Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee или Toyota Land Cruiser

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Jeep Grand Cherokee или Toyota Land Cruiser

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Мостовете са много здрави и затова са и по-скъпи. По отзивите на сервисмените докато при джип мостовете са консуматив и затова са и евтини то при GM от тези серии почти няма случаи да се е наложил ремонт на мост...
    Имаше цял на едно място на части, обаче какво е останало от него не знам.
    Трябва ми или преден от военния или заден от цивилния че нещо го оплескахме с дифа
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Тойота разбира сеКакви са тия сравнения с американските

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Няма нищо по евтино от американски части
        Хахахахахаххааххахахахаххахха-Има по евтино от американски части-Руските части

Коментар

когато частите са много евтини, явно производителя разчита да спечели от количеството им... 5 чарка по 100лв или 1 рез. част за 500 - все тая /за производителя на частите/...
          Обаче за собственика на МПС не е все тая - 5 пъти без кола и пет плащания в сервиза...

нищо лично, ама ДЖЕЕП е далеч назад в класациите за качество на изработката и бр. дефекти...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

А двата модела освен на снимка виждали ли сте ги че толкова лесно ръсите мозък
            В същност Тойотата двигател има ли, или ще се тегли от конски впряг
            И от къде ги изкарахте тия статистики и заключихте че ТЛК120 е по здрава, като за ГЧ статистика има от година две. Айде холъм Тойотата била по-здрава щото е Тойота. Да не сме ги карали - да не знаем. Апък с валяк никога няма да спукаш гума.

Според мен темата е абсолютно безсмислена. В този форум няма човек които може да даде обективен отговор. А и не е нужно. Като искаш джип за 100 000 отиваш и го плащаш. Това дали след десет години ще започне да се разваля няма никакво значение.
            Последно редактирано от kinex; 09-07-07, 22:15.

Коментар

препоръчвам ти от опит да си вземеж Toyota Land Cruiser 120 но си го вне си от Германия или от някои от автокъщите като A2, City car, капитолия и АВТО ЛУКС щото ще чакаш повече от месец доставка не знаеш дали някаде не е пострадала при растоварване или има дефек що то в България е практика да се качват новите коли по - няколко пъти на автовоза и ги карат в други градове и ако в този град не е продадена е качват и така от ново и от ново
              а за Jeep Grand Cherokee не си заслужава много скъпа потръшка и рез.части да неговорим за матерялите в интериор за праите които го продават в българия за 85420лв дизеловия варянт по си зазслушава бензиновия варянт които се продава на цена 13 6666 лв за 6.1 HEMI

Коментар

За 6.1 ХЕМИ трябва да прибавиш още 100 000лв към цената която си написал (в случаи че продължаваме да говорим за нов Джийп).
                Всички ГрандЧерокита са с три ел. блокажа. Тойотата как е.
                Последно редактирано от kinex; 17-07-07, 21:53.

Коментар

а за Jeep Grand Cherokee не си заслужава много скъпа потръшка и рез.части да неговорим за матерялите в интериор за праите които го продават в българия за 85420лв дизеловия варянт по си зазслушава бензиновия варянт които се продава на цена 13 6666 лв за 6.1 HEMI
                  Туй някакси не можах да го схвана...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                    Туй някакси не можах да го схвана...
                    Абе аз маи схващам ама ми се струва малко нереално хем да искаш лукс хем да е евтино. В конкретния случаи ако сравняваме базовите модели може наистина Тойотата да има по скъпи матеряли в интерйора. Макар че не ми се вярва. Ама тва е положението, ГрандЧерокито е скъп джип. И ако искаш не само да изглежда ами наистина да е, не си взимаш оглозганото плешиво Ларедо

а Лимитет.

Ако пък искаш да се състезаваш с над 250 - SRT8

Ако си фен на хард разходките не може защитите на агрегатите да са пласмасови. Трябва си дебело желязо. Значи Овърланд.
                    Все различно щастие, на различна цена.
                    http://www.wkjeeps.com/2007_features.htm

Коментар

Що се хабите да им обеснявате?
                      Знаете ли, не съм чувал да казват " ще се кача на тойотката си" а казват на джипката!
                      Относно частите: питайте бате Жоро - няма по - евтино от американското!
                      Последния японски джип го топнах в морето, след като ми поискаха 3000 лв за части! Бах ги златните японски части!
                      В случая спорите за нови коли! Която и да избереш - няма да сбъркаш!

Коментар

знам че темата е стара ама да споделя и аз мойто мнение, карал съм по малко и двата, тойотата и е доста шумен двигателя - 3 литра и 4 цилиндъра доста странна концепция. Автоматика и е доста скапан - няма типтроник, като екстри - авенсиса има повече - и това са думи на собственика - има авенсис - средно оборудване и 120- ка на МАКС - кожа, нави, автомат, отзад въздушно окачване,
                        Гранда - двигателя му си е на мерцедес - върви адски много, харчи равномерно . Тойотата се предлага със 7 места и може да се вземе на фирма което е +, но пък вътре е много тясно, но пък й Гранда ми теснееше вътре /лично мнение /

Тойотата много се лашка - аз я карах към трявна и окачването ако не е на спорт може да получиш морска болест. А за тези пари - 120к лева /толкова горе-долу е 120-ка на макс/ може да се вземе Х5 което си е един прекрасен паркетник и винаги бих го предпочел

А в крайна сметка колега взе ли си някакъв джип или темата е била просто информативна??

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                          Само японски автомобили! Нищо против щатските ама там всичко почва от 100$ на горе.
                          Нямам нищо против японските автомобили, но в Бг за смяна на масло на лек автомобил тойота н гаранция 100 /сто/ евро не ги харесват! А на ТЛК 120 на моя съсед за тази смяна + техн. преглед са му взуле 320 лв. а даже не видели, че няма течност за стъклоумивателите.
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                            Нямам нищо против японските автомобили, но в Бг за смяна на масло на лек автомобил тойота н гаранция 100 /сто/ евро не ги харесват! А на ТЛК 120 на моя съсед за тази смяна + техн. преглед са му взуле 320 лв. а даже не видели, че няма течност за стъклоумивателите.
                            а в БалканСтар колко е Т.О.?

100Е никъде не ги "харесват" - за Рено Меган преди 5г беше 220лв обслужването /реално една смяна на масло и уж преглеждане, тестово пътуване и т.н./

Пък и който иска луксозна тойота 4х4 взима ТЛК100, а не 120-ка...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз луксозна стотица не съм видял. При 120 има някакви заченки на лукс.
                              Изобщо луксозна Тойота има ли.
                              Тяхните луксозни модели ги прави Лексус. Там обаче лукса е неразривно свързан с неудобния интериор.
                              В последно време се изтарикатиха и продават в щатите 100 и 120 като Лексус.
                              Няма обаче кой да се върже.

Коментар

Цените на рез. части на японските автомобили и особено на Тойота винаги са били високи. Затова и неоригиналните рез. части за тях също са скъпи т.к. оригинала струва много. Аз все пак съм фен на Тойота просто на марката, ама карам Джип.
                                А спомня ли си някой една стара реклама на Тойота: Пустиня...полузаровен в пясъците ТЛК...до него два скелета...
                                Следва надпис нещо от рода "Купувайте само оригинални рез. части."
                                За американските автомобили рез. части са по-ефтини и от тези на немските, а в БГ чичо купува немска кола заради това, че рез. части били ефтини.

А да допълня сетих се нещо от горните постове: Не съм съгласен, че новите автомобили, като ги купиш и 10 г. не се чупят. Още докато ги вземеш и все по нещо излиза дефектно. Е при някой марки -повече неща. Не искам да ги споменавам, че ще оспамя темата.
                                Последно редактирано от s_s1; 09-01-08, 14:13.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X