брикольори" си падат. Ама "Пасат Б3" = злато? Дай да ти продам моя?
          Ако е дизел имам интерес.
          Година, мотор, комби, или седан, екстри, цена? За километри не питам, щото километрите нищо не означават, абсолютно нищо!
          Само DIESEL !!!

Коментар

Ааааа! Па като стана дума за Renault 4L нека да ти кажа, че имах такова в началото като дойдох Тука 2000-та година. Силно се съмнявам, че което и да е от сегашните тамагочита на марката може да го бие по здравина, проходимост, безотказност и идиотоустойчивост. Бати кучето е тва!
            Да. Ама си е оригинална и на външен вид и като концепция кола, отделно, че е легенда. Външният й вид за мен е неподатлив на времето, както и на 2 CV. Защо ли обаче не карат старите "Мерцедеси" или "Пасати" толкова? По-калпави коли ли са от R4L ?

Доп.:
            Ако е дизел имам интерес.
            Година, мотор, комби, или седан, екстри, цена? За километри не питам, щото километрите нищо не означават, абсолютно нищо!
            Не е дизел. 2,0 бензин пълен инжекцион... Всичко работи, само дето от около 2 години климатикът вече не ще.

Коментар

Всъщност бяха дали. Най-масовата марка кола у нас е ФауВе, а БМВ беше чак на 10 място.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:9874e39bc5ff765f6e5a936d4e343131.jpg
Прегледи:1
Размер:244.1 КБ
ID:5695658

Коментар

Да. Ама си е оригинална и на външен вид и като концепция кола, отделно, че е легенда. Външният й вид за мен е неподатлив на времето, както и на 2 CV. Защо ли обаче не карат старите "Мерцедеси" или "Пасати" толкова? По-калпави коли ли са от R4L ?

Доп.:

Не е дизел. 2,0 бензин пълен инжекцион... Всичко работи, само дето от около 2 години климатикът вече не ще.
                  Жалко . Честно ти казвам, ако беше дизел имах интерес .........
                  Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Luftwaffe93 Преглед на мнение
                    Всъщност бяха дали. Най-масовата марка кола у нас е ФауВе, а БМВ беше чак на 10 място.
                    Еми, гледай коя е най-популярната сред колите на възраст 6-10 години, 15-20 и над 20 години "Мерцедес" в първите 2 категории и... ВАЗ в последната (над 20 г.). И после ми разправяйте, че това е защото "Мерцедес" са най-здрави. Не-не ! ВАЗ са № 1 по дълговечност.
                    Първоначално публикуван от Luftwaffe93 Преглед на мнение
                    [ATTACH=CONFIG]844087[/ATTACH]

Коментар

Ааа...нещо пак отплеснахме нещата...
                      За сиромашията и гяволъка, така е. Но някои модели на някои марки са по-дълговечни от други, това е факт. Това че са се вкарвали само едни или други коли у нас е глупост. Просто тогава до същите двайсет и кусур годишни сегашни дръгели останали в движение, седяха и други модели и не се знаеше чак толкова сигурно кои колко ще изкарат. Но фактите са си факти - Мерцедес заместваха модела 123, за да не се изложат направиха кола с ресурс на камион. Ауди и Фолксваген започнаха един след друг, да обръщат внимание на антикорозионната защита, при също солидна механика. Това е, какъвто модел му е останала здрава ламарина и безпроблемно задвижване от началото на 90-те, се движат повече бройки от него. Другите ги няма или са вече на изчезване.

Гагич, Рено 4 и Ситроен 2CV, ги сравнявай с Фолксваген костенурка...
                      Иначе ,двайсет и кусур годишните Мерцедеси и Пасати, както се изразяваш ,ги карат навсякъде повече от връстниците им произведени във Франция, Италия...Англия, че и Япония...

Ако сега трябва да взимаш лично ти кола от 90-те, за възможно най-малък бюджет, да ти свърши най-много работа за неопределено време напред, какво би избрал?
                      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                        ...Ако сега трябва да взимаш лично ти кола от 90-те, за възможно най-малък бюджет, да ти свърши най-много работа за неопределено време напред, какво би избрал?
                        На мен лично, може да ми хрумне революционната идея, за този ограничен бюджет, да си купя нещо по-ново от 90-те, па макар и рискувайки да не е Мерцедес, или Голф1!?!
                        В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Ааа...нещо пак отплеснахме нещата...
                          За сиромашията и гяволъка, така е. Но някои модели на някои марки са по-дълговечни от други, това е факт. Това че са се вкарвали само едни или други коли у нас е глупост....
                          Гагич, Рено 4 и Ситроен 2CV, ги сравнявай с Фолксваген костенурка...
                          Иначе ,двайсет и кусур годишните Мерцедеси и Пасати, както се изразяваш ,ги карат навсякъде повече от връстниците им произведени във Франция, Италия...Англия, че и Япония...

Ако сега трябва да взимаш лично ти кола от 90-те, за възможно най-малък бюджет, да ти свърши най-много работа за неопределено време напред, какво би избрал?
                          Сам се опровергаваш. Мотивът "кола от 90-те, за възможно най-малък бюджет, да ти свърши най-много работа" не доказва, че това би била най-добрата и най-здрава кола. Тука дълго време се внасяха коли от немски и италиански автоморги, после промениха изискванията и дерегистрирана (бракувана) кола да не можеш тука да регистрираш. Ама да не обсъждаме автоджамбазките трикове, вервам, че си по-запознат с тях от мен. За акциза забрави ли ? Що не внасяха американски коли през 90-те години ? Щото са големи боклуци, нали ? А сега защо внасят ? Щото много обедня народът от евролиберастия и почнаха да му пробутват скрап всякакъв ? Или айде за любимите ти японски ? "Субарута" с по 3 л. двигатели що не внасяха през 90-те години, даже и с 2,5 бяха рядкост ? Тука се напълни с две категории коли - много немски и по-малко японски малолитражки (за такива броя всичко с двигател под 2 литра), най-вече с ФВ, Опел, Форд и Мерцедес - това се вижда в пуснатата от Luftwaffe93 таблица - това са "водещите" марки на нашия пазар.
                          И изобщо не е вярно, че "стари пасати и мерцедеси ги карат повече... навсякъде". Навсякъде у нас, може би, но не и в Германия. Със свещ да търсиш, няма да намериш такива... щото са отдавна бракувани и живеят втори живот в Мамковината ни.

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                            На мен лично, може да ми хрумне революционната идея, за този ограничен бюджет, да си купя нещо по-ново от 90-те, па макар и рискувайки да не е Мерцедес, или Голф1!?!
                            Дай да видим - предлагай! Ноо...малко по-сериозно...Голф 1 не е от 90те... Не че е голяма разликата. Нека да е до 95-та... И не съм казал никъде Голф конкретно. VAG или Мерцедес.
                            Какво предлагаш?!

ПП: Гагич, в момента съм в Германия. Виждам редовно стари модели Пасати и Мерцедеси, но много рядко(даже някои въобще) Пежо,Рено, Ситроен Фиат, Ланчия и пр... Мога да сляза да ти снимам 124 ката на хазяина ми.

Акцизна кола за да ти върши работа не е изгодно, така че тоя въпрос не стои. Средния човек и без акциз пак не можеше да кара кола 200коня с разход 20 на 100

ПП2: А ако горния въпрос е да се вземе друга марка на по-малко години но на цената на кола на VAG или Мерцедес, не споря, възможно е, че даже понякога е и оправдано... Но тук темата е за здравина и дълговечност, и тоя въпрос няма общо с нея. Добра кола е тази, която държи цена.
                            Последно редактирано от cecoa1; 21-12-15, 23:19.
                            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

ПП: Гагич, в момента съм в Германия. Виждам редовно стари модели Пасати и Мерцедеси, но много рядко(даже някои въобще) Пежо,Рено, Ситроен Фиат, Ланчия и пр... Мога да сляза да ти снимам 124 ката на хазяина ми.

Акцизна кола за да ти върши работа не е изгодно, така че тоя въпрос не стои. Средния човек и без акциз пак не можеше да кара кола 200коня с разход 20 на 100

ПП2: А ако горния въпрос е да се вземе друга марка на по-малко години но на цената на кола на VAG или Мерцедес, не споря, възможно е, че даже понякога е и оправдано... Но тук темата е за здравина и дълговечност, и тоя въпрос няма общо с нея. Добра кола е тази, която държи цена.
                              124-ката на хазяина... човекът е турчин или сърбин (по произход, де), нали ? Що като гледам немското мобиле и аутоскаут, изобщо не се продават 20+ годишни мерцедеси и пасати ? Толкова са ценни, че никой не ги продава ?

Коментар

124-ката на хазяина... човекът е турчин или сърбин (по произход, де), нали ? Що като гледам немското мобиле и аутоскаут, изобщо не се продават 20+ годишни мерцедеси и пасати ? Толкова са ценни, че никой не ги продава ?
                                Не знам къде си гледал, но в немското мобиле има над 10 хил. обяви за мерцедеси на 20 години и над 9 хил. за фолксвагени над 20 години.
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X