Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте мнение за Chrysler Pt cruiser

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дайте мнение за Chrysler Pt cruiser

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    щом жената иска - тва си е като закон Божи
    Мани. Моята иска BMW. Ама аз не давам.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
      Ако толкова държиш-ето една, барем моторетката бива... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=42zh12
      Интериора е опиат за душата
      Само тези бели циферблати не харесвам. Приличат на манометрите за пропан-бутановите бутилки,
      или уредите в парна централа.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Мани. Моята иска BMW. Ама аз не давам.
        Вземи на жената едно 325..има евтинки, ама да не вземеш да го газифицираш и него,та да се срами женицата
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Малии каква цена му искат на това.
          А те точно тоа мотор от снимката на обявата е рядко срещано .. ама гУмно. Виж как еУегантно се налага да се действа ако се налага да сменяш акумулатора. Не стига че е скапан мотора и е склонен към прегряване, ами и трУмбо.
          HHR -a е същото по дизайн, но е по-сполучлив като комплектация.
          А това дори и по книга харчи колкото мойта кола бе ! (3.8 L). Моли се там на жената да си харесва нещо друго. Поне да беше в щатите, та поне лесно се намират части.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
            Вземи на жената едно 325..има евтинки, ама да не вземеш да го газифицираш и него,та да се срами женицата
            Първо, шансът да намеря 325 без АГУ е умерено нисък. И второ, както често се удряме, само BMW ни трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
              Малии каква цена му искат на това.
              А те точно тоа мотор от снимката на обявата е рядко срещано .. ама гУмно. Виж как еУегантно се налага да се действа ако се налага да сменяш акумулатора. Не стига че е скапан мотора и е склонен към прегряване, ами и трУмбо.
              HHR -a е същото по дизайн, но е по-сполучлив като комплектация.
              А това дори и по книга харчи колкото мойта кола бе ! (3.8 L). Моли се там на жената да си харесва нещо друго. Поне да беше в щатите, та поне лесно се намират части.
              Абе сигурно върви за 300 коня, друг е въпроса колко време ще е във вървящо състояние

Безумна кола, както и да го погледнеш, да си правят Американците пикапите, щото само те биват и да не се излагат с такива творения...
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Добре де, некой друг освен Дъртия реално да е карал или поддръжал тая кола
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Карал съм. Нали казах, поне 5-6 такива съм карал. Все под наем. Всяка за поне 200 километра, предимно магистрала. Това има на паркинга, това взимаме. Седиш като наказан на едни гадни седалки, каквото копче да искаш да пипнеш, все не го достигаш. Харчи като за световно, дърпа колкото моята въшлива 4 цилиндрова Хонда. За да го запомня като гадна кола, сметни колко е гадна. Има месеци наемаме по 7-8-10 коли. Всякакви- от Фиат 500 до Линколн лимузини. И това гадното съм го запомнил. Направо незабравимо...
                  Ааа, нали всички се сещаме и какъв багажник има. Тоест няма. И в завой, като му нацепиш спирачките, няма вкарване в пътя. Ама е фешън. Е, поне за някои вкусове...
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

То е кола за гъзария за жена му, демек вървеж и бажажник не са интересни
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

То е кола за гъзария за жена му, демек вървеж и бажажник не са интересни
                      Всеки сам си решава. Моята, като дойде тук, искаше Ярис. След поставяне на приоритетите- безопасност, ремонтноспособност, здрав климатик, мотор който се охлажда освен с виско ами и с перки, да вдига 250, да спира като заковано, и да има багажник като за 3 детски колички... Яриса отпадна. Сега кара обикновенна кола, с 4 врати, и малко по-дълга от Кукурузер. И точно 3 пъти повече коне от моята кола. Току що видя темата, коментара беше "ужас!". И не, не говорим за гъзарски коли. Колата и струва на половината на това недоразумение, дето, ако го тресна челно и ще ги вадят на парчета. Да не говорим, че ако лепна едни спирачки пред него, ще се прехвърля на таван. Абе вярно УЖАС!

Коментар

Не бе, не си прав.

Нали знаеш аз кво карам?

Ни багажник има, харчи като пиян руснак, е понавървя ама нали, ако изтървеш игла при мотора не пада долу, части само на поръчка, пък на кеф ми е безкраен. И жената ѝ се кефи яко и ми я краде редовно.

Коментар

Не бе, не си прав.

Нали знаеш аз кво карам?

Ни багажник има, харчи като пиян руснак, е понавървя ама нали, ако изтървеш игла при мотора не пада долу, части само на поръчка, пък на кеф ми е безкраен. И жената ѝ се кефи яко и ми я краде редовно.
                          Ами аз за това викам "приоритети". Като купувах моята кола, нова в дилъра, даже не се качих да я видя как изглежда от вътре. Броих им парите, седнах и останових, че няма пепелник. Скарахме се и ми дадоха една чашка да си тръскам. Ама приоритета беше 200 000 да не я пипам. И и сцепих ... от каране. Сега колата е малко по-евтина от на жената джантите с гумите, или от на сестра ми двата предни амортисьора. Приоритета ми е да карам евтина кола, за която не ми пука, и която не се чупи. Това, че навалицата около мене ми се хили, дреме ми. Ония ден един от шефовете ми вика "абе, за това дето ти плащам, да беше си купил друга кола". Докато пали и върви, ще си я карам. Сега съм се навил да си взимам ново яке за работа. Струва почти колкото колата ми. Приоритети...

Коментар

Така де
                            Вкусове разни. За тва говорим - ако жена му иска различна кола, тая е ОК

Коментар

Моя бивша колежа караше въпросното ...чудо... от няколко години, возила ме е, седалките наистина се неудобни, возията по паветата е като при тико, е малко по-меко но..., тя постоянно ми го хвалеше като много уникално мпс на външен вид, да бяхте видяли тогава физиономията й, все едно са й казали, спечелихте тотото.... много й харесвало именно външния вид, единственото нещо което ми хареса на мен, беше цвета - тъмно сив металик, че съм виждал и син металик на същия модел и е ептен ужас... Таблото щеше да е много стилно ако беше обшит с кожа та поне малко да се връзва с ретро стила, че тези пластмаси... скоростния лост ми прилича като от детска кола на електронните игри... и други недоразумения... Не е имала сериозни технически проблеми доколкото ми е казвала, в крайна сметка щом това мпс ще доставя удоволствие на жена ти да го кара, изобщо не се съмнявам покрай колежката че е влюбена в това ....чудо.... и ще го кара с широка усмивка по пътищата
                              Последно редактирано от Еделвайс; 13-09-13, 10:01. Причина: допълнително инфо

Коментар

Не го знам това, какво чудо на техниката е, но за интериора съм съгласен.
                                През годините съм правил ГТП на няколко такива, ... ми на всяко сядане вътре започва едно дълго оглеждане, кое-къде-как работи.

п.п. Иначе външния вид много ми харесва, като малък и аз исках такова.

п.п.п. Относно жената и колата ... моята половинка караше Ровър 416 автоматик, Хонда двг и скорости. Кара го 4 г., пали, тръгва, където е тръгнала, и се връща. Когато му дойде времето, аз викам Хонда. Тя вика ти на мен няма да ми казваш, какво да карам. Сама си избра Алмера, '04-а, 1.8 бензин. След първата смяна на масло се почна ... и стигна до 1 л.масло разход на 700 мили. Накрая вика - срам ме е от комшиите да запаля сутрин колата. Паля аз моята 18- годишна бабичка, и викам от къде почваме. Тя - как откъде - от Хонда мейн дилър. И тетака, вече година се мъчи с един малък чисто нов Сивик.
                                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                                Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X