Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes G-300d или Toyota Land Cruiser HZJ 80

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Mercedes G-300d или Toyota Land Cruiser HZJ 80

Почва да ми писва във всяка тема да чета за това Корандо, което всички много добре знаем каква стока е

Надявам се администраторите да вземат мерки.

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
      където си иска Яро. и по баири се е катерил и се е спускал и всичко което можеш да си представиш . не знам какво е 32" . мойте са 235/75 /15 и са чудесни бе човек, защо да го доработвам???
      Аз карах до преди година Opel Corsa 1.2 1986 г. Вървеше яко. Катереше баири всякакви. Вода до прозорците не я спираше без доработки никакви. Качвала се е на полвината хижи в България и през зимата и през лятото. Теглил съм с нея кво ли не, и съм возил системно над 600 кг. багаж. Да ми се чуди човек за кво ми е голям джип. То така като погледнеш на нещата разлика няма....Ама сега съм доволен
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
        ..., 3-те блокажа на G ...
        Само една малка поправка - от тези години Г-тата са с 2 блокажа, просто са Парт тайм. А иначе Патрула е един не лош вариант, само че трябва много да се внимава и да се гледа как седят нещатата с ръждата и изгниването.
        RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
          Само една малка поправка - от тези години Г-тата са с 2 блокажа, просто са Парт тайм. А иначе Патрула е един не лош вариант, само че трябва много да се внимава и да се гледа как седят нещатата с ръждата и изгниването.
          Така е. Но за 15 000 лв може да се намери доста приличен екземпляр.
          Technical Rescue Direct - life lies in courage
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
            Не знам какво разбираш под нормално каране. Може би "нормално каране" на джип за теб е да си го караш из града и по асвалта лекичко. .
            по асфалта трябва поне 2 пъти повече конски сили отколкото за офроуд... тая дума "лекичко" е за някой пенсионер, не е за мен..
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
              бих препоръчал колегата да почете за Nissan Patrol GR 2.8 ТД, не защото съм фен на патролите, а защото при бюджет от 15 000 лв е много по реално да получи автомобил в добро състояние. Другите два несъмнено имат някои предимства (главно двигателя и ходовете при TLC, 3-те блокажа на G) и много слава, която се отразява на цената им. Но те са по подходящи за обсъжданата миналата седмица тема: "Какво да взема за 30 000 лв".
              Съгласен. Далеч по-реалистично е за този бюджет да се намери приличен Патрул. За 80-ка дълбоко се съмнявам. Ако изобщо я има за такива пари, тя ще да изисква наливане на много солидни пари "след това" ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                по асфалта трябва поне 2 пъти повече конски сили отколкото за офроуд... тая дума "лекичко" е за някой пенсионер, не е за мен..
                И защо мислиш, че за асфалта трябват "поне 2 пъти повече конски сили" Според мен, мощния двигател, ти дава много повече предимства извън пътя, отколкото на него ( за джип става дума )! Двигателя те вади от много ситуации. Вземи примерно една Г-класа 230 и една 55АМГ, и виж коя откъде ще мине ( всичко друго да им бъде еднакво ). Гарантирам, че ще останеш доста учуден от резултата. А ако целта ти е, да се движиш бързо по асфалта, просто си вземи кола.
                RB Patrol Team

Коментар

Благодаря на всички колеги за мненията и най-вече на Яро. И двете коли ми казват "Вземи ме!" , но очевидно везните накланят към ТЛК. Нямам никакъв опит в off-road-а, но "апетита идва с яденето" . Иначе G-класата е нов внос от Австрия. Била е в някакво ловно стопанство и има дори стойка за 6 пушки, което много ме мамеше (емоционално разбира се), но благодарение на вашите мнения отивам да капарирам ТЛК, която допреди няколко години е била в Косово и е внесена от Сърбия. Човека си я кара и предполагам, че я поддържа поне в рамките на нормалното. Извинявам се на всички, които са решили, че се заяждам, ама нямам впечатления от форума и стила на поведени тук

Коментар

Първоначално публикуван от dilov Преглед на мнение
                    Извинявам се на всички, които са решили, че се заяждам, ама нямам впечатления от форума и стила на поведени тук
                    няма проблеми, ще свикнеш бързо със стила- виждам че желание има

айде успех и чакаме тема " Сдобих се с........."

и непременно с много снимки да е!

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                      няма проблеми, ще свикнеш бързо със стила- виждам че желание има

айде успех и чакаме тема " Сдобих се с........."

и непременно с много снимки да е!

Поздрави!
                      Защо пък трябва да се свиква със СТИЛА????
                      Човекът пита, а ВИЕ дълбоки като котешки дупета, започвате веднага просо на дъното да сеете! Критериите във въпроса бяха много ясни и точни- дори и цената. Ако имате мнение и Ви се отговаря- казвате го- ако не не овъртайте. Скоро се подразних, когато по темата за ремонтите по Патрула, бе зададен въпрос за цената. Просто го изядохте човека!! Но сега на друг пък му правите сметките!
                      Не чувствате ли, че форумът все повече се затваря в себе си и не допуска нови и външни "НЕЗНАЕЩИ" членове, които просто искат съвет и подкрепа? Не може всеки да опознава стила и тогава да смее да пита! Май само едни и същи си пишете и не допускате други дори и да попитат, пък какво остава за мнение- било неправилно!
                      Моля съвземете се и не се самозабравяйте! И много често се среща подканата модераторите да трият?! Ако форумът е едноличен- затворете си го!!!!
                      Поздрави!
                      КК
                      JEEP KJ 3.7 V6

Коментар

Първоначално публикуван от Косьо Преглед на мнение
                        Защо пък трябва да се свиква със СТИЛА????
                        Човекът пита, а ВИЕ дълбоки като котешки дупета, започвате веднага просо на дъното да сеете! Критериите във въпроса бяха много ясни и точни- дори и цената. Ако имате мнение и Ви се отговаря- казвате го- ако не не овъртайте. Скоро се подразних, когато по темата за ремонтите по Патрула, бе зададен въпрос за цената. Просто го изядохте човека!! Но сега на друг пък му правите сметките!
                        Не чувствате ли, че форумът все повече се затваря в себе си и не допуска нови и външни "НЕЗНАЕЩИ" членове, които просто искат съвет и подкрепа? Не може всеки да опознава стила и тогава да смее да пита! Май само едни и същи си пишете и не допускате други дори и да попитат, пък какво остава за мнение- било неправилно!
                        Моля съвземете се и не се самозабравяйте! И много често се среща подканата модераторите да трият?! Ако форумът е едноличен- затворете си го!!!!
                        Поздрави!
                        КК

за блясъци, определено

сам ли ще си го пуснеш или да

Коментар

Първоначално публикуван от Косьо Преглед на мнение
                          Глупости! Ежедневно тук се сипят куп въпроси, които получават отговор според възможностите на участниците тук.
                          Това, което не се толерира особено тук (както впрочем и в много други форуми) е мързелът и желанието на новопоявили се участници да им се поднесе сдъвкан отговор на въпрос, който по един или друг начин, в една или друга степен е бил обсъждан нееднократно.
                          Отделно, дето в начина на задаване на въпросите прозира честата заблуда, че изборът на кола на старо е точна наука и е възможно
                          да се получи ясна представа за бъдещите разходи по експлоатацията на такава.
                          Да не говорим пък въпроси, за които често еднозначен отговор просто няма. От рода на този кой джип е по-проходим ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Освен това стриктно е спазено желанието на пусналият темата,"който няма наблюдения,да не коментира".Или отговор да дадат само хора ,които са в неговото положение,т.е раздвоени между тези два автомобила.Незная аз ,какъв е проблема?
                            B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                              Освен това стриктно е спазено желанието на пусналият темата,"който няма наблюдения,да не коментира".Или отговор да дадат само хора ,които са в неговото положение,т.е раздвоени между тези два автомобила.Незная аз ,какъв е проблема?
                              Доста се чудих дали да го посъветвам да хвърли еза-тура.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X