Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не се уредих с "Малибу".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не се уредих с "Малибу".

Брат а кажи с какво си дойде от летището и кой ти го нае?Билета до тук беше с 200 кинта повече и се летеше 27 часа,2 стопа.Другия вариант летиш до ЛА,че е голямо летище,наемаш си кола и с все бензина ти стьпва на 50 кинта по-евтино,полета под 9 часа.Ма си наемаш ДАРТ,да не харчи

А какви са тия с колите - ваканция,идват на почивка с децата ,наемат си кола за седмица и спират на паркинга на зоологическата да речем.Аз искам да намеря паркинг с джугани и отивам там,никой не си наема ДАРТ или онова скопеното горе за да си товари децата в него,80% са над 2.5 тона там.Тоя номер аз го правя само 4-5 пьти в годината / с децата де /.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      .............................................................

А какви са тия с колите - ваканция,идват на почивка с децата ,наемат си кола за седмица и спират на паркинга на зоологическата да речем.Аз искам да намеря паркинг с джугани и отивам там,никой не си наема ДАРТ или онова скопеното горе за да си товари децата в него,80% са над 2.5 тона там.Тоя номер аз го правя само 4-5 пьти в годината / с децата де /.
      А реално има ли такива "джугани", които да се дават под наем и наема ли някой такива /освен truck за конкретна работа/? Предвид два пъти по-големия разход, който ще направят в сравнение с малолитражката, дали е изгодно да се наеме такъв? Или в зависимост от разстоянието, което смяташ да пропътуваш, наемаш и съответния размер автомобили, че не ми се мисли как се изминават 1500 мили с "ДАРТ"
      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
      First impression is not always true. Get inspired.
      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
        А реално има ли такива "джугани", които да се дават под наем и наема ли някой такива /освен truck за конкретна работа/? Предвид два пъти по-големия разход, който ще направят в сравнение с малолитражката, дали е изгодно да се наеме такъв? Или в зависимост от разстоянието, което смяташ да пропътуваш, наемаш и съответния размер автомобили, че не ми се мисли как се изминават 1500 мили с "ДАРТ"
        Варианти много. За дълъг път си взимаме голяма кола, ако има свободна. Или, ако ни изнася цената. Понякога става интересно- имаме резервациа за малка кола, отиваме и... греда, имало само джугани. И хоп, Додж Рам! Одруса ни бъбреците. Ама поне го дават на цената на, която имаме резервация. Следващата седмица се уредихме с Q56. Най-кръвожадното животно, или поне така ми се стори. Ама беше валяло и в 3 сутринта ставаха дрифтове. Някакви копчета ръчкахме за да се сурка по-качествено. И Линкълн лимузина са ни давали. И кабрио в Хавай. Ние пък отидохме до тукашното "Метро" и остановихме, че кабриото багажник няма...В Мексико сме наемали от старите костенурки, на двайсет хиляди километра беше. С нея още по-голямо шоу. Ама нямаше климатик.

http://www.vroomvroomvroom.com/vehicles/national/

Ето какви коли могат да се наемат от една от компаниите. Само за пример.
        Има хора цял живот карали "джугани", те и като наемат, пак такова си взимат.
        Последно редактирано от NIKSD; 03-12-12, 17:40.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Олицетворение на стил и мощ
          Ще взема да отида на тест-драйФ.
          Но-о-о-о, ако се излъжат да му направят прИмоция като на HHR за 25 000 лв. (щото според мен толкова си струва, а не 48 000 за базов модел) направо си взимам едно
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            Олицетворение на стил и мощ
            Ще взема да отида на тест-драйФ.
            Но-о-о-о, ако се излъжат да му направят прИмоция като на HHR за 25 000 лв. (щото според мен толкова си струва, а не 48 000 за базов модел) направо си взимам едно
            "Стил и мощ"- стила си е според кой какво харесва. Мощ, обаче нещо... 9 секунди и нещо от 0 до 100. По искорение е по-зле от моята обикновенна Хонда Сивик, която се води малка и слаба кола...

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
              "Стил и мощ"- стила си е според кой какво харесва. Мощ, обаче нещо... 9 секунди и нещо от 0 до 100. По искорение е по-зле от моята обикновенна Хонда Сивик, която се води малка и слаба кола...
              Мани, опитах се да си "конфигурирам" едно - ми те всъщност предлагат само 1,9 дизел

Коментар

Последно искаха да ми набутат Шеви Тахо,но малко ми се видя и го смених сьс Сьбьрбьрн,че имах една котвена верига да товаря.Повечето нормални компании нямат много извратени неща,но ако си попаднал на правилното място / Вейгьс примерно / може да си наемеш от Ферари до какьвто искаш камион или джип.Имат и някакви стиснати бегачки ако искаш да се ровиш из пустинята там.

Реално на дьлго ти трябва не среден клас кола е голям или луксозен,дьлгото може и 2000 мили да е,а не София - Варна дето го минаваме преди да се сетим,че ни се спира.
                Е сега го мисля как да се завлека с децата и жената до Палм Спрингс в Колорадо или около 2000 километра в едната посока.Голяма кола ми я дават за 140 долара на седмица грубо и се тьрси нещо с двойно предаване,имат средна хубост пикапи.Ако кача една от моите тия пари ще ги дам за смяна на масло само,факта,че нямам зимни гуми пьк сьвсем ми убива мераците.

В Калифорнията и дизел няма,моторче от сенокосачка и толкова.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Мани, опитах се да си "конфигурирам" едно - ми те всъщност предлагат само 1,9 дизел
                  Аз такова дизелово тук не съм виждал. Да не стане като с дизеловите Jeep в Европа...? Кой е правил мотора. Шевролет?

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                    Аз такова дизелово тук не съм виждал. Да не стане като с дизеловите Jeep в Европа...? Кой е правил мотора. Шевролет?
                    Подозирам, че са пак вездесъщите VM-motori, нали си ги подритваха като топка един на друг GM и "Крайслер" Ту единия ги притежаваше, ту другия, накрая дойдоха майсторите на тротинетки от "Фиат" и изкупиха почти всичко

P.S. Да - VM is today a 50:50 Joint Venture between GM and Fiat Group. http://www.vmmotori.it/en/00/01/11/index.jsp

Коментар

Моторът e 'талянски. Опа, преварили са ме.
                      Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Голяма кола ми я дават за 140 долара на седмица грубо

да не си изтървал някоя нула?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение

да не си изтървал някоя нула?
                          Е, той Бенца затова е Boss, има някакви привилегии като редовен клиент или `щот е Boss, т`ва е положението... Мен ми скъсаха г**а за "Импалата" по-горе - нещо към 900 $ за една седмица, а "VW Routan"-а беше 70 $ за един ден. Нае ги хамериканката, така, че не е било заради странния ми произход, но така или иначе ги плащах аз.

Коментар

Ей сега проверих, пълно е с коли за по $20-30 на ден. Ама си е до сезон понякога.

Коментар

Последно искаха да ми набутат Шеви Тахо,но малко ми се видя и го смених сьс Сьбьрбьрн,че имах една котвена верига да товаря.
                              Някоя псувня за "Събърбъна" няма ли да кажеш ? И той дарак като "Малибуто" или...

Коментар

Някоя псувня за "Събърбъна" няма ли да кажеш ? И той дарак като "Малибуто" или...
                                О аз това го бях описал,но ако дьржиш ще го напсувам и Шевито.

Chevy Colorado, Dodge Dakota or Similar

Pickup
                                • Geographic Mileage Restrictions
                                • Automatic
                                • Air Conditioning

• Enterprise
                                • Pick-up
                                • Tuesday, February 5, 10:00 AM
                                • MISSION VALLEY (3245)
                                  1333 CAMINO DEL RIO SOUTH #101
                                  SAN DIEGO, CA 92108

Map
                                • Drop-off
                                • Monday, February 11, 10:00 AM
                                • Drop off at the same location.
                                  Car rental
                                  1 Week @ $139.99/week $139.99
                                  Estimated taxes & fees
                                  SALES TAX $10.85
                                  Estimated taxes & fees: $10.85
                                  Total price $150.84

Е за 150 долара вие Мерцедес ли искате да ми дадат?С такси и застраховки нормална кола за ден е между 45 и 80 кинта,е може да се наковеш и на 150,но това трудно могат да ми го вкарат.Е го де го,Шеви леген с 4 врати и 4Х4,кокьли няма.

• Ми нищо не сьм изтьрвал,средна хубост пикап без да го тьрся много е 150 кинта и нещо на седмица,но всьм имал малко над 1000 мили без да доплащам ако пьтувам извьн Калифорния,Невада и Аризона.Трябва само да проверя дали имат лоу джак и как разбират,че се шмиткам двойно на милите и сьм аз.Има го варианта да я наема от тук,да я трьшна в края на Невада,да наема друга,да си свьрша кефа и да си пребера пьрвата,така ни една от двете не вьрти 2000 мили и горница,плаща се на ден та не е проблем колко пари ще е,пак ще е толкова.
                                • Никакви превилегии нямам,кар ренталс дот ком и ровиш,пьлно с легени.Питах за отстьпки и нямало,дават ти опция да не чакаш на опашка едни определени фирми и това е,като пари няма лабаво.Това се тьрси с телефона - кликаш си датите,кликаш му да тьрси около теб и му задавам врьщане на летището тук,клик и след 10 секунди е намерило легена.

Последно редактирано от BENZBOSS; 03-12-12, 19:15.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X