Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за малък автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за малък автомобил

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
    Това беше номера - да го отърва от предразсъдъците за ГолфО, като му го предложа с други дрехи в лицето на А 3.
    Голф 3 без ръжда и на смислени пари, ще се намери по-трудно и от А3 за два бона. А под 3000лв има три страници А3 в Мобиле. И не всичките искат +1000лв, а и реално се продават на цени под обявените, след нормалния пазарлък.

Но нека да не е разновидност на Голф. Предложих Астра G. Росене, нали ти си по Опелите, кажи нещо за тях.
    Опел Астра Г има ги и с 1.6 моноинжекция 75 к.с. дето носи на каквато и да е газова.
    Не гният, парите стигат за хечбек 1998-2000 година.
    Има един червен в София в момента, изглежда добре на снимка 1998 г. за 3000 лв. от частно лице.
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

От: Съвет за малък автомобил

Ако не иска да е гоУлф и да е масово, наистина остава варианта за някое некапризно, НЕекотек опелче

Sent from my LG-F400L using Tapatalk

Коментар

От: Съвет за малък автомобил.

+ Едит:
        да е до 100к.с.
        Чудя се на бензин/газ или дизел? Имали сме опит само с б/г, струва ми се по-изгоден вариант.

Meжду R14 и R15 - има ли разлика във возията - предполагам чувствителна?

Кола на бензин с газ - оферта ли е да се вземе (казаха ми че не било?).

Хондата (хечбек) не е ли много ниска вътре - струва ми се дървено; седана вече е по-нормален, но са редки, все пак ги има.

Предпочитам да е с 4врати и под 100коня.
        Ако е с 2/3 врати - трябва да е нещо много добро - евентуално може Honda Civic 6 хечбек, но е доста ниска вътре). Не е ли твърда?

Роувъра 45 ми допадна, но под 100коня не видях

Иначе последно се бях спрял на Рено Меган (хечбек) от 97-2000, но четох че фейслифта 2000-2001 е с по-добър двигател, стават и за газ (разход на газ (ГИ) 5-7/100км. - от една обява) - 95коня, малко е по-грозна отпред, но по-добре от Королите.

Астра G - не е зле!

Ярис-а е доста малка и ...женска кола.
        От Королите също не ги харесвам - след 95та

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
        Honda Civic 6-та генерация ('96-'00), 5 врати, фастбак и комби (Aerodeck), т.нар "англичанка". Отговаря на всичките ти условия. Кеф ти бензин/газ, кеф ти дизел (2.0 Ровър двг). Седана от тези години е японски, или американски и е по-рядък, и по-скъп.
        Rover 400/45 - брат близнак на "англичанката" (400 е '95-'99, а 45 е '99-'05 и е нещо като фейслифт на 400), фастбак, или седан, няма комби.
        Колко струва покупката и профилактиката - тук ми се струва пресилено:
        Точка 5
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=31408

ПП: Как се вкарва скрит текст - спестих няколко снимки... и цитата от другата тема?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X