Първоначално публикуван от начинаещ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупка на автомобил 4х4 до 10 000 евро
Свий
X
-
Outback
Виждам. че тук има фенове на Subaru. Предвид че аз си имам истински Jeep за тежък офроуд доказъл ми качествата си неведнъж при изключително тежки условия http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=104 последният от тези, ви моля да дадете по едно мнение за Subaru Outback. Целите са чисто семейна кола, която обаче да се характеризира с голяма здравина, издържливост и достатъчна височина да мога спокойно да паркирам по тротоарите в София
. Вторият ми въпрос е каква е реалната цена за нещо подобно според вас набор след 2000г?
JEEP фен!
Коментар
-
Страшна джипка имаш, но за семейна кола не става. Outbak е правилния избор с дължина на купето към 4,70 и просвет от 200 мм, само че трябва да приготвиш бая парички, новите са към 30 000 евро, а тези от 2000 г., т.е. модела преди последния към 20 000 евро, лошото е че колата се произвежда в Япония и няма EURO 1, а ако е и с голямия двигател ства и акцизна, т.е. мито, акциз, и ДДС върху всичко това.
Защо не пробваш лизинг от вносителя?
Успех.Не бързай ако искаш да стигнеш
Мен основно ме интересува дали наистина е толкова здрава и надеждна колкото старите Субарута? Знаете че повечето производители започнаха да правят все по големи трошки напоследък и човек не е сигурен, че ще стигне за където е тръгнал даже и нова да му е колата в общия случай.JEEP фен!
Коментар
-
Това може да ти каже само някой който има такава кола, а те в България са малцина, например в Пловдив са една или две.
Иначе новия Аутбек спечели много награди - повече информация на www.subaru.bg или subaru.de.Не бързай ако искаш да стигнеш
в общия случай, с нова кола нямаш никакви грижи да стигнеш за където си тръгнал... Аз вече амортизирах 2 нови коли от 97г насам и никога не ми се е налагало да спра по вина на колата... за това време само веднъж ми свърши горивото - на 500м от бензиностанцията, на която мислех да заредя - може да се каже донякъде че вината беше на бордкомпютъра, защото ми даваше, че имам гориво за 100км, а аз изминах 10км и мотора загасна...Първоначално публикуван от TeacherМен основно ме интересува дали наистина е толкова здрава и надеждна колкото старите Субарута? Знаете че повечето производители започнаха да правят все по големи трошки напоследък и човек не е сигурен, че ще стигне за където е тръгнал даже и нова да му е колата в общия случай.
Така, че не съм въобще съгласен за "новите трошки"... знам само 2 марки такива коли /дано не обидя някого/: Лада и Дачия - за Лада 2109 имам преки впечатления от 95-96г. Кола на под 5000км с няколко "участия" на пътна помощ; моя позната с "Дачия" - за миналата година с 5-6 посещения на сервиза за гаранционни ремонти...
Но за що-годе "маркова" кола, вероятността от сериозна повреда е нищожна... Изключвам индивидите, които решават да изпробват възможностите на чисто новите си коли и ги ръчкат, да видят дали колата ще издържи... за никоя кола не е препоръчително карането с пълна газ в първите няколко хиляди км...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
FYI: Само през последните три месеца два пъти ходя да дърпам от магистралата приятел с чисто ново Пежо, при това човек които никога не кара бързо и по принцип си пази колата. А ако ти караш Ленд Крузер както си се подписал, ще се радвам ако дадеш някаква референция и за тях моделите след 2000 година отново. Целта е същата - здрава, голяма и комфортна семейна кола.JEEP фен!
Коментар
-
за "комфортна" ще си замълча тактично... иначе за здрава и голяма - няма съмнения... Даже редовно се возиме 2 тричленни семейства!...Първоначално публикуван от TeacherFYI: Само през последните три месеца два пъти ходя да дърпам от магистралата приятел с чисто ново Пежо, при това човек които никога не кара бързо и по принцип си пази колата. А ако ти караш Ленд Крузер както си се подписал, ще се радвам ако дадеш някаква референция и за тях моделите след 2000 година отново. Целта е същата - здрава, голяма и комфортна семейна кола.
Между другото, като написах за Лада и Дачия се сетих и за Пежо /Партнер/, но не мога да гарантирам за начине на експлоатация, щото много слабо познавам собственика /макар да няма вид на безрасъден/ - става въпрос за фирма с 3 лизингови Партнера дизел - имат богат списък от оплаквания, а и трите коли са на не повече от 30-40хкм...
Иначе карам Меган 1.9тди комби 2001г - вече на повече от 76хкм със само един ремонт за 300лв /кормилна рейка/... И това при положение, че въобще не ме цепя басма по софийските дупки и редовно го карам със 160-180кмч...
За какви пари си търсиш кола? Нова или не?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Вместо скъпия OUTBACK подобре да погледнеш СУБАРУ Форестер.
OUTBACK- a е акцизен.
Иначе Субаруто е истинска кола.Това е.Г-н Петров е окачил файлове
на СУБАРУ и написа че има пътеки и за по добри цени и то за нови.
Като нямаш пари за СУБАРУ карай УАЗ
Коментар
-
скоростната кутия струва колкото нов УАЗПървоначално публикуван от СтефанМмм ... А чарковете колко струват? Щото нали и ремонти, понякога де ...
само че е по-здрава
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Абстрахирайки се от цената на удоволствието и изпълнявайки 1000% твоите изисквания отговора е Volvo XC90
Тествано във всякакви условия (дизела пали при -50 проверено), здраво, устойчиво, луксозно, комфортно, със сравнително добър сервиз в БГ и скъпи резервни части. Какво повече да иска човек.
Приеми тези мои излияния, като шега ама отдавна исках да пусна тема за Volvo-то и все не намирах време за това.
Коментар
-
Всъщност действително това също е една от алтернативите които разглеждам но за съжаление напоследък чувам някои не много добри референции за Волво особено за по новите модели произведени след сливането на Волво и Форд. Ако обаче имаш наистина преки впечатлениа от точно този модел моля сподели ги?JEEP фен!
Коментар
-
Наистина Волво не онзи автомобил, който беше.
Една импреса 1,6 i с летни гуми я видях как качи един баир целия в сняг без да мръдне. И като видях в mobile.bg обява за 27 000 лв. чисто нова направих сметка един УАЗ + 1 импреса прави колкото Волво.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар