Обява

Свий
Няма добавени обяви.

главоблъсканици на тема ТЛК 120, Туарег или кой знае какво...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: главоблъсканици на тема ТЛК 120, Туарег или кой знае какво...

Колега iansto, може би си прав в определена степен, но в конкретния случай - не. Просто защото не съм паднал с парашут в туарега, а съгласно устава съм тръгнал от москвич 2140Д /дефорсиран/, а както казваше един колега - "всеки горд собственик на москвич е монтьор със седми разряд". Та не е проблем, карали сме много по-зле от витара 1.6 на газ . Наздраве
    По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!

Коментар

Iansto , аз за Аро-то се базиках . Само , че Витара 1.6 на газ в заводски вид откъдето мине ще мине и Туарега . Аз още подкрепям варианта за една 7*-ка , или Патрул защото поне ще имаш хубав джип . Поздрави !
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от a100 Преглед на мнение
        Колега iansto, може би си прав в определена степен, но в конкретния случай - не. Просто защото не съм паднал с парашут в туарега, а съгласно устава съм тръгнал от москвич 2140Д /дефорсиран/, а както казваше един колега - "всеки горд собственик на москвич е монтьор със седми разряд". Та не е проблем, карали сме много по-зле от витара 1.6 на газ . Наздраве
        Колега а100 аз имах в предвид нещо друго . А именно Вие сте от Бургас и да предположим вземете автомобила "Х" и го подготвите за голямата кал . Което изисква някакъв лифт , гуми поне МТ .
        До тук всичко звучи добре обикаляте Бургас и околностите и се наслаждавате на офроуда . Да кажем , че примерно след 3 - 4 месеца сте обиколили и видели всичко около Бургас и решавате , че искате нещо ново . Примерно Велинград , Смолян и т.н. все градове на разстояние по далечно от 100 км. в една посока . Ето тук вече идва разликата в комфорта при преодоляването на тези километри . В смисъл ако един джип е наистина подготвен за офроуд тези дистанции ще са непосилни за него .
        Разбира се ако не се превозва на платформа като АТВ . Точно от тук Ви дадох предложението за АТВ . По принцип сега може да обсъдим кое е по добре АТВ или подготвен джип но се сещам и за още един необсъден вариант .
        Варианта да се премине на Патрул или ТЛК 80 . Притежават някакъв комфорт при дълги пътувани и ако са снабдени с лебедка и МТ - та ще доставят достатъчно радост от калта .

Поздрави и успех в избора

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
        Iansto , аз за Аро-то се базиках . Само , че Витара 1.6 на газ в заводски вид откъдето мине ще мине и Туарега . Аз още подкрепям варианта за една 7*-ка , или Патрул защото поне ще имаш хубав джип . Поздрави !
        Аз помислих , че сериозно се препоръчва но базика с москвето го схванах
        [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

изЯснихме тематката , ама тва с АТВ-то некакси не ме влече, много духа бе братче... и не на правилното място и в правилното време

Коментар

а за 7*-ка или Патрул - почти съм навит, остава и жената да се съгласи

Коментар

Е , дойдохме си на думата ! Поне крастата ще е начесана .
              Поздрави !
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Са ще се поЯви Търтейот да каже, че патруля жените го карат с кеф /и вероятно е прав/. 70-ка също е гот. Аз не се кефя на толкоз къси, че много ми друсат и затуй взех Диско, щото е "средна" база. За гората си става и сток машина от тези, но по-добре да го наджипиш, та накрая става все тая, коя е базата за началото на легото. Пробвай разни корави железа и си вземи туй, което най-много ти "лЕпи"...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                  Са ще се поЯви Търтейот да каже, че патруля жените го карат с кеф /и вероятно е прав/. 70-ка също е гот. Аз не се кефя на толкоз къси, че много ми друсат и затуй взех Диско, щото е "средна" база. За гората си става и сток машина от тези, но по-добре да го наджипиш, та накрая става все тая, коя е базата за началото на легото. Пробвай разни корави железа и си вземи туй, което най-много ти "лЕпи"...
                  Прав си ! Сега ще се появи Търтея и ще почне да плюе 7*-ката и съответно да хвали Патрула . Мен не ме бърка , имам си 70-ка , върши ми работа , чеши ми крастата , върви (и гори ) , само дето малко вози като каруца , ама какво да се прави нали е джип . Каквото и да си вземеш колега , важно е на теб да ти хареса ! То е ясно , че аз ще хваля Тойота , Търтея Нисан .
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
                    Прав си ! Сега ще се появи Търтея и ще почне да плюе 7*-ката и съответно да хвали Патрула . Мен не ме бърка , имам си 70-ка , върши ми работа , чеши ми крастата , върви (и гори ) , само дето малко вози като каруца , ама какво да се прави нали е джип . Каквото и да си вземеш колега , важно е на теб да ти хареса ! То е ясно , че аз ще хваля Тойота , Търтея Нисан .
                    Ъ?
                    Кога пък съм плюл койотите?
                    Само дето аз съм имал и 70 и 80, а ти патрул вероятно не
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ако смениш заглавието от "главоблъсканица....." , на "как да навия жената....", ще намериш точните отговори.
                      „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Търтея плюе ЛР бре, той е фен на японките . Аз съответно мога да си похваля Диското, но смятам го за излишно, един ветеран скромно си ръждясва, но никога не ми отказва да ме закара където и да го накарам. А жената я навиваш лесно, под одеалото /така знам от бабите, че било най-добре/...

Коментар

Да налея малко масълце в огъня - кое е за предпочитане койотата или патрулката, че и на двете съм фен, начи very_drunk:

Коментар

Патрула е по-широк, дори още по-масивен от тойотата. Има много сила в него. Бих казал, че тойотата е по-технична, а нисана разчита повече на груба сила. Нисана като цяло е по-голям. Аз бих избрал обаче FJ... Не FJ Cruiser, А Land Cruiser FJ40/2,3,5.../. Има съществена разлика. Това е най-наджипеното нещо, което съм виждал на живо. Виждал съм няколко, като и най-ненаджипената си е просто трепач! Другата врътка е, че ако искаш да го наджипваш, може да намериш нещо за прилични пари /под 10 000 лева трудно, но възможно /, което после да струва мноого повече. Много е добра, като я загледам и забравям за всичко друго!

Коментар

Да налея малко масълце в огъня - кое е за предпочитане койотата или патрулката, че и на двете съм фен, начи very_drunk:
                              за предпочитане е по запазената за съотносима цена, за твоите цели няма да разбереш разликата, а е достатъчно трудно да се намери читав екземпляр

Коментар

И двата джипа много ми харесват . Който и да вземеш няма да сбъркаш , но аз лично бих избрал Тойота .
                                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X