Обява

Свий
Няма добавени обяви.

jeep grand cherokее 3.0d или audi A6 3.0d и двете са след 2006 год.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: jeep grand cherokее 3.0d или audi A6 3.0d и двете са след 2006 год.

Първоначално публикуван от mistral Преглед на мнение
    Колега, коя е тази ненадеждност на Ауди ?

Ако може малко конкретни факти, защото така звучи несериозно. Аз например имам точно обратното впечатление.
    Личен опит с Ауди Олроуд:счупен автомат,спукани възглавници-3бр.,гръмнал моторен компютър и компресор за окачването и още една камара"дребни неща".За Ауди 3.0д нямам впечатления,но като попитах моя майстор защо се занимава основно с Ауди,познай какво ми отговори........-"защото много се чупят"

Коментар

Паднал ти си е амортизиран All Road.
      за Ауди А6 3.0TDI двигателя е здрав, скоростната кутия също, за разлика от предшествениците си (примерно с2,5TDI V6 ,със скъпите си обслужвания).
      Мотора е с верига и се сменят само масла и филтри.
      Ходовата част е сравнително здрава.Разхода на гориво не е голям.
      Основно трябва да се внимава да не се попадне на екземпляр с голям пробег.400-500 х.км.
      Аз бих взел Jeep-a,
      но ако пътувам на по-дълги разстояния,ще взема Audi-то.

Коментар

Първоначално публикуван от gangstarr Преглед на мнение
        Личен опит с Ауди Олроуд:счупен автомат,спукани възглавници-3бр.,гръмнал моторен компютър и компресор за окачването и още една камара"дребни неща".За Ауди 3.0д нямам впечатления,но като попитах моя майстор защо се занимава основно с Ауди,познай какво ми отговори........-"защото много се чупят"
        Най-вероятно имате предвид по-стария Олроуд, който с прословутия шестак и типтроник действително не е препоръчителен.

Коментар

От: jeep grand cheroki 3.0d или audi A6 3.0d и двете са след 2006 год.

Първоначално публикуван от Жорката Преглед на мнение
          Жоро е отговорил с шеговита ирония В йерархичната стълба на марките си и двата модела са на едно ниво. Като финанси за придобиване, данъци и разход на гориво са горе долу еднакви, клас на безопасност също. Ако трябва да оставиш един автомобил в гаража, за мен универсален избор би бил Jeep - с еднаква лекота е "в" и "извън" пътя Успех в избора!
          Жоро и ти направи горе долу така,въпреки че аудито ти бе перфектно.Надявам се си доволен( след като си му отсранил болките).И моят избор в тоя случай е за Гранда.Пак да се ползва като семейно комби,но ако се наложи може и друго.Поздрави и успех с избора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X