Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee или Terracan

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Grand Cherokee или Terracan

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
    Хъм?!!
    Ама аз съм пристрастен де!
    Доколкото знам чарковете на Теракана се правят главно в Китай, а тези на Черокито (продаваните в Европа модели) се правят в Австрия. От такава гледна точка, залагам на немскоговорящото качество.

Коментар

Първоначално публикуван от Роуди Преглед на мнение
      Доколкото знам чарковете на Теракана се правят главно в Китай, а тези на Черокито (продаваните в Европа модели) се правят в Австрия. От такава гледна точка, залагам на немскоговорящото качество.
      Откъде информацията за Китай?!!!
      Частите основно са корейски, за Гранда не знам, но се съмнявам основно да са австрийски!!
      Чавдаре въобще не се докачаме, аз не мога да ги сравнявам, защото не съм карал Гранд! Ти си по-компетентен! За мен дизелов Гранд от това което съм чел и слушал не ме привлича! Но повтарям - не съм карал и нямам впечатления!
      Просто за надежноста на Теркана имам преки впечатления!
      Но то и моя не е съвсем типичен Теракан! Включването на предния мост е автоматично!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Абе колега "Роуди", той Теракана е китайски знаеш ли? На моя пише 'made in China".

Коментар

Сетих се откъде идва инфото за китайските части! Нали корейците продадоха лиценза на Китай и от 2009 г. Теракана се произвежда там!
          http://www.hyundai-forums.com/t34878...-are-lucky.htm
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Винаги съм се чудил на похвата при който вместо да се аргументира някой че неговият автомобил е по-добър, включва л*йномета? Смислено мнение за мен е на Чавдар (V93) -сравнение между моделите. Темата е интересна, нека не се опорочава с дребнави забележки, ясно е че няма авто само с плюсове П.С при този начин на коментари Vencibs ще избере Витара
            Последно редактирано от Жорката; 17-02-11, 20:11.
            Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
            Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Говорим за времето около 2005г. По това време Гранд Черокито се гласуваше за най-оффроуд, конкуренция му бяха Шогун и Дискавъри II, спестовниците си вземаха Теракан, който съвсем не е лоша кола. Частите на Чероки, за колите предназначени за Великобритания, се правят в гр.Грац, от ДаймлерКрайслер, който си проверява материалите за качество. На същото място се правят Мерцедес М- и G-класа.

Коментар

Първоначално публикуван от Жорката Преглед на мнение
                Винаги съм се чудил на похвата при който вместо да се аргументира някой че неговият автомобил е по-добър, включва л*йномета и напада?
                Къде го видя това в темата колега?
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Роуди Преглед на мнение
                  Говорим за времето около 2005г. По това време Гранд Черокито се гласуваше за най-оффроуд, конкуренция му бяха Шогун и Дискавъри II, спестовниците си вземаха Теракан, който съвсем не е лоша кола. Частите на Чероки, за колите предназначени за Великобритания, се правят в гр.Грац, от ДаймлерКрайслер, който си проверява материалите за качество. На същото място се правят Мерцедес М- и G-класа.
                  Аз знам, че се сглобяваха в Австрия, но наистина ли 100% от Гранда за Европа е произведен в Австрия или все пак нещо се кара и от САЩ?
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                    Къде го видя това в темата колега?
                    Визирам мнението за Мерцедеса и Сонатата и последвалите коментари.

Коментар

Ама така е с коментарите защото като прочетеш такива некомпетентни изказвания и на човек му се отщява да пише нещо смислено.

Коментар

Първоначално публикуван от kastro Преглед на мнение
                        Ама така е с коментарите защото като прочетеш такива некомпетентни изказвания и на човек му се отщява да пише нещо смислено.
                        Много си прав.А относно Терито вече три години го карам изобщо неми се е налагало да го спирам за ремонт ,обслужването му се състои в основните за всички автомобили консумативи.Като се има в предвит че през две седмици пътува до Истанбул значи става и за асфалт.И разхода при скорост от 140км.в час никога не е надвишавал 10.5л.което е огромен плюс за този тип автомобил.С две думи толкова съм доволен че досега небях задържал автомобил повече от две години.Моят е произвотство 2002година а темата е за още по новия.
                        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Благодаря ви за изчерпателните отговори с които само затвърдихте позицията ми! Моето огромно желание е да карам бензинов Гранд след 2006, но за съжаление не мога да си го позволя в момента, както и такъв дизелов - но все пак това си остава цел! За момента се ориентирам кам Теракан - има няколко в София и скоро тръгвам на пазар и ще се радвам ако ми се наложи да потърся консултация от някой колега да помагате!.....

Коментар

Пожелавам ти успех и дано да попаднеш на свястна машина независимо от марката.
                            Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от vencibs Преглед на мнение
                              Благодаря ви за изчерпателните отговори с които само затвърдихте позицията ми! Моето огромно желание е да карам бензинов Гранд след 2006, но за съжаление не мога да си го позволя в момента, както и такъв дизелов - но все пак това си остава цел! За момента се ориентирам кам Теракан - има няколко в София и скоро тръгвам на пазар и ще се радвам ако ми се наложи да потърся консултация от някой колега да помагате!.....
                              Бензинов Гранд наистина е голямо удоволствие - лични впечатления от 5.9 и 4.7 но разхода наистина може да предизвика семейни войни Успех колега, дано намериш твоя джип без значение от марката! (на вкус и цвет товарищей нет)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X