Jeep Grand Cherokee 3.0 v6 CRD или Toyota Land Cruiser 120 .Спрял съм се на тези два модела но несъм карал нито единия нито другия дайте ми някакъв съвет за и против ако ги познавате.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep Grand Cherokee или Toyota Land Cruiser
Свий
X
-
До: Jeep Grand Cherokee или Toyota Land Cruiser
Тестови автомобили предлагат и от Балкан стар и от ТМ ауто, покарай и ще решиш сам. Преминаването от едното на другото е сериозен шок ако си свикнал вече....Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
no comment!помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Едва ли си ме разбрал, но нейсе. Просто едното няма нищо общо с другото. Американеца е ненадминат по комфорт и точно с екстри не може да го бие Тойотата. Там евентуално ще има разлика в качеството, но при такива нови коли едва ли е определящо. За стабилност на пътя изобщо не говоря, тук даже няма нужда да се правят сравнения, макар че едва ли човек каращ Тойота ще се почуства ощетен че взима завоите по-бавно от Гранда например.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Хааааахаааахаааааааааа!!!!!!!!!!!!
Най-новия виц!
Колега, моля те не се излагай, за 100долара купуваш двигател
Няма нищо по евтино от американски части, за справка виж съответната тема.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнениеСамо японски автомобили! Нищо против щатските ама там всичко почва от 100$ на горе.
Коментар
-
Абе никой не се заяжда.Вижте какво имам в двора и ако ми намерите за 100$ двигател за него пратете ми два броя и два моста преден и заден,тогава ще призная публично че са най-добрите.Вярно купих двигател от FORD с кутията за 350лв. но е от Капри и е 79г. но той не е щатски.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
К-5
Елементарно, отвори си И-бея и виж. Е, малко по-скъпи ще са от 100 долара, но това е камион, а за японски камион виж какви ще са и пак ще говоримВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеК-5
Елементарно, отвори си И-бея и виж. Е, малко по-скъпи ще са от 100 долара, но това е камион, а за японски камион виж какви ще са и пак ще говоримНеможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Дали е къс или дълъг на моторетката и е все тая, ти нали не искаш каросерия да си купуваш?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнениетърсят се мостове на сносна цена
Имаше цял на едно място на части, обаче какво е останало от него не знам.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар