Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на автомобил 4х4 до 10 000 евро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от начинаещ
    В момента в mobile.bg има наколко предложения на цена от около 20 000 лв., ако се види в mobile.de там цените почват от 9000 евро. На мен ми ги наговориха разни, такива че не искам да ги споделям във форума щото всички ще ми се смеете. Определил съм горна граница на цената и чакам предложения, като капаро не съм давал.
    Ако стане сделка ще се похваля непременно.
    Да, непременно кажи, наистина автомобила изглежда впечатляващ (за градски офф-роудер де).
    LZ1JJJ

Коментар

Outback

Виждам. че тук има фенове на Subaru. Предвид че аз си имам истински Jeep за тежък офроуд доказъл ми качествата си неведнъж при изключително тежки условия http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=104 последният от тези, ви моля да дадете по едно мнение за Subaru Outback. Целите са чисто семейна кола, която обаче да се характеризира с голяма здравина, издържливост и достатъчна височина да мога спокойно да паркирам по тротоарите в София . Вторият ми въпрос е каква е реалната цена за нещо подобно според вас набор след 2000г?
      JEEP фен!

Коментар

Страшна джипка имаш, но за семейна кола не става. Outbak е правилния избор с дължина на купето към 4,70 и просвет от 200 мм, само че трябва да приготвиш бая парички, новите са към 30 000 евро, а тези от 2000 г., т.е. модела преди последния към 20 000 евро, лошото е че колата се произвежда в Япония и няма EURO 1, а ако е и с голямия двигател ства и акцизна, т.е. мито, акциз, и ДДС върху всичко това.
        Защо не пробваш лизинг от вносителя?
        Успех.
        Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Мен основно ме интересува дали наистина е толкова здрава и надеждна колкото старите Субарута? Знаете че повечето производители започнаха да правят все по големи трошки напоследък и човек не е сигурен, че ще стигне за където е тръгнал даже и нова да му е колата в общия случай.
          JEEP фен!

Коментар

Това може да ти каже само някой който има такава кола, а те в България са малцина, например в Пловдив са една или две.
            Иначе новия Аутбек спечели много награди - повече информация на www.subaru.bg или subaru.de.
            Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Първоначално публикуван от Teacher
              Мен основно ме интересува дали наистина е толкова здрава и надеждна колкото старите Субарута? Знаете че повечето производители започнаха да правят все по големи трошки напоследък и човек не е сигурен, че ще стигне за където е тръгнал даже и нова да му е колата в общия случай.
              в общия случай, с нова кола нямаш никакви грижи да стигнеш за където си тръгнал... Аз вече амортизирах 2 нови коли от 97г насам и никога не ми се е налагало да спра по вина на колата... за това време само веднъж ми свърши горивото - на 500м от бензиностанцията, на която мислех да заредя - може да се каже донякъде че вината беше на бордкомпютъра, защото ми даваше, че имам гориво за 100км, а аз изминах 10км и мотора загасна...
              Така, че не съм въобще съгласен за "новите трошки"... знам само 2 марки такива коли /дано не обидя някого/: Лада и Дачия - за Лада 2109 имам преки впечатления от 95-96г. Кола на под 5000км с няколко "участия" на пътна помощ; моя позната с "Дачия" - за миналата година с 5-6 посещения на сервиза за гаранционни ремонти...
              Но за що-годе "маркова" кола, вероятността от сериозна повреда е нищожна... Изключвам индивидите, които решават да изпробват възможностите на чисто новите си коли и ги ръчкат, да видят дали колата ще издържи... за никоя кола не е препоръчително карането с пълна газ в първите няколко хиляди км...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

FYI: Само през последните три месеца два пъти ходя да дърпам от магистралата приятел с чисто ново Пежо, при това човек които никога не кара бързо и по принцип си пази колата. А ако ти караш Ленд Крузер както си се подписал, ще се радвам ако дадеш някаква референция и за тях моделите след 2000 година отново. Целта е същата - здрава, голяма и комфортна семейна кола.
                JEEP фен!

Коментар

Първоначално публикуван от Teacher
                  FYI: Само през последните три месеца два пъти ходя да дърпам от магистралата приятел с чисто ново Пежо, при това човек които никога не кара бързо и по принцип си пази колата. А ако ти караш Ленд Крузер както си се подписал, ще се радвам ако дадеш някаква референция и за тях моделите след 2000 година отново. Целта е същата - здрава, голяма и комфортна семейна кола.
                  за "комфортна" ще си замълча тактично... иначе за здрава и голяма - няма съмнения... Даже редовно се возиме 2 тричленни семейства!...

Между другото, като написах за Лада и Дачия се сетих и за Пежо /Партнер/, но не мога да гарантирам за начине на експлоатация, щото много слабо познавам собственика /макар да няма вид на безрасъден/ - става въпрос за фирма с 3 лизингови Партнера дизел - имат богат списък от оплаквания, а и трите коли са на не повече от 30-40хкм...

Иначе карам Меган 1.9тди комби 2001г - вече на повече от 76хкм със само един ремонт за 300лв /кормилна рейка/... И това при положение, че въобще не ме цепя басма по софийските дупки и редовно го карам със 160-180кмч...

За какви пари си търсиш кола? Нова или не?
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Вместо скъпия OUTBACK подобре да погледнеш СУБАРУ Форестер.
                    OUTBACK- a е акцизен.
                    Иначе Субаруто е истинска кола.Това е.Г-н Петров е окачил файлове
                    на СУБАРУ и написа че има пътеки и за по добри цени и то за нови.

Като нямаш пари за СУБАРУ карай УАЗ

Коментар

Ммм ... А чарковете колко струват? Щото нали и ремонти, понякога де ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                        Ммм ... А чарковете колко струват? Щото нали и ремонти, понякога де ...
                        скоростната кутия струва колкото нов УАЗ само че е по-здрава

Коментар

Абстрахирайки се от цената на удоволствието и изпълнявайки 1000% твоите изисквания отговора е Volvo XC90
                          Тествано във всякакви условия (дизела пали при -50 проверено), здраво, устойчиво, луксозно, комфортно, със сравнително добър сервиз в БГ и скъпи резервни части. Какво повече да иска човек.
                          Приеми тези мои излияния, като шега ама отдавна исках да пусна тема за Volvo-то и все не намирах време за това.

Коментар

Всъщност действително това също е една от алтернативите които разглеждам но за съжаление напоследък чувам някои не много добри референции за Волво особено за по новите модели произведени след сливането на Волво и Форд. Ако обаче имаш наистина преки впечатлениа от точно този модел моля сподели ги?
                            JEEP фен!

Коментар

Наистина Волво не онзи автомобил, който беше.
                              Една импреса 1,6 i с летни гуми я видях как качи един баир целия в сняг без да мръдне. И като видях в mobile.bg обява за 27 000 лв. чисто нова направих сметка един УАЗ + 1 импреса прави колкото Волво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X