Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кола за жената

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кола за жената

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
    Майка ми кара А класа 2ра година, която е на 280 000км реални /мада фака../
    Мхмммм.. Кой гарантира за километрите?
    Щото и преди да влязат за продан в България са върнати километражите.. И това мога да го кажа за едно 5 или 6 автомобила, не мога да се сетя точно, лично купени и докарани на ход от Германия, от баща ми, на които в последствие им бе направен преглед и километрите бяха едни чудни...
    На скоро правих диагностика на една готина А-класа.. Черна, червен кожен салон, шукаритетна.. Компа беше и той мада фака..
    Като цяло А-клас си е мада фака..

Коментар

Аз лично гарантирам за км.
      А ако е на повече какво?

Коментар

Аз лично гарантирам за км.
        А ако е на повече какво?
        Нищо, просто по-износена предница, мотор и такива ми ти работи.. Не знам какво сте ремонтирали, от къде е внесена и такива други.
        280 000 ми се виждат множко за тая калинка..
        Иначе съм се зарекал, един ден като се оженя да взема на жена си новата А, нищо че ще ремонтирам..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
          ...
          Иначе съм се зарекал, един ден като се оженя да взема на жена си новата А, нищо че ще ремонтирам..
          Ти нещо... мазохист ще дойдеш май... Дишай, успокой се, дишааай, помисли, дишай... Абе, зае.и дишането, направо се успокой и забрави за мазохизма. Много боли...
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

А от всички тук пишещите, някой притежавал ли е А класа? Отговори от рода /Не и не искам, не се приемат/ ...
            Ами има го и тоя момент. Ама аз съм поне на принципа: не е нужно да бъркам в огъня, за да разбера, че пари. Пак казвам, в случая говоря за наблюдения от първа ръка, все пак колешката е на съседното бюро. И в обедната почивка докато аз ям и дремна, тя се хваща за телефона да говори със сервизите какво ще се оправя и колко ще струва.
            Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Купи я от колежката за да си сигурен от собствен опит.

И аз като теб не бъркам в огъня.Да смени някой алтернатор на това мекото или свещи или водна помпа или баси,каквото си пожелае и пак да си говорим.Иначе е много добра,еле ако жената не те слуша.

И какво значи Кара 2 години?И аз карам колело ма съм минал 100 метра за 5 години.Не виждам и смисъл да дам за нещо 4000 лева и при първия малък ремонт да набьлбуцам още 2,то като ще ги давам поне да е за ЦЛ500.

Сега да не скочи няко,ЦЛ съм нямал.И не се заяждам,просто ми е чудно как може да се препоръча кола от която 99% от хората бягат,майсторите са другия 1% дето и те пържоли ядат.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Ейй, ще вземете да уручасате единствената А класа в движение..... Баси!

Коментар

А това по-става.

И аз съм виждал скапан модел който е двойно на километрите на добрите ма то не пречи един от най-високите в света да е Китаец,като цяло обаче нали ммммм да.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Ейй, ще вземете да уручасате единствената А класа в движение..... Баси!
                    Тази А класа по спомен нямаше ли си някакъв лек проблем ?
                    Лудак

Коментар

Само на завои при скорост,като го караш бавничко по правата става еле ако тръгне.Смениха му окачването е Ц класовото май,да го държи на крака.Това му го оправиха,другите недоразумения са си там.

Не става,по-добре Саксо колко и кофти да е Саксото.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Аз пък на мойта щерка преди около 4 месеца и взех едно мицубиши колт 2002г 1,3 бензин.Ами харесва си го детето и си го кара всеки ден от тогава,за сега никакви ядове.Има си клима,ел фарове ел стъкла ел огледала с подгряване централно абе като истинска кола.И всичко това ми седна около 3000лв.Що не видиш тез калинки.Даже и аз я карам от време на време пък съм 190см около 140кг...........място вътре колкото щеш
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01032013216.jpg
Прегледи:4
Размер:104.8 КБ
ID:5509077
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

А... точно. Ако се интересуваш има Colt 1.3 Automatic перфектно запазен, с много чист салон и с два к-та гуми на 1 сезон. Ако се интересуваш пиши на ЛС или скайп, за да пратя снимки.

Коментар

Благодаря за офертата. Автомат,обаче няма да и взимам,искам да стане сериозен шофьор,а не да се вози. Митсубишитата не са лоши,но дизайна им лично на мен ми се струва малко "морално остарял". Междодругото срещам по доста обяви следното "няма разкачени лампи по таблото" !? И тоя номер ли правят бе братче... хах
                            Значи трябва да се ослушвам и за сервиз,където могат да са ми полезни при проверката. Някой има ли идея за такъв,с наличното обородване или да ги карам при офиц.дилъри?

Коментар

Какво чудно има ... има лампа има проблем, няма лампа няма проблем ... твааа ABS, SRS, енджин мениджмънт ...

Даже и у Англия се случват такива работи
                              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                              Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                                Благодаря за офертата. Автомат,обаче няма да и взимам,искам да стане сериозен шофьор,а не да се вози. Митсубишитата не са лоши,но дизайна им лично на мен ми се струва малко "морално остарял". Междодругото срещам по доста обяви следното "няма разкачени лампи по таблото" !? И тоя номер ли правят бе братче... хах
                                Значи трябва да се ослушвам и за сервиз,където могат да са ми полезни при проверката. Някой има ли идея за такъв,с наличното обородване или да ги карам при офиц.дилъри?
                                за марка и модел няма да давам мнение, но за автоматика не си прав!!! особено ако кара доста граЦко
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X