Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на автомобил 4х4 до 10 000 евро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на автомобил 4х4 до 10 000 евро

Здравейте, абсолютно начинаещ съм в сферата на автомобилите 4х4, в момента карам Ауди 80 Авант, но ми се иска нещо по различно.
    Искам Вашия съвет за това каква кола да си купя до 10 000 евро, която ще се полозва 80 % на асфалт и 20 % извън пътя, същевеременно да става и за семейна кола (трудно се отвиква от багажника на комбито), да се поддържа сравнително лесно и не много скъпо, без значение бензин или дизел.
    Аз лично съм се спрял на Субару Форестар, Сузуки Гранд Витара, Тойота Рав 4 и Хонда CR-V, като най - много ми харесва субаруто (на хартия разбира се)
    Благодаря Ви предварително
    Не бързай ако искаш да стигнеш

Добре сте се ориентирали нищо че сте "начинаещ" От автомобилите които сте изброили Субарото е без конкуренция. Моето лично мнение е, че към момента Субару е един от малкото производители, които правят изключително качествени и надеждни автомобили със собствена концепция и различаващи се от другите. Единствения проблем който ще имате със Субару-то е че трудно ще се похвалите - много хора си мислят че е корейска но пък разбирачите ще я оценят...

А ако добавите още около 4000 евро към сумата, която сте си определили (общо ~ 14000 евро), ще си купите нов Форестър с всички екстри. Имайте в предвид, че Субару втора ръка се намират само доста амортизирани автомобили - статистиката сочи, че всички собственици на такива автомобили са много доволни и ги сменят рядко.
    VPetrov.photography

Коментар

Рекламния PDF за Forester:

http://htftp.offroad-bulgaria.com/v_...1/forester.pdf
      VPetrov.photography

Коментар

Благодаря на В.Петров за постера, едната снимка от него ми седи на десктопа и си го гледам всеки ден, но ми се струва че грешиш за цената на нов Форестар, според мен започва от 22 000 евро.
        А сумата от 10 000 евро си я определих от ровене в mobile.de, т.е. това е цена в Германия и смятам че за нея ще може да се намери нещо запазено.

Коментар

но ми се струва че грешиш за цената на нов Форестар, според мен започва от 22 000 евро.
          Не не съм в грешка, това е цената и тя е в България - доставен в София. Ако решите обадете се ще ви съдействаме да я получите...
          VPetrov.photography

Коментар

SUBARU

и на мен ми направи впечатление, че Форестъра на последното автошоу през юни, беше същата цена ако не и малко по-евтин /?!/ от Опел Вектра-та на щанда точно срещу него Дори си казах - тия с опелите у ред ли са?
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ако ще ползвате тези 20% много внимателно,като само ходите на пикник, берете цветя по полянките и след като си почистите акуратно се приберете,Форестъра е чудесен избор от гореспоменатите SUV-ове,но като излезете извън пътя веднъж-дваж,знам че ще ви се прииска и да се хакнете в някой джандем,та аз все този съвет давам:"Купете си два автомобила за да сте спокоен!"
              И аз като новобранец в ендурото исках да си взема мотор,който да става 33,33% за асфалт,33,33% за off road и 33,33% за тежък off road,но така и не открих такъв Сега си имам 3 броя за да мога спокойно да ползувам 100% от всички видове пътища
              Желая ви успех при избора!
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Subaru Forester

За да се запознае човек поне малко със СУБ-ФОР или със симетр. АWD
                не е лошо да се посети сайта на СУБАРУ в Н.Зеландия.
                http://www.subaru.co.nz/Roam/Subaru_Advantage/.

Много кефско е показано
                only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Аз лично съм се спрял на Субару Форестар, Сузуки Гранд Витара, Тойота Рав 4 и Хонда CR-V, като най - много ми харесва субаруто (на хартия разбира се)

Не се замисляй !!!
                  Ако имаш средствата взимай Форестъра ... мощен, нисък център на тежеста, не лош клиренс ... е последните са с виско-муфи ама ....

Аз първо имах Justy 1,0 4x4, после Леоне 1,8 ...
                  Ако знаеш къде съм минавал с еднолитровата калинка....
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

На www.auto.ru живее един Kerg. Стила на разговорите му е донякъде ъъъ ... странен. Ако обаче не те притеснява известно отсъствие на дружелюбност, може да поговориш с него, освен руски знае и английски. От УАЗ с мерцедесов дизел мина на въпросната Хонда, и до сега докарва до неприятни чувства мнозина. Макар че вече не ходи по състезания в класирането.
                    Да, доколкото знам там се мотае в "Дом и дача".

Коментар

А не е ли малко скапа поддръжката на Subaro, има ли някой по-конкретни наблюдения?
                      LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от dani
                        А не е ли малко скъпа поддръжката на Subaro, има ли някой по-конкретни наблюдения?
                        Да скъпа е, единственото утешение е, че аз не съм виждал по качествено направени автомобили, поне така беше...

За пример мога да дам едно Субару на приятел, който си го купи около 90-та година като тогава то беше на 14 години и над 300000км (модела преди Леоне). Въобще няма да се спирам на подвизите, които направи това Субару само ще кажа, че в днешни дни след като вече му се продъни дясната седалка той го подари на един от охранителите си. Този човек му извади всичко освен шофьорската седалка и сега го използва да ходи в гората да си докарва дърва...
                        VPetrov.photography

Коментар

Благодаря на всички участници за подкрепата. Вече си поръчах Форестер на един човек дето докарва коли от Германия и обеща сносна цена. Наистина не смятам да използвам колата за офроуд в пълния смисъл на думата, макар че сигурно е голяма е тръпка.

Коментар

Първоначално публикуван от начинаещ
                            Благодаря на всички участници за подкрепата. Вече си поръчах Форестер на един човек дето докарва коли от Германия и обеща сносна цена. Наистина не смятам да използвам колата за офроуд в пълния смисъл на думата, макар че сигурно е голяма е тръпка.
                            Би ли казал приблизителната цена, защото наистина втора употреба почти няма. А колата си струва наистина.
                            LZ1JJJ

Коментар

В момента в mobile.bg има наколко предложения на цена от около 20 000 лв., ако се види в mobile.de там цените почват от 9000 евро. На мен ми ги наговориха разни, такива че не искам да ги споделям във форума щото всички ще ми се смеете. Определил съм горна граница на цената и чакам предложения, като капаро не съм давал.
                              Ако стане сделка ще се похваля непременно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X