Интересуваме кое е по добро и от двете няма значени е че едното е джип а другото кола кое по здраво.Благодаря много предварително на тези кой то биха ми помогна ли за един толкова труден за мен избор
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
jeep grand cherokее 3.0d или audi A6 3.0d и двете са след 2006 год.
Свий
X
-
От: jeep grand cheroki 3.0d или audi A6 3.0d и двете са след 2006 год.
Аудито взимай , тия джипове не струват, сигурен съм че тук всички това ще ти кажат!Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
тел. 0897818449
-
Лично Ваши впечатления ли са или ЕЖК?Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнениеАудито взимай , тия джипове не струват, сигурен съм че тук всички това ще ти кажат!
Дайте примери за чупливостта на едното и здравината на другото.
А даже питащия не е казал за какво ще ползва и какви изисквания има.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Жоро е отговорил с шеговита иронияПървоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеЛично Ваши впечатления ли са или ЕЖК?
Дайте примери за чупливостта на едното и здравината на другото.
А даже питащия не е казал за какво ще ползва и какви изисквания има.
В йерархичната стълба на марките си и двата модела са на едно ниво. Като финанси за придобиване, данъци и разход на гориво са горе долу еднакви, клас на безопасност също. Ако трябва да оставиш един автомобил в гаража, за мен универсален избор би бил Jeep - с еднаква лекота е "в" и "извън" пътя
Успех в избора!
Последно редактирано от Жорката; 18-03-11, 11:21.Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
Желязото се кове докато ...се закове...
Коментар
-
От: jeep grand cherokее 3.0d или audi A6 3.0d и двете са след 2006 год.
Въпроса се отнася за дизеловата версия на Гранда, за която в този форум мнението не е добро. Доста проблемен двигател. А щом става въпрос за семейна кола, без офроуд изпълнения аудито е за предпочитане.BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.
Коментар
-
Ти в общи линии си си отговорил на въпроса, търсиш семейна кола, вземи си А6 комби, това за мен поне е семейна кола.Първоначално публикуван от стоян84 Преглед на мнениепо принцип нямам много време за планина или други офроод преживяваня ама ми трябва за семейна колаI'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
"3,0 d" след 2006 г. ще да е с Мерцедесов дизел до "развода" с Даймлер.Първоначално публикуван от Сергей Янков Преглед на мнениеВъпроса се отнася за дизеловата версия на Гранда, за която в този форум мнението не е добро. Доста проблемен двигател. А щом става въпрос за семейна кола, без офроуд изпълнения аудито е за предпочитане.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Така беше за старата генерация мотори, 3.0CRD V6 е на Мерцедес, освен на Гранда се слага на Командер, 300С от Крайслер и Магнум от Додж. Тук във форума незнам някой да се е оплакал от нещо.Първоначално публикуван от Сергей Янков Преглед на мнениеВъпроса се отнася за дизеловата версия на Гранда, за която в този форум мнението не е добро. Доста проблемен двигател. А щом става въпрос за семейна кола, без офроуд изпълнения аудито е за предпочитане.Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
Желязото се кове докато ...се закове...
Коментар
-
Значи поразпитах за двигателя и действително е мерцедесов на Черокито, ама нямам много доверие сякаш. A пък за Аудито съм чувал, че предната ходова част и е доста слаба. Вярно ли е това? По принцип съм се ориентирал повече към Аудито ама затова писнах запитване тука, да мога да си по изясня някой въпроси относно двата автомобила, щото няма да дам малко пари пък и не съм някой богаташ да ги сменявам колите. За това малко по сигурно искам да подходя.
Коментар
-
Макар че, ако бях аз, щях да взема Гранда, ти препоръчвам Аудито. Слушай сърцето си, и то ще ти каже правилния избор. Успех.
П.П. И ако вземеш Гранд, да дойдеш да се похвалиш после.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
0877стоидевет215–Радослав
Коментар
-
Колега, коя е тази ненадеждност на Ауди ?Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнениеАудито освен дизайн,друго стойностно няма в него.Адски ми харесват като визия,но с тази ненадеждност и неприятни изненади са просто...подводен камък.
Ако може малко конкретни факти, защото така звучи несериозно. Аз например имам точно обратното впечатление.Последно редактирано от mistral; 26-03-11, 20:57.
Коментар
-
Нямам нито едното, нито другото. Тук има хора, които са много напред с материала и сигурно това което пиша ще им изглежда смешно, но споделям моите впечатления.
Само съм пробвал Гранд Чероки 3,0 дизел. Най-много ме впечатлиха тягата на двигателя (и неговата "музика") и неудобното пространство за пътниците. Ще поясня: джипа е с нещо като двойно дъно, за защита на автоматика и раздатката. В резултат - огромен тунел (особено отпред) и не мога да си свия десния крак за почивка. На дясната седалка - краката ми опират в таблото, за да има място отзад. Шофьорската седалка електрически се дърпа назад, за да се качи или слезе шофьорът.
За Ауди А6 3,0 Д ще дам само 1 пример - преди 2 години в един много снежен и ветровит зимен ден пътувам Каварна - Варна с Рено Меган 2,0. Не е чистено, има навявания и издухано до лед - кошмар. На едно място тир се хлъзнал и леко препречил пътя. Аз го заобикалям отдясно по банкета и виждам насреща идва снегорин с вдигнато (!) гребло, а зад него 3 коли, едната Ауди А6 3,0 Д. Единствено Аудито спря, обърна и кара след мен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.
Коментар