Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не се уредих с "Малибу".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не се уредих с "Малибу".

Сега гледам Камаро,Чальнджьр,Мустанг за 360 на седмица или Кадилак ЦТС за 400 или Юкон,Тахо,Експедишьн за под 600 на седмица.За 870 долара има МЕРЦЕДЕС Ц250
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Нещо не се разбираме. Каза, че си наемал "Събърбан". Кажи впечатления - върви ли, не върви ли, друса ли, "сее" ли, смеят ли ти се тия с "Хондите", профучавайки покрай теб, докато ти бръмчиш, харчиш гориво и не вървиш... Нещо такова.

Ако си писал вече някъде, дай линк ?
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Аз си те разбирам прекрасно.

За вьрвене си вьрви,за друсане си друса като всичко в класа си,разхода му беше маалко повече от големия ми осмак като го напьна.Като цяло е странно нещо,така и не разбрах защо седалката му е на една страна,а волана е леко в дясно от нея.Качи половин тон верига обаче,за товарене става,но не са го измислили като хората.

Бях го коментирал в една от затворените теми за Американските автомобили,тьрси там.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          ....така и не разбрах защо седалката му е на една страна,а волана е леко в дясно от нея.
          "Ленд Роувър ентусиастите" трЕбе да те черпят много, щото това изместване го има и при "Дифендъра", а на мен и на "Дискавърито" ми се струва криво поставен, но според тях това било нарочно така за по-добър страничен обзор при "офроудстване", а според американските "сектанти" е заради кефа на английския производител при монтажа на ляв волан.

Чакай, бре, тя "Импалата" дето я коментирам тука имаше такъв реглаж на седалките - местеха се и настрани - към вратата и обратно навътре ! Да не би някой дебелак преди това да си е преместил седалката, за да се събере ?
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Не не е,препових го цялото / нали сьм любопитан кой си е оставил рьцете пак / и няма и няма.Намерих писаното преди време,цитатчето долу.

Една тояга е вьн- топли си или облегалката или седалката ма не и двете,пуснеш ли дьлги се включва и чистачката на задното стькло,а това го усещаш по болката на прьстите,волана му на поне 5 см в дясно от средата на седалката,а самата тя леко завьртяна в ляво за да ти обива на трьтката като седнеш в него.
            Климатика му за нищо не става,има една ауто степен и тва си е,оди го накарай да ти духа в краката само.Круиза му дьржи между 40 и 60 при зададени 50 и те прави бьрлив еле ако е вьлнист пьтя,в Аризона на равното може и да кара ма там и с бастун ше карам.
            да продьлжавам ли?Най-доброто в класа си щото други в класа няма - гоуем Сьбьрб су се сите шукаритети и третия ред отваряне на прозорците няма,а всеки един Патрул го има това от преди дваесе години как казват братята.

Бе.....21 век,да е 1965 или 72 да се сьглася,че са коли ма в момента ич ма ич ги няма.Това ако го спра до едно Инфинити или дебел Лексус и ще има да подсмьрча еле ако отскубеш гумената облицовка на дрьжката при зарваряне на вратата.Тя пьк се зарваря по-трудно от колкото се отваря,стопорите и са педераси и работят на обратно - малко вятьр да има и отпарям една врата на сьседа щото сьм свикнал на 20 годишен немец дето тия фифели ги няма.Ако забравиш,че и педала на спирачката е у вьздуха като на Транспортер или че волана не идва кьм теб,а само ниско долу все едно ше мьтя на него и може да се каже,че някой е вкарал акьл в това или поне голям бензинов мотор и толкоз.

Е вьн е,седи и ме чака да се сетя утре на кое му е по-студено,на задника ми или на бьбреците,а аз фрьгам / не е смешно / боб тука за да знам кое да си избера утре сутрин да подгрея пьрво.Ще питам жената,тя най-добре ще ми каже..........

И край на цитата.Лично мнение на човек несвикнал с глупостите им,АЗ лично предпочитам като седна волана да е пред мен и педалите да не са в средата като на Трабант.За ЗИЛ става обаче и товари много,като му отворя вратата на задника и му сритам газта разтоварва сам
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Питах, `щото сега видях, че другарЕте, дето продават "Малибута" са обявили и един "демонстрационен" (уж) "Trailblazer" 4.2 V6 от 2006 г. на 100 000 км. Не е "Събърбан", но нещо като "Малибуто" къмто "Импалата" му се явява... та се чудя дали да не се "шевролетизирам" с него.

Коментар

Мен ако ме питаш ЗАВИСИ от цената и за какво ще го ползваш.Аз сьм им много на контра на тия,мислено е да вьрви едни определени километри,след това потоп..........
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                  Питах, `щото сега видях, че другарЕте, дето продават "Малибута" са обявили и един "демонстрационен" (уж) "Trailblazer" 4.2 V6 от 2006 г. на 100 000 км. Не е "Събърбан", но нещо като "Малибуто" къмто "Импалата" му се явява... та се чудя дали да не се "шевролетизирам" с него.
                  Това ако е на истински 100к е 62 000 мили и ако някои го проидава тука ще на пише с ОГРОМНИ букви че колата е лоу милаже.... по теория им дават около 100 000 мили гаранция или 5г -което настъпи първо....ама аз не им вярвам щото много лъжат с тия гаранции...
                  Не помня дали за това шви беше или някое друго но за шеви беше- огледаи дали има охладител на маслото на автомата - ти няма да го бузиш с 200 в Бг но в немско ги шпореха и на некое от шевитата им сдаваха кутите щото нямаха охладител на маслото на кутията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X