Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ФРОНТЕРА ИЛИ ЧЕРОКИ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ФРОНТЕРА ИЛИ ЧЕРОКИ?

Здравейте! Досега не съм имал джип, но реших да си купя. Дилемата ми е: Фронтера с новия фейс 2.2 DI, или Чероки 2.5 TDI? И двете ми харесват, особено късите бази. Възможностите ми стигат за покупка втора ръка - производство 1999-2000 г. Няма да правя офф, стига ми зимата, като ходя на ски, колата да е стабилна. Та значи, бих помолил да ме посъветвате, като преди всичко бих искал да разбера:
    1. Коя от двете коли е по-здрава и по-надеждна?
    2. На коя возията е по-добра?
    3. На коя поддръжката е по-евтина?
    Благодаря предварително за изразените мнения!

До: ФРОНТЕРА ИЛИ ЧЕРОКИ?

Само да уточня че Чероки както и Гранд Чероки къса база няма. Има версии с 3 врати, но те също толкова дълги и разполагат със същата база както и тези с 5 врати. Фен съм на Черокито и бих гласувал за него, обаче този двигател не е двигател изобщо! Ако държиш на Чероки си потърси с 4.0 бензинов двигател, автоматик и 242 раздатка, това е много истински автомобил, в противен случай по-добре Фронтера. Черокито като че ли е по-приспособено за офроъд тунинг, просто е на твърди мостове и позволява по-лесен и безпроблемен лифт. Що се касае въпроса за цените на резервните части за Фронтерата съм пас, за американските части ще кажа че са възможно най-евтините от тези за западни автомобили. Просто се качи в едното и в другото, покарай както по асфалт, така и по лош път, качи няколко бордюра и бабунки и с двете и ще си решиш кое ти харесва повече.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А ако обясниш на новобранеца и какво е това РАЗДАТКА...

Коментар

Искаш ли едно много хубаво гранд чероки имам за продаване? 2.5ТД
        Прикачени файлове

Коментар

Що го продаваш бре?
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ми не знам ....още не съм пробал новия теглич

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
              Само да уточня че Чероки както и Гранд Чероки къса база няма. Има версии с 3 врати, но те също толкова дълги и разполагат със същата база както и тези с 5 врати. Фен съм на Черокито и бих гласувал за него, обаче този двигател не е двигател изобщо! Ако държиш на Чероки си потърси с 4.0 бензинов двигател, автоматик и 242 раздатка, това е много истински автомобил, в противен случай по-добре Фронтера. Черокито като че ли е по-приспособено за офроъд тунинг, просто е на твърди мостове и позволява по-лесен и безпроблемен лифт. Що се касае въпроса за цените на резервните части за Фронтерата съм пас, за американските части ще кажа че са възможно най-евтините от тези за западни автомобили. Просто се качи в едното и в другото, покарай както по асфалт, така и по лош път, качи няколко бордюра и бабунки и с двете и ще си решиш кое ти харесва повече.
              Леле Димо, готов съм да се обзаложа че нощем жена ти като се разшава в леглото, скачаш, заставаш мирно и го изрицитирваш това горе! Е, не всичкото, но задължително за двигатела, раздатката и мостовете!!!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Що го продаваш бре?
                Алооо София. Човека те пита какво е раздатка.
                Не се прави на разсеян младоженец.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                  Леле Димо, готов съм да се обзаложа че нощем жена ти като се разшава в леглото, скачаш, заставаш мирно и го изрицитирваш това горе! Е, не всичкото, но задължително за двигатела, раздатката и мостовете!!!
                  Това е в отговор на това че не отговори на поста със Сузуки Суифта

Коментар

Абе напрево да дойде аз ще му я покажа (раздатката)

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                      Абе напрево да дойде аз ще му я покажа
                      Ти и раздатка ли имаш бре, парттаймаджия с парттаймаджия!

Коментар

тц, не искам ГРАНД, не съм грандоман
                        искам класическо ръбато чероки, къса база, пардон 3-врато, щото научих, че при индианците базата била константа

Коментар

А пък и ако драснете по нещо по темата... хайде кажете: къса фронтера Б или късо чероки?

Коментар

Просто се качи на едното и на другото, покарай, виж как се чувстваш и си реши сам за себе си. От сега ти казвам че Черокито ще ти се стори самолет в сравнение с Фронтерата, така че на вървенето може да не обръщаш внимание, гледай другите неща.

Коментар

Чероките май е по-добрия избор, но пък имам познат, който на Фронтерата си слага части от жигули и т.н.и поддръжката му е на практика без пари.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X