Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кола за жената

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кола за жената

Ще купувам на жената кола. Мислех,че и сам ще се справя с избора,ама установих,че не съм изобщо запознат с това,което се предлага на пазара.
    Изискванията не с много.
    Да е симпатична за женското око...
    Да не се трОши лесно
    Да се поддържа сравнително евтино и да не се налага често да се отремонтират неща извън консумативите. Като за пример,ще кажа,че Ц класата от 2008г съм и сменил 1 маркуч на турбото... и за вече 5г. веднъж годишно влиза в сервиз за обслужване по книжка. Е такова женско нещо търся...
    Да е до 4000лв. Мооооже и малко нагоре,ама там е границата за покупката.
    Чудя се между следните марки,като ги подреждам по приоритет:
    (Залитам към дизеловите варианти на тия,които ще покажа,като гледам,че в тоя клас общо взето всичките са по 80 кончета,и дават хубав разход на гориво)Тази идея ме блазни...
    А... и Да има и климатик..
    И да е около или след 2002г.
    1. Хюндай Гетц
    2. Фолксваген Лупо
    3. Ситроен Ц2 (тука дизела май,не е като тоя за който споменах)
    4. Ауди А2 (това е по настояване на жената,но хич май няма да стане) и то не толкова,че са по-скъпи...
    5. Форд Фиеста
    Давайте и други идеи,щото може нещо да не съм се сетил да погледна. Ако аз трябваше днес да избирам,щях да взема ГЕца...
    Гледах още и разни Полота Тойоти и пр.,но освен че идват скъпи.. повечето са съдрани от каране... искат им безумни пари,а воланите им са като маркучи станали... та така..
    Поздрави!

От: Кола за жената

Toyota Yaris?

Коментар

Виж Honda Cr-v, идеалното комби.
      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Няма ли да е по-добре жена ти сама да си я избере? Избор по автокъщите има голям. Като се качи в изброените от теб модели (а и не само) и ще каже коя й е най-удобна.
        Не си писал какво ще е основното предназначение на колата.

Иначе и за моята жена така гледах разни коли, но като се качи във Витарата и каза "Това е моята кола".
        www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
        0898777327

Коментар

От изброените от теб (against all odds)- Хюндай Гетц.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Опел Корса, но така както си задал въпроса ще получиш всякакви мнения от сорта кой каквото си харесва. Ако питаш мен нека жена ти да си избере модела и външния вид, че после да не ти дудне на главата. Ти ще се погрижиш за техническото състояние и ще ти е мирна главата после. Ако в бъдеще каже нещо , ще можеш да я котриш че сама си е избрала возилото.
            Иначе колите от малкия клас си приличат общо взето по повечето параметри.

Коментар

Условието "след 2002ра" и до 4000лв те поставя в една адски ши**на ситуация, която няма да ти хареса в последствие.
              Свали годините с 5 и търси нещо, което да не е най-евтиното за модела и годините, най-запазеното и поддържано.
              3 женски коли съм търсил и купувал и 3те " най-ниската цена и уж лъскачка" и вече знам, че така нИ съ праи.

Дори средната цена да е 3000лв за даден модел, купи тази която е 3500-4000лв.
              И успех! Едно време се кефих да търся и гледам коли, сега просто знам, че това в БГ е пълно мъчение и хвърляне на нерви.
              Очаквай в следващите постове да ти кажат, всяка една от изброените, че за нищо не става... Отиди, гледай, пробвай, КАРАЙ и всичко което е подозрително евтино - БЯЯЯЯГАЙ!
              Късмет да се похвалиш.

Коментар

То и аз исках да купя на жената малка кола, ама като си хареса вектрата, хем комби...

Пък и темата е в "автомобили 4х4"...
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Жена ти шофьор ли е, или водач на МПС?
                  В смисъл - може ли да кара?
                  За какво и е кола - да се фука пред приятелките, или да се върши работа?
                  Деца, кучета?
                  Онроуд, оффроуд, лов, риболов, палатки?
                  Вила? Път?
                  Защо трябва да е лъскава колата?
                  Кой пазарува у вас? И как пазарувате - за седмицата, или за вечерта?
                  Какви преходи се очертават дневно, месечно, годишно?
                  Ръчка или автомат?
                  Кола за жената, или втора кола в семейството, която ще я кара жената?

Мисля, че от отговорите на тия въпроси ще се прецизира фокуса на избора ти, а не както е зададено условието - нещо между лифтирана Витара и Мерседес 124 комби...

И у нас станаха нещата, както при Гадев - жената като се качи на джипа, та до сега.. Аз го карам само през уикенда. Тя не ще да чуе да кара леката кола..
                  Ама аз имах отговори на горните въпроси, де..

Айде, късмет, и да се похвалиш. И не купувай най-евтиното в скъпия клас, а обратното!!!

Коментар

Ярис
                    Лого
                    Вагон
                    Корола
                    Сивик
                    Агила
                    Гетс
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                      Давайте и други идеи
                      Много пъти казвам, за подобни проблеми да не се пита по форуми. Очакваме следващите ...найсет страници с още толкова предложения.
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Микра гледал ли си?

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          ...Очакваме следващите ...найсет страници с още толкова предложения.
                          Няма как това да не се случи в нашия форум.. Тука се познаваме, приятели сме и си имаме доверие.. Едно е да пишеш на гугъл и да ти излезнат 1000 простотии и измами, друго е да го чуеш от приятел..
                          Аз си оставам за Яриса! Това си е типична женска кола и японска!
                          Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                            ,Едно е да пишеш на гугъл и да ти излезнат 1000 простотии и измами, друго е да гИ чуеш от приятел
                            Не можах да се въздържа!
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз съм имал 4 яриса, фиеста, микра, вагонР, пунто, 4 короли, шарад,това само дамските. Класацията е написана на база на опит. В момента жена ми кара отново Ярис. Има защо.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X