Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ФРОНТЕРА ИЛИ ЧЕРОКИ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ФРОНТЕРА ИЛИ ЧЕРОКИ?

Първоначално публикуван от irkum Преглед на мнение
    Чероките май е по-добрия избор, но пък имам познат, който на Фронтерата си слага части от жигули и т.н.и поддръжката му е на практика без пари.
    странно...
    кое точно става от жигула освен някой тампон или втулка...
    дано не му се налага да ремонтира някой диф. или раздатката...
    LZ1RED

Коментар

Несериозна работа... Тук май е просто място, където старите кучета се опитват да продадат още по-старите си бараки на новобранците, смайвайки ги с висш терминологически пилотаж Най-старото куче например ми вика: "Сакън недей с тоз двигател!" Пък на друго място хвали джипката на френда си, дето се продава, нищо, че е с ОЩЕ ПО-кофтия двигател (Да не цитирам имена и марки). Да не говорим, че въпросната джипка се продава на цена, на каквато може да се купи същата, с 5-6 г. по-свежа

Коментар

я обеснете на кое му викате черъки че нещо съм объркан. На либертито ли му викате само черъки?
        Прикачени файлове
        CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
        http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
        http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Първоначално публикуван от moonkid Преглед на мнение
          Несериозна работа... Тук май е просто място, където старите кучета се опитват да продадат още по-старите си бараки на новобранците, смайвайки ги с висш терминологически пилотаж Най-старото куче например ми вика: "Сакън недей с тоз двигател!" Пък на друго място хвали джипката на френда си, дето се продава, нищо, че е с ОЩЕ ПО-кофтия двигател (Да не цитирам имена и марки). Да не говорим, че въпросната джипка се продава на цена, на каквато може да се купи същата, с 5-6 г. по-свежа
          Вземи по-свежата.

Коментар

Първоначално публикуван от sharrko Преглед на мнение
            я обеснете на кое му викате черъки че нещо съм объркан. На либертито ли му викате само черъки?
            Старото Либърти се продава в Европа като Чероки.
            За новото не знам.

Коментар

Първоначално публикуван от moonkid Преглед на мнение
              Ми прав е човека .Е.... спама .Имаше конкретни въпроси ,от които нищо не разбра,а само ,че има и 3- врато "чероки" ,а не къса база и sharrko разбра що е туй "Чероки" и има ли почва у нас.
              B+

Коментар

Ами виж какво, каквото почукало такова обадило.
                Въпросите които пита са много общи да не кажа реторични.
                Не мисля че може да се даде отговор на въпросите му, или поне да има смисъл на отговора.
                Особено когато става на въпрос за използвана кола.
                Нито дава специфични параметри ( колко са годишни, в какво техническо състояние са ) нито нищо само 3 общи въпроса. Ами затова получи 3 общи даже не свързани със темата отговори.
                Издържливоста, потдръжката, и удоволствието от карането на тези коли зависи от тяхното състояние и кой я кара. И също на късмет.
                Не видях никъде да пище на колко км са, за какви пари става на въпрос, какви опшъни има вътре, кога са сменяни масла, гуми, амортисюри, полуоски, спирачки, филтри на въздух/бензин, кога е чистен инжекциона,какво е налягането в цилиндрите, итнт.
                Само две марки и коя е по хубава. Ами тази дето те кефи повече е по хубавата.
                Аз съм виздал Райндж Ровър за $120,000 на 4 години дето беше в сервис всеки месец, и съсщо съм виздал Форд Райнджър на 14 години и 200,000 мили които е бил в дупка със кал висока до кормилото, и още не се е счупил. Това да значи нещо? Не просто една неуспешно произведена кола и една ударила късмета. Но от това не могат да се правчт изводи че форд а по добър от ровър.
                Прав ли съм или аз нещо не съм видял/доразбрал?
                CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

eeee, нищо не разбрал, пък и обиден..... ми да почете малко. омръзна ми вече, незнам за qуадра, кинекс и другите да обяснявам едно и също. през ден има тема за гр.ч, и всички питат едно и също: Г.Ч или фронтера, Г.Ч или ровър, Г.Ч или москвич 412.....ми прочетете написаното из форума и си решете сами. а както каза и бате Шарко, има и малко късмет, купи това което повече ти харесва и толкоз, какво има да се мисли.
                  Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                  http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                  http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

малко оф топик.едно приятелче се пита кво да купи какво да гледа и подобни работи каква марка и други неща от тоя род.и кво прави.отива сам или с друг който нищо не отбира от коли и техника и купува най голямата излъскана барака. и то не веднъж или дваж.и вече така години.
                    до човека дето пита фронтера или чероки купи си квото ти ляга на душата ама кат го гледаш земи някой ден разбира

Коментар

kinex: 10x
                      простият съвет май е най-полезен.

Коментар

За съжаление нещата не са толкова прости, колкото изглеждат.
                        Кола и жена се взимат със сърцето а не с главата. Това е утехата.
                        Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X