Обява

Свий
Няма добавени обяви.

главоблъсканици на тема ТЛК 120, Туарег или кой знае какво...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• главоблъсканици на тема ТЛК 120, Туарег или кой знае какво...

Здравейте колеги,
    Тия дни ми бръмна една муха и нещо не мога да се отърва, та рекох и вас да посръчкам малко. Имам си Туарег, хубав, с нов кардан (вече) , но ми се ще да покарам малко извън пътя. Според общото мнение това съоръжение не е препоръчително да се вкарва в коловозите, така че въпросителната е:
    1. Дали ако се модернизира малко (ходова част, окачване и т.н.) ще може да се ползва и за не много хард офроуд?
    2. Дали не е по-удачно да го заменя за ТЛК 120 и него да вкарам в калта или
    3. Дали да не си купя нещо конкретно за калта за 3-4000 лв?

разчитам на вашите сериозни и несериозни коментари! Наздраве
    По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!

От: главоблъсканици на тема ТЛК 120, Туарег или кой знае какво...

т.3. категорично!

Коментар

Вземи си пак ТЛК , но не 120 а 7* . Много добра машина , добре се държи на пътя и извън него . Има добри бензинови и дизелови двигатели , е не гори малко , но не може все плюсове . Друг минус е , че някои нямат ЛСД . Разгледай някои в Мобиле-то , може да ти харесат .
      Успех в покупката !
      Поздрави !
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
        Вземи си пак ТЛК , но не 120 а 7* . Много добра машина , добре се държи на пътя и извън него . Има добри бензинови и дизелови двигатели , е не гори малко , но не може все плюсове . Друг минус е , че някои нямат ЛСД . Разгледай някои в Мобиле-то , може да ти харесат .
        Успех в покупката !
        Поздрави !
        Градски, след Туарега Тойота 7*ще му се види бетер газка........... многобройните примери показват че 2 в 1 не става.......... да си кара гоуемио голф с кеф по пътищата, па да си вземе нещо за 3-4000 в калта, да си чеше крастата........може да му писне, а може и да се пусне по нанадолнището......тогава вече ще зане, какво точно му трябва

Коментар

Ами точно , за тия 4000 хайде с 1000/2000 отгоре , може да си вземе една Тойотка и с нея да си чеше крастата , че хубаво чеши !
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Че е т.3 е ясно.
            Ама с 3к е като и без тях.
            Поне едни гуми требват ако не друго то се почва и накрая ...
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

3. Дали да не си купя нещо конкретно за калта за 3-4000 лв?

Мааалииииии и мен ме тресе същата треска/жена ми ако разбере какво ми се върти в главата.../.Та на въпроса-твърдо "ЗА" т,3.Желая ти успех колега.Ако направиш нещо по т.3 надявам се да споделиш с нас
              Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

Да....т.3 е верния отговор, е като се добавят разбира се още 2000лв. към 4000-те, ще се намери нещо....ама т`ва май е минимума.
                Успех.

Коментар

.Определено т.3. Защо?И Туарега и 120ката, за да станат за гората,трябват много повече от тия 4000лв.И ако тръгнеш по тоя път, нито ще си наравно с джиповете в гората,нито с паркетниците по пътя,защото подобрения в посока проходимост,в повечето случаи са противоположни на стабилността при висока скорост.Също така,ако това ти е единствения автомобил има опасност да ходиш пеша на работа.Аз съм оптимист,че за 3-4000 може да си купиш базовата джипка.Така или иначе после много работи се подменят.
                  Последно редактирано от genadi.tsvetkov; 28-05-12, 19:39.
                  Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                  Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                  Враца

Коментар

Това 3-4000 го написах за успокоение на собствената ми съвест , ясно е, че с тия пари само главоболия ще си докарам, ама некакси не върви в таа криза да река 5-10000. А иначе - верно си е, за такава работа требе нещото да си го прежалил, иначе кръв и сълзи ке капят ...
                    По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!

Коментар

Витарлясник по т. 3 е най-евтиния компромис. Има много теми и фенове, кара се и по състезания. Разумен разход на газ.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                        Витарлясник по т. 3 е най-евтиния компромис. Има много теми и фенове, кара се и по състезания. Разумен разход на газ.
                        Най-евтиния компромис по т3 е москвич 1360. За 500 лв макс. В общия случай е проходим колкото коя да е витара от магазина
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Или едни агресивни гуми за кал в максимален размер за туарега барбар с комплект джанти и ще останеш изумен, щото в гората основната ти пречка ще са клоните дерящи боята, а са много . Та най-добре нещо старо и бензиново, за кеф що ме. Нисан, тойота, ЛР, Мерцедес, а що не и една Ужаска. Основното е да стигнеш 33 инча гума... или 35 , а ако се заиграваш сега попаднах на Бусче VW LT 4x4 преправено с мостове от стар унимог и раздатка от гранд, мани лудница, с 42ки /търся си мостове и раздатка за бус-а, йофтино/.

Коментар

Що да не види едно Аро колегата . В мобиле-то ги има много и то евтини . Търтей , даже могат да се намерят някои по евтини и от Москала .
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Аз лично не мога да си представя как някои ще мине V6 или V10 на витара 1,6 с газова ! А пък за тези Аро - та , Уаски т.н. да не коментираме .
                              Най - логично изглежда едно ремарке с АТВ . Караш си Туарега а като поискаш да влезеш в калта си ползваш АТВ - то !
                              [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X