Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте мнение за Chrysler Pt cruiser

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дайте мнение за Chrysler Pt cruiser

Много забавни и типично хейтърски бг коментари от хора, които 99% не са карали подобна кола,чзащото нямат класа, за да я разберат. Колата е супер, комфортна със всички екстри, карам 10 години 2,2СRD-мерцедесов мотор, капака го отварям само като сменям антифриз, масло, филтви или течност за чистачките. Харчи 7 дизел градско, а върви много! Ремонтите по ходовата част са редки, а вече и доста евтини. Така че разбирачите, говорете си за Голф 3-ка ;-)

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      ...16-09-13......
      Първоначално публикуван от ShaqAttack Преглед на мнение
      Много забавни и типично хейтърски бг коментари от хора, които 99% не са карали подобна кола,чзащото нямат класа, за да я разберат. Колата е супер, комфортна със всички екстри, карам 10 години 2,2СRD-мерцедесов мотор, капака го отварям само като сменям антифриз, масло, филтви или течност за чистачките. Харчи 7 дизел градско, а върви много! Ремонтите по ходовата част са редки, а вече и доста евтини. Така че разбирачите, говорете си за Голф 3-ка ;-)

Ехаааааа Граматичко...отговаря на последен пост отпреди ХХ месеца. ......ами карай си "РТ"-то и му се радвай...
      Първоначално публикуван от ShaqAttack
      Здравейте,
      Писах преди известно време, още не съм взел джипче, но е на дневен ред. Моля за мнения за Land rover Freelander 2.0tdi - 2004 година, дълга база 112 коня. Какво да гледам при покупка? Мерси

к'во още ли си 4х2, баф'тъ в скапънътъ дрЪжава, н'ти давъ дъ съ нагушиш-
      това е от "Дядо" :-))))).
      Последно редактирано от дядо владо; 30-10-14, 21:28.
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от ShaqAttack Преглед на мнение
        Знаеш ли, с коментари тип "вие нищо не разбирате, нямате класа, говорете си за Голфове...", до никъде няма да я докараш. Не и в този форум. Приеми го както си искаш.

Комфортна- аха, в сравнение с какво, с трабант?
        Всички екстри- чак пък всички, хайде намали малко. Имам една бангия в семейството, сигурен съм, че те бие по екстри, поне половин страница екстри.

Жокер- карал съм го това недоразумение, карам десетки различни коли всяка година. Има с какво да го сравнявам. Е, за едно си прав- Голф 3-ка е по-добра. Даже и мексиканска или бразилска сглобка. Хайде лек ден...
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Аз пък съм твърдо ЗА ако ми го подарят и има кой да ми го поправя и да ми плаща ремонтите.

Кво му е.......
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

За разлика от други нямам много време за губене по форуми. Сори за правописа при предния пост, но е през телефон.
            Все още съм на същото мнение! Колко от вас, които са дали некомпетентни мнения за Крайслер ПТ.. Колко са карали реално и имат преки впечатления от този автомобил ;-) Или така коментирате и за всички други коли на ангро. За своята класова група Крайслера е много приличен, здрав, с добър и икономичен мотор. Сега замених версията LImited 2,2 CRD 2003 с Limited 2,2 CRD 2008 и съм изключително доволен. Дано и вие да сте толкова доволни от вашите лимузини ;-)

Колата е супер! Скоро замених старата версия с по-новата и съм много доволен! А за мненията тук :-) Те са характерни за контингента постоянно висящ по форуми - негативни и некомпетентни. Това че колата е извън матрицата не я прави лоша!
            Последно редактирано от Паджеровод; 02-05-15, 21:44.

Коментар

Мой колега си купи тази кола за 2-ри път, заради това че е на нормална цена, и поддръжката е евтина.

Коментар

Първоначално публикуван от Purple Elephant Преглед на мнение
                Мой колега си купи тази кола за 2-ри път, заради това че е на нормална цена, и поддръжката е евтина.
                Твоят колега да не е преждеписавшия ShaqAttack ?
                Сега ще скочат хейтъри да ти обяснят, че ако беше хубава колата, нямаше да се наложи да се купува "за втори път", защото още тази, купената "първия път", щеше да си върши работа и нямаше да има нужда от подмяна.
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Мдаммм...
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X