Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте мнение за Chrysler Pt cruiser

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дайте мнение за Chrysler Pt cruiser

Преди време и аз заглеждах една такава по молба на приятел ...

проблеми в охлаждането , трансмисията, спирачките, особено ФФнимание - гумите са специфични и струват мама, тате и аз.
    спирачките бяха на салата ... от дискове, та чак до главините ...

от друга страна си ги карат доста.. ма въпроса на каква цена.

изберете сами дето се казва.

Коментар

Аз съм го виждал бегло, но декларирам: ГРОЗЕН Е като смъртта.

Не можеш да направиш ретро-автомобил със съвременни технологии. Нито можеш да направиш сериен хотрод или ратрод. Ретро-автомобилите са изглеждали някак, главно защото са били устроени по определен начин и са строени с определени технологии. Съвременните автомобили изглеждат както изглеждат, защото технологиите са други.

Красотата на формите и на старите, и на новите автомобили е главно в прозиращите под тях технически решения.

А това безобразие хем е унаследило някаква стара форма, хем под нея прозират електроника и пластмаса, за които тази форма е абсолютно нелогична.

Коментар

Тази кола е много симпатична. Харесва ми

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
          Тази кола е много симпатична. Харесва ми
          Ъхъ, Ясен не разбира! Колата за мен е красива! Но иначе не бих я купил - много е проблемна!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Дъртия вече къде 5 години търкаля едно такова - върви си, няма особени оплаквания.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Никога не съм и бил голям фен, но никога и не съм я намирал за грозна. Отделно че все пак това е модел от преди десет години.

Със сигурност по времето когато се появи на пазара (2001) вида и ме плашеше далеч по малко от вида на тогавашната прясна-прясна баварка седмица на "великия" дизайнер Крис Бангъл.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Питащия автор на темата, да я взема тази колица и да зарадва жена си.
                Каквато друга да и вземе, винаги ще обръща поглед, като види тази.

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                  Питащия автор на темата, да я взема тази колица и да зарадва жена си.
                  Каквато друга да и вземе, винаги ще обръща поглед, като види тази.
                  Ъъъъ, предвид споделеното относно здравината - може би не. Все пак говорим за кола на старо.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ето какво е сътворил същият дизайнер за Chevrolet
                    http://en.wikipedia.org/wiki/File:20...letHHR-001.jpg
                    Хмм...

Коментар

Благодаря на всички за коментарите. Важни са еднакво и положителните, и отрицателните, за да си прави човек сметка.
                      Забавното при мен е, че жена ми иска да я забелязват и да е по-различна от масовката - такава си е. А аз мисля за проблемите по колите, нея подобни маловажни подробности не я вълнуват особенно

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                      Ето какво е сътворил същият дизайнер за Chevrolet
                      http://en.wikipedia.org/wiki/File:20...letHHR-001.jpg
                      Хмм...
                      Тази определено ще е на дневен ред, но... след като слезе под десет бона

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                        Забавното при мен е, че жена ми иска да е по-различна от масовката
                        Е тогава кво ти дреме че според някой си се трошала??
                        Все пак кеф цена няма, а и щом жената иска - тва си е като закон Божи
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Дето грозна, та чак смешна. По-гадно май е само Фиат Мултипла. Вътре нищо не си е на мястото- копчета за ел.стъкла, огледала, отопления- всичко е на странни места и трябва да се огледаш за да го намериш. За жена е отврат. Позицията на водача е доста назад и надолу и няма никаква видимост към преден десен калник- поне 60% от движещите се такива бараки са с ударен или поне веднъж правен преден десен калник. Частите са скъпи и ги няма. Абе с една дума- отврат!
                          На сърбела майката му е чесането.
                          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Дизайнерът не е ли същият като на тази
                            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                            0878 79 20 61 Борис

Коментар

Ако толкова държиш-ето една, барем моторетката бива... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=42zh12
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Щом иска да я забелязват, още по-добре че е калпава техника със странен дизайн.
                                В смисъл, заради дизайна ще я забелязват хора, на които въобще им дреме за него, но с неизправностите в техниката ще я виждат всички - от монтьорите в сервиза до всички преминаващи покрай нея докато е спряла принудително на пътя.
                                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X