Ще купувам на жената кола. Мислех,че и сам ще се справя с избора,ама установих,че не съм изобщо запознат с това,което се предлага на пазара.
Изискванията не с много.
Да е симпатична за женското око...
Да не се трОши лесно
Да се поддържа сравнително евтино и да не се налага често да се отремонтират неща извън консумативите. Като за пример,ще кажа,че Ц класата от 2008г съм и сменил 1 маркуч на турбото... и за вече 5г. веднъж годишно влиза в сервиз за обслужване по книжка. Е такова женско нещо търся...
Да е до 4000лв. Мооооже и малко нагоре,ама там е границата за покупката.
Чудя се между следните марки,като ги подреждам по приоритет:
(Залитам към дизеловите варианти на тия,които ще покажа,като гледам,че в тоя клас общо взето всичките са по 80 кончета,и дават хубав разход на гориво)Тази идея ме блазни...
А... и Да има и климатик..
И да е около или след 2002г.
1. Хюндай Гетц
2. Фолксваген Лупо
3. Ситроен Ц2 (тука дизела май,не е като тоя за който споменах)
4. Ауди А2 (това е по настояване на жената,но хич май няма да стане) и то не толкова,че са по-скъпи...
5. Форд Фиеста
Давайте и други идеи,щото може нещо да не съм се сетил да погледна. Ако аз трябваше днес да избирам,щях да взема ГЕца...
Гледах още и разни Полота Тойоти и пр.,но освен че идват скъпи.. повечето са съдрани от каране... искат им безумни пари,а воланите им са като маркучи станали... та така..
Поздрави!
Изискванията не с много.
Да е симпатична за женското око...
Да не се трОши лесно
Да се поддържа сравнително евтино и да не се налага често да се отремонтират неща извън консумативите. Като за пример,ще кажа,че Ц класата от 2008г съм и сменил 1 маркуч на турбото... и за вече 5г. веднъж годишно влиза в сервиз за обслужване по книжка. Е такова женско нещо търся...

Да е до 4000лв. Мооооже и малко нагоре,ама там е границата за покупката.
Чудя се между следните марки,като ги подреждам по приоритет:
(Залитам към дизеловите варианти на тия,които ще покажа,като гледам,че в тоя клас общо взето всичките са по 80 кончета,и дават хубав разход на гориво)Тази идея ме блазни...
А... и Да има и климатик..

И да е около или след 2002г.

1. Хюндай Гетц
2. Фолксваген Лупо
3. Ситроен Ц2 (тука дизела май,не е като тоя за който споменах)
4. Ауди А2 (това е по настояване на жената,но хич май няма да стане) и то не толкова,че са по-скъпи...
5. Форд Фиеста
Давайте и други идеи,щото може нещо да не съм се сетил да погледна. Ако аз трябваше днес да избирам,щях да взема ГЕца...

Гледах още и разни Полота Тойоти и пр.,но освен че идват скъпи.. повечето са съдрани от каране... искат им безумни пари,а воланите им са като маркучи станали... та така..
Поздрави!

Коментар